Λοιπόν την έκανα κ εγώ την μ@λ@κι@ μ!
Δεν είμαι πολύ καλά ψυχολογικά τον τελευταίο καιρό κ τώρα μ αυτά που έφαγα είμαι πολύ χειρότερα!Νιώθω φοβερές τύψεις κ οτι έχω πάρει σε 2 μέρες 10 κιλά!
Εφυγα εκτός για το ΣΚ κ έφαγα οτι έβρισκα μπροστά μου!Ειλικρινά!Χωρίς υπερβολές!Ολη μα όλη την μέρα έτρωγα!Σταμάταγα σε περίπτερα για να πάρω να φάω!
Οτι κ να σας πω δεν θα με πιστεψετε!Μεσα στο ΣΚ έφαγα :πατάτες,ψωμί,βάφλα τεράστια με 2 μπαλες παγωτο,3 παγωτά τυποποιημένα,6-7 σοκολάτες,2 παστελια,2 λουκούμια συν κρέατικα κ σαλάτες(κλασικα αυτα) κ μπορεί κ άλλα που να μην τα θυμάμαι.
Μέχρι τώρα έχω μια πολυ καλή πορεία στην Άτκινς με απώλεια 10 κιλών σε 3 μήνες και δεν θέλω ούτε να την σταματήσω για κανέναν λόγο(την έχω <αγαπήσει>) αλλά ούτε να τα ξαναπάρω!
Δεν ξέρω τι μ έπιασε!
Σας παρακαλώ πείτε μ κάτι που να βοηθήσει γρήγορα!Και θα το κάνω απο αύριο κιόλας!Να ριξω τους υδ/κες...στους πόσους?Για πόσες μέρες?Τι είναι καλύτερο να φάω?Να ξανακάνω ενεργοποίηση για 2 βδομάδες?
Εννοειτε οτι αυτη την βδομάδα δεν ανεβαινω στην ζυγαριά γιατι θα πάθω εγκεφαλικό!τι να κάνω να μην επηρεάζεται η διαιτα απ την ψυχολογία μ?
Βοήθεια!