Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Συνταγές φόρουμ

Re: Συνταγές φόρουμ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7304

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συμφωνώ για αυτά περί ποιότητας. Και έχω και τις αμφιβολίες μου για την αξιοπιστία της ετικέτας διατροφικής αξίας. Αλλά την ίδια αμφιβολία έχω και για τα προϊόντα ξένων ΣΜ, που διαβάζω τα συντηρητικά και με πιάνει η καρδιά μου!!!

Να σου πω και το πείραμά μου: Άφησα ψωμί του τοστ της γνωστής γερμανικής αλυσίδας στο ντουλάπι, να δω πότε θα μουχλιάσει!!! Από περιέργεια βρε παιδί μου! 8 μήνες μετά την ημερομηνία λήξης το ψωμάκι ήταν σαν καινούριο, και μάλιστα μαλακό, αν και η συσκευασία ανοιχτή!!! (να μη μιλήσω για τα παγωτά που δε λιώνουν...) :?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Συνταγές φόρουμ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7310

• Stardust
  • Το Άβαταρ του/της Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ψωμί του τόστ? :-0
Πίσω μου σ'εχω σατανά! :-)
Παγωτά? :-0
Με σκανδαλίζεις Efaki...
Χωρίς πλάκα τώρα.Τα συγκεκριμένα ΣΜ δεν τα εμπιστεύομαι ιδιαίτερα για την ποιότητα τους!
Δίνουν ιδιαίτερη βάση στην χαμηλή τιμή και όχι στην ποιότητα!
Και μην μου πεις οτι γίνεται να έχεις και τα 2 μαζί!

Re: Συνταγές φόρουμ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7326

• efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ο καλός μου είναι λάτρης του τοστ και του παγωτού (και των "γαριδακίων"), κι έτσι έχουμε απ όλα τα "καλούδια" στο δικό του σπίτι. (στο δικό μου δεν περνάνε την πόρτα). Κάποια από τα προϊόντα τους είναι γνωστά επώνυμα, αλλά συσκευασμένα σε δική τους μονάδα, γι αυτό και το χαμηλότερο κόστος. Πιστεύω ότι λόγω της χώρας προέλευσης, γίνεται έλεγχος όχι στην ποιότητα, αλλά στην ακρίβεια των συστατικών της ετικέτας. Και αν πας ποτέ, θα δεις ότι τα γράφουν όλα!!! Ε100,Ε400,Ε50000000. Μετά επιλέγεις και παίρνεις!

Α! Και η προσωπική μου επιτυχία: Έπεισα τον φίλο μου (τον φανατικό υδατανθρακόφιλο, που τα κιλά του οδεύουν προς τριψήφιο νούμερο) να ξεκινήσει Ατκινς!!! Μου έδωσε παραγγελία να ξεκαθαρίσω τα ντουλάπια του, και με χαρά ξεφορτώθηκα κάτι κρουασάν βουτύρου πρωί πρωί!!!

Re: Συνταγές φόρουμ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7328

• Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Με ποιόν τρόπο τα ''ξεφορτώθηκες''? :-) ;-) )
Μια ερώτηση αν είναι το προϊόν το ίδιο με το επώνυμο πως γίνεται και είναι φθηνότερο αφου στην όλη αλυσίδα της παρασκευής μπαίνει και άλλος ένας μεσάζοντας μέσα?

Re: Συνταγές φόρουμ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7330

• efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Δεν μπαίνει μεσάζοντας. Συγγενής μου δουλεύει σε κάποια θέση εκεί και λέει ότι τα ζυμαρικά είναι γνωστής ιταλικής μάρκας. Βέβαια: όχι η πρώτη ποιότητα!!! δεν θυμάμαι το διαχωρισμό, αλλά θα ρωτήσω όταν την ξαναδώ.

Πως τα ξεφορτώθηκα: τα έκρυψα αλλού, που δεν θα τα βρει ποτέ μόνος!!! Δεν έχω πολλή εμπιστοσύνη ότι θα ακολουθήσει τη διατροφή, και λυπήθηκα να τα πετάξω (ναι, ναι, τα παιδάκια στην αφρική πεινάνε, αλλά δεν μπορώ να τους στείλω γαριδάκια!!!)

Re: Συνταγές φόρουμ 16 Χρόνια 5 Μήνες πριν #7333

• Stardust
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Άλλο εννοώ!Στην αλυσίδα της παρασκευής και διακίνησης ,εκεί που υπάρχει μια εταιρία Χ (στην περίπτωση του επώνυμου προϊόντος) στην περίπτωση της ιδιωτικής ετικέτας υπάρχει η εταιρία Χ και η Ψ!Αρα αναγκαστικά το προϊον θα'πρεπε να είναι ακριβότερο!
Πάντως το γεγονός οτι ακόμα κανένας κατάλογος δεν υπάρχει με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας που να δείχνει οτι έχουν πάρει κάποια έγκριση ή κάποια βράβευση ή οτι ακολουθούν κάποια στάνταρτς ποιότητας με ανυσηχεί και προσπαθώ οσο μπορώ να τα αποφεύγω!
Ακόμα και ο κατάλογος της Greenpeace δεν έχει ούτε ενα προϊόν ιδιωτική ετικέτας!!!Αρα που ξέρω εγώ τι έχει μέσα?
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.070 δευτερόλεπτα

Syndication