Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Ζαλαδες..

Re: Ζαλαδες.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4650

• Capoman
  • Το Άβαταρ του/της Capoman
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέτε και νομίζω Katerina27, πως ή κάτι δεν διατύπωσα εγώ σωστά ή κάτι δεν κατάλαβες εσύ καλά..!! Εγώ αν δεις ξανά το ποστ μου είπα πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ η μόνιμη πρόσληψη 20 γρ υδατανθράκων και η αποκλειστική τροφοδότηση του οργανισμού με ζωικά λίπη ... Το ξέρω ότι η Ατκινς έχει στάδια και για αυτό λέω ποιο κάτω στο ίδιο ποστ τα παραδείγματα με τον καινούριο καλό τρόπο ζωής που μαθαίνεις... Οπότε δεν βλέπω να διαφωνούμε κάπου προς το παρόν ... ;)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ζαλαδες.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4655

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Xrysa δεν σε πυροβολώ καμάρι μου.
Απλά με αφορμή το δικό σου περιστατικό, γράφουμε όλοι πράγματα που μας έρχονται στο νου μας και τα οποία πρέπει να προσέχουμε όλοι και πρώτη εγώ.
Με αγάπη πάντα.
:)

Re: Ζαλαδες.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4671

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
xrysa έγραψε:
Παιδια ... ΤΡΩΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΩ οχι απλα μεχρι να χορτασω.
Ισως τελικα ηταν οντως καποια υπογλυκαιμια. Νιωθω σαν να με πυροβολειτε ολοι μαζι :)
δεν λιμοκτονω κι ουτε θα το εκανα ποτε. Κρατω τους υδατανθρακες γυρω στους 15 και ισως παραπανω.
Το πιο πιθανό είναι οτι ΔΕΝ ήταν υπογλυκαιμία. Η διατροφή χαμηλων υ/α κραταει σταθερό το ζάχαρο στο αίμα και για αυτό ήταν η προτεινόμενη διατροφή για διαβητικούς (ΠΡΙΝ την παραγωγή ενέσιμης ινσουλίνης). Δεν παθαίνεις υπογλυκαιμία επειδή ΔΕΝ τρως υ/α, την παθαίνεις από υπερβολική έκκριση ινσουλίνης (που εκκρίνεται επειδή ΕΦΑΓΕΣ γλυκά και ανέβασες το ζάχαρο στο αίμα). Η απότομη πτώση του ζαχάρου στο αίμα (που προκαλείται από την ινσουλίνη) φέρνει αυτά τα συμπτώματα (ζαλάδα, κούραση, κομάρες) που περιγράφουμε ως υπογλυκαιμία. Η υπογλυκαιμία τέλος συμβαίνει ξαφνικά και απότομα, δεν σε προειδοποιεί.
ΑΝ πρέπει να συνδέσουμε τις ζαλαδες με τη διατροφή, μπορεί να έχης απώλεια καλλίου (potassium). Αυτό συμβαίνει λόγω της απώλειας υγρών - μάλλον της μη κατακράτησης. Δοκίμασε να πάρης κάλλιο σε συμπλήρωμα (potassium) ή αγόρασε αλάτι με υψηλή περιεκτικότητα σε αυτό (υπάρχει το υποκατάστατο άλατος της Fytro).

Re: Ζαλαδες.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4672

• stef
  • Το Άβαταρ του/της stef
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ουπς, το έστειλα πριν τελειώσω...
Αν με το συμπλήρωμα δεν δής άμεση βελτίωση στα συμπτώματα (σε 1-2 μέρες), πήγαινε σε γιατρό.
Μην τα αποδίδουμε όλα στη διατροφή, με τη διατροφή αυτή (αν την κάνεις σωστά) ΠΡΟΩΘΕΙΣ την υγεία σου, δεν τη συμβιβάζεις χάριν της σιλουέτας.

Re: Ζαλαδες.. 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4713

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
δεν διαφονουμε καλε πουθενα! ποιος ειπε πως διαφωνουμε!! ηταν μια καλη ευκαιρια να τα πουμε ξανα κ να τα διευκρινησουμε λιγο οποτε οκ! φανταστειτε λοιπον συμφωνα με ολα αυτα που γραφουμε παραπανω , αν σκευτειτε πως απο 70- 110 περιπου ειναι το επιθυμειτο οριο υδατανθρακων οταν ειμαστε στη συντηρηση, ποσους περναμε πριν ξεκινησουμε αυτη τη διατροφη!!!! κ που ηταν οι περισσοτεροι κακης ποιοτητα ςυδατανθρακες τελικα γτ με 100 υδατανθρακες ημερησιος κ δεν παχαινουμε κ απο ολα περιλαμβανει η διατροφη μας!!!! bravo avo
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication