Αφροδίτη ,άν ήσουν μόνο εσύ που τρώς έτσι αλόγιστα και ψυχαναγκαστικά ,θα ήσουν μόνη σου να προσπαθείς να χάσεις τα κιλά σου!Απο εμάς αυτό κατάλαβες;Οτι δηλαδή είμαστε τέρατα εγκράτειας και πειθαρχίας;Εγώ αυτό που περιγράφεις το ξέρω πάρα πολύ καλά!Αυτός είναι και ο λόγος που μου αρέσει η άτκινς!Οταν με πιάνει η λύσσα,έχω εναλακτικές!Κανόνισε να φτιάχνεις τα γλυκά που έχει στο σάιτ τα οποία είναι σε πληροφορώ θεσπέσια,για να μπορείς και να γουρουνιάσεις

άνετα ,και να μήν βγαίνεις εντελώς έξω απο το πρόγραμμά σου!Πάντως ποτέ να μή σκεφτείς ότι είσαι η μόνη που αντιδρά έτσι!Ακούω ανθρώπους που λένε ότι η στεναχώρια τους κόβει την όρεξη!Εμένα πάλι όλες οι συναισθηματικές εξάρσεις με κάνουν να πεινάω!Είτε λοιπόν είμαι λυπημένη ,είτε χαρούμενη, θέλω φαί!Κάπου διάβασα ότι τελευταίες μελέτες σε διατροφικούς τύπους ανθρώπων ,με κατατάσουν στον πρωτεινικό τύπο ,που παρεπιπτόντως το μυαλό του το έχει στο φαί σε άσχετες στιγμές, ακόμα και όταν δεν πεινάει!Δεν ξέρω άν αυτός που το έγραφε με γνωρίζει!

Μήν το βάζεις κάτω!Κανόνισε να τρώς παραπάνω ,μόνο απο τα επιτρεπόμενα.Καλύτερα να πάρεις λίγες θερμίδες παραπάνω και να μήν ξεφεύγεις με τους υδατάνθρακες!Αντε!Καλές διακοπές και με τη νίκη!Οταν γυρίσεις με το καλό να δείς πόσο θα έχεις χάσει!Δεν είναι δύσκολο να τρώς κρέας όταν βγαίνεις ,και το κολύμπι θα μας βοηθήσει!