Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18333

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Aρχικα τα "σχολια" απο ποιον τα ακουσες για την ατκινς και τρομαξες?Εμεις εδω μεσα που ειμαστε πολυ καιρο στη διατροφη ουτε στα νοσοκομεια ειμαστε ουτε τιποτα το αντιθετο θα ελεγα :D .
Αν εσυ βλεπεις πως με αυτη τη διατροφη χανεις τοτε δε χρειαζεται να σου πει κανεις τιποτα ,τη συνεχιζεις ακαθεκτη.Εγω θα σου ελεγα να μειωσεις χυμους και φρουτα,πολυ ζαχαρη απο το πουθενα.
Τελευταία διόρθωση: 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν από christinaki1989.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18334

• brunaki
  • Το Άβαταρ του/της brunaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ο γιατρος μου,και γενικα στο νετ ειχαν πολλες επιφυλαξεις,την εκανα για μια εβδομαδα ζαλιζομουν παρολο που επερνα βιταμινες.οοτε θελωντας και μη ακολουθησα μια αλλη εκδοχη.ενα φρουτο τρωω υην μερα λες να το κοψω;μηπως να κοψω το χυμο;;;ασε και εχω κατι λιγουριτσες...;) τρελα για γλυκο εχω

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18335

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Αν δεν είχες φαει φρουτα και χυμους δε θα ειχες τις λιγουριτσες. Εγγυημένο αυτό. Εγω δε σου λεω να κοψεις γαλακτοκομικά (και γω πινω γάλα, τρωω γιαυρτια κτλ ) αλλά φρούτα και χυμούς καλό θα ηταν να τα κόψεις.Αν τα καταναλώνεις για τις βιταμίνες αν τρως πολλές σαλάτες δεν έχεις πρόβλημα, παίρνεις απο εκεί τις βιταμίνες.
Τελευταία διόρθωση: 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν από christinaki1989.

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18336

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Brunaki καλησπέρα. Ως η πλέον παλιότερη lowcarber θα σου πω, πως σίγουρα οι ζαλάδες δεν προήλθαν από την Άτκινς. Μάλλον κάτι άσχετο, ή απλά από την αλλαγή στον τρόπο διατροφής σου, με την έννοια οτι δεν έχει συνηθίσει ο οργανισμός σου ακόμη.

Το όνομα δεν παίζει ρόλο, είτε λέγεται Άτκινς είτε μαρινοδιατροφή, είτε μπρουνοδιατροφή, ο σκοπός είναι να μειώσεις τους υδατάνθρακες που παίρνεις. Γενικά ο κανόνας είναι, όσο λιγοτεροι τόσο καλύτερα.

Συμφωνώ με την Χριστίνα, τα φρούτα είναι... λαχανικά με ζάχαρη... οπότε δεν είναι απαραίτητα.

Βάσει αυτών που λες πρέπει να φτάνεις τους 30-50 υδατάνθρακες την ημέρα. Αν δεις οτι χάνεις αργά κόψε τα φρούτα και περιορίσου στις σαλατούλες που είναι καλύτερες.
Να σε προσέχεις, Marina

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18337

• brunaki
  • Το Άβαταρ του/της brunaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ευχαριστω πολυ,σημερα ομως ειμαι χαλια εφαγα σχεδον μιση τουρτα!(τι γουρουνα που ειμαι)υστερα απο αυτο πως συνεχιζουμε ρε κοπελες;σαν να μην συμβαινει τιποτα;;μηπως να μην φαω αυριο τπτ ολη μερα;;;:'(

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18341

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
'Οτι βολεύει στον καθένα! Εγώ, αυτό ξέρω! Μου θυμήζει λίγο φάση 3 αυτό που κάνεις. Όσο για τα...λόγια των γιατρών, ένα θα σου πω! Κατάφερα τον γιατρό μου να κάνει άτκινς, και με ευγνωμονεί γι αυτό!!!!
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα

Syndication