Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: κολλησα...

Re: κολλησα... 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6541

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Μια και κανεις τις συνταγες μου, ας σου απαντησω εγω. :D
Τα δυο κομματια πιτσα, ας πουμε οτι εχουν 3γρ; Η τουρτα να εχει αλλα 3;(που δεν εχει). Η μπριζολα, ειναι ο.κ.Το ιδιο και η zero.
Ας πιασουμε τα αλλα τωρα. Στη πιτσα βαζεις παραπανω απο μια κουταλια της σουπας ντοματα; Το λουκανικο, ειναι "ψαγμενο" για κρυφους υδ/ες;Το καροτο τωρα, δεν ειναι και οτι καλυτερο μια και εχει 10/100. Και 100γρ ειναι ενα καροτο οχι μεγαλο.Τα φουντουκια ειπαμε επιτρεπονται, αλλα κι αυτα με μετρο. Τα 100γρ εχουν γυρω στους 18.
Κοψτα αυτα, κι αν συνεχισει το κολλημα, μαλλον επεσες στο περιβοητο "πλατω". Ψαξε τα ποσταρισματα και θα βρεις διαφορα tips για να ξεκολλησεις.
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: κολλησα... 16 Χρόνια 7 Μήνες πριν #6542

• rodom
  • Το Άβαταρ του/της rodom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ωχ ρουλακι την εκανα!!!!!!!!!!στην πιτσα βαζω αρκετη ντοματα και καροτο εφαγα αρκετο!!!!!!!!!!δεν τα υπολογισα και καλα μου φαινεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παντως οι συνταγες σου ειναι τελειες!!!!!!!!
και σε ευχαριστω,,,,,,,,,,,
D.

Re: κολλησα... 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6647

• gourounaki
  • Το Άβαταρ του/της gourounaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
να ρωτήσω κάτι τη ρούλα, είμαι νέα και κάποια πράγματα δεν τα ξέρω.... στο ψωμί αλά αμέρικα, διάβασα σχόλιο σου πως τα φουντούκια έχουν 5 υδ. ανά 100γρ. Πιο πάνω διάβασα να γράφεις ότι έχουν 18υδ. τα 100γρ. Δεν κατάλαβα κάτι καλά?

Σε ευχαριστώ πολύ!

Re: κολλησα... 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6648

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
gourounaki έγραψε:
να ρωτήσω κάτι τη ρούλα, είμαι νέα και κάποια πράγματα δεν τα ξέρω.... στο ψωμί αλά αμέρικα, διάβασα σχόλιο σου πως τα φουντούκια έχουν 5 υδ. ανά 100γρ. Πιο πάνω διάβασα να γράφεις ότι έχουν 18υδ. τα 100γρ. Δεν κατάλαβα κάτι καλά?

Σε ευχαριστώ πολύ!
Επειδή γίνεται πολύς λόγος για τους συνολικούς υδατάνθρακες και τους καθαρούς (συνολικοί μείων τις φυτικές ίνες) οι παραπάνω αναφορές γίνονται γι΄ αυτό το λόγο δηλαδή 5 υδατάνθρακες καθαροί ή 18 συνολικοί ανά 100 γραμμάρια φουντούκια. Τώρα βέβαια υπάρχει ένα θέμα με τις τιμές γιατί διαφέρουν από κατάλογο σε κατάλογο από σάιτ σε σάιτ. Εγώ (που ποστάρισα την συνταγή ψωμί αλά αμέρικα) χρησιμοποιώ τον παρακάτω σύνδεσμο. Ότι βολεύει τον καθένα βέβαια.
[url:2ujxv0jz]www.nutrientFacts.com/searchfood.exe?category=150895&var=5[/url]
Όπως θα δείς τα αμύγδαλα (almonds) έχουν 20 συνολικους υδατάνθρακες και 10 φυτικές ίνες άρα δηλαδή 20-10=10 καθαρούς υδατάνθρακες.
Τα φουντούκια (hazelnuts) έχουν 20 συνολικούς υδατάνθρακες και 9 φυτικές ίνες άρα δηλαδή 20-9=11 καθαρούς υδατανθρακες.
Ανάλογα ποιον κατάλογο χρησιμοποιείς θα έχεις και τις τιμές καθαρών και συνολικών υδατανθράκων.
Πάντως και από το βιβλίο του ατκινς σελίδα 573 θα δείς ότι
2 κουταλιές αμύγδαλα συνολικοί υδατάνθρακες 3,6 ενώ αφομοιώσιμοι 1,4
2 κουταλιές φουντούκια συνολικοί υδατάνθρακες 2,8 ενώ αφομοιώσιμοι 1,2
Πράγμα που σημαίνει ότι στα αμύγδαλα και στα φουντούκια οι μισοί περίπου συνολικοί υδατάνθρακες είναι φυτικές ίνες.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]

Re: κολλησα... 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6649

• gourounaki
  • Το Άβαταρ του/της gourounaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συγνώμη mary, αλλά δεν κατάλαβα... καταρχήν εμείς τι ψάχνουμε? Για καθαρούς ή συνολικούς? και για τα φουντούκια που είχα ρωτήσει, ενώ η απορία μου ήταν αν τελικά είναι 5υδ ή 18, τώρα μπερδεύτηκα γιατί μου γράφεις (αν κατάλαβα καλά) ότι είτε είναι 20, είτε 11.... Δηλαδή ο καθένας όποιο κατάλογο βρει, συμβουλεύεται? Είμαι στην φάση ενεργοποίησης και μετρώ με ακρίβεια, καταλαβαίνεις ε? Απολογούμαι ξανά, είμαι καινούργια....

Re: κολλησα... 16 Χρόνια 6 Μήνες πριν #6650

• mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
gourounaki έγραψε:
Συγνώμη mary, αλλά δεν κατάλαβα... καταρχήν εμείς τι ψάχνουμε? Για καθαρούς ή συνολικούς? και για τα φουντούκια που είχα ρωτήσει, ενώ η απορία μου ήταν αν τελικά είναι 5υδ ή 18, τώρα μπερδεύτηκα γιατί μου γράφεις (αν κατάλαβα καλά) ότι είτε είναι 20, είτε 11.... Δηλαδή ο καθένας όποιο κατάλογο βρει, συμβουλεύεται? Είμαι στην φάση ενεργοποίησης και μετρώ με ακρίβεια, καταλαβαίνεις ε? Απολογούμαι ξανά, είμαι καινούργια....
Κατά τη φάση της ενεργοποίησης επιτρέπεται να καταναλώσουμε μέχρι 20 γραμμάρια καθαρών υδατανθράκων. Καθαροί υδατάνθρακες το ξαναλέω είναι οι συνολικοί υδατάνθρακες μείων τις φυτικές ίνες. Οι καινούργιοι καλό είναι να μετράνε όλους τους υδατάνθρακες (συνολικούς) για να μην μπερδεύονται και για να μην καταναλώσουν περισσότερους από 20 χωρίς να το καταλάβουν. Στις περισσότερες αν όχι σε όλες τις συσκευασίες ξηρών καρπών αναγράφονται οι συνολικοί υδατάνθρακες. Τα φουντούκια σύμφωνα με υπολογισμούς πολλών έχουν 18 συνολικοί υδατάνθρακες εκ των οποίων οι καθαροί είναι μόνο 5. Οι καθαροί είναι που μετράνε για το άθροισμα των 20. Αυτό που λέω σχετικά με τους καταλόγους είναι ότι οι περισσότεροι κατάλογοι έχουν κάποια απόκλιση ως προς τις τιμές. Ο δικός μου πχ δίνει 11 καθαρούς υδατάνθρακες στα φουντούκια ενώ άνθρωποι που κάνουν ατκινσ για λόγους υγείας και όχι μόνο καλωπισμού υποστηρίζουν ότι έχουν 5. Ίσως να ξέρουν κάτι περισσότερο. Ο κατάλογος που υπάρχει δεξιά στην οθόνη σου μια χαρά είναι για αρχή. Και εγώ μ΄ αυτόν ξεκίνησα. Τώρα για κάτι περισσότερο ιδιαίτερα όταν θέλεις να μετρήσεις τα στοιχεία μιας συνταγής αυτός που σου προτείνω είναι κάπως καλλίτερος συμφωνα πάντα με την δική μου άποψη. Οταν συνδεθεί το ρουλάκι θα στα εξηγήσει και καλλίτερα μιας και είναι περισσότερο γνώστης της ατκινσ.
Τέλος κράτα αυτό που είναι το ποιο σίγουρο απ΄όλα (βιβλίο ατκινσ) στα φουντούκια και στα αμύγδαλα οι μισοί απ΄τους συνολικους υδατάνθρακες είναι φυτικές ίνες
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.105 δευτερόλεπτα

Syndication