Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Παιδιά και Άτκινς

Παιδιά και Άτκινς 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4455

• MANIA
  • Το Άβαταρ του/της MANIA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλό απόγευμα σε όλους!

Απ΄ότι διάβασα στο εδώ στο forum η εταιρεία που εισάγει τα προϊόντα ΑΤΚΙΝΣ θα φέρει εκτός από ροφήματα, σοκολάτες,μπάρες και δημητριακά που ήδη υπάρχουν στην ελληνική αγορά και μακαρόνια αλεύρια κι άλλα νέα προϊόντα!
Είναι ασφαλές άραγε να φτιάξω π.χ. κέικ με αλεύρι ΑΤΚΙΝΣ και natreen ή μακαρονάδα με κιμά με μακαρόνια ΑΤΚΙΝΣ και να τα wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx καταναλώσουν τα παιδιά μου;
Έχει τύχει να τρώω τη σοκολάτα της ΑΤΚΙΝΣ και να με παρακαλάει η κόρη μου να της δώσω λίγο, αλλά δεν ξέρω αν πρέπει! Είμαι σίγουρη πως αν ρωτήσω τον παιδίατρο θα είναι κατηγορηματικά αρνητικός!
Είναι τα προϊόντα με χαμηλούς υδατάνθρακες ασφαλή για τα παιδιά ή να μη το ρισκάρουμε; wordthanx rdthanx
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΚΙΝΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4458

• mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
τωρα ειναι σαν να βλεπω τη stef να κατεβαζει μελετες για τους εσκιμωους! :lol: :lol: :lol:
η κορη μου κανει ατκινς πριν απο μενα! ειναι εξι τωρα και ποτε δεν ετρωγε γλυκα, μακαρονια και ζυμαρια. τις δε πατατες ακομα και τις τηγανιτες ουτε τις ακουμπαει. κι απο τοτε που κανουμε ατκινς εγω κι αντρας μου, θα μαγειρεψω κατι απαγορευμενο μονο οταν θα το ζητησει ο γιος μου που ειναι 4,5, μονο και μονο για να μην αισθανεται πως στερειται. βεβαια σ'αυτην την ηλικια και καθοτι φαταουλας δεν ζηταει συχνα αλλα και τουμπαρεται ευκολα. οσον αφορα τωρα τις μπαρες και τα συναφη, φανταζομαι οι ενδοιασμοι σου εχουν να κανουν με τα γλυκαντικα, ε; σκεψου λοιπον πως ολοι οι παιδιατροι, αν και ειναι κατα της τσιχλας, οταν το παιδι ζηταει προτεινουν να ειναι τουλαχιστον χωρις ζααχαρη, αρα με γλυκαντικα. ελπιζω να βοηθησα.

Re: ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΚΙΝΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4460

• MANIA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ πολύ mamamaria!

Γέλασα πολύ με το σχόλιο για την κόρη σου, γιατί και η κόρη μου στο ίδιο στυλ είναι!
Μα είναι φυσιολογικό, παιδί, να μην τρώει πίτσα, μακαρόνια και πατάτες τηγανητές; Και δεν το κάνει για να μην παχύνει (τα δημητριακά τα σκίζει,παρεμπιπτόντως), ούτε είναι παχύ παιδί, το αντίθετο θα έλεγα, απλά ΔΕΝ της αρέσουν!
Έχεις δίκιο για τις τσίχλες, και η παιδοοδοντίατρος των παιδιών μου, τσίχλες χωρίς ζάχαρη συστήνει (κι αυτές σπάνια) η οποίες είναι τίγκα στην ασπαρτάμη που διόλου ακίνδυνη δε θεωρείται!
Η απορία μου εστιάζεται στο εαν αυτά τα άλευρα είναι επεξεργασμένα διαφορετικά και στερούν βασικές ουσίες από τα παιδιά που τις έχουν ανάγκη! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΚΙΝΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4463

• mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
μα υπαρχει πιο επεξεργασμενο αλευρι απο το λευκο; τα αλευρια και τα ζυμαρικα του ατκινς για να ριξουν τους υδ. απλα ειναι τιγκα στις ινες. ε, αυτο δεν το λες και κακο!

Re: ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΚΙΝΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4464

• mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
και τωρα που το θυμηθηκα... το εχα ξαναγραψει και σε παλιοτερο ποστ. στις ντανταδες του σκαι, σε καποιο επεισοδιο προτεινανε διαιτα χαμηλων υδ. για παιδια υπερκινητικα, επιθετικα, με ελλειψη συγκεντρωσης κλπ. ειπανε χαρακτηριστικα πως οι υδατανθρακες τρελαινουν τον παιδικο οργανισμο και κατ'επεκταση τον δικο μας!

Re: ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΤΚΙΝΣ 16 Χρόνια 10 Μήνες πριν #4467

• MANIA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ ξανά όλες για την προθυμία και τις γρήγορες απαντήσεις σας!
Τελικά αυτό το forum είναι άκρως διαφωτιστικό και χρήσιμο! bravo avo
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.089 δευτερόλεπτα

Syndication