Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18341

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
'Οτι βολεύει στον καθένα! Εγώ, αυτό ξέρω! Μου θυμήζει λίγο φάση 3 αυτό που κάνεις. Όσο για τα...λόγια των γιατρών, ένα θα σου πω! Κατάφερα τον γιατρό μου να κάνει άτκινς, και με ευγνωμονεί γι αυτό!!!!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18342

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
μπα χειροτερα θα εισαι ετσι!φαε προσεκτικα,δηλαδη αυγουλακι το πρωι για παραδειγμα,τοι μεσημερι φαε μια ωραια σαλατιτσα με κοτοπουλο να σε πιασει και να μην πεινας ,κανα γιαουρτακι το βραδακι και πιστευω και θα ξεφουσκωσεις και θα ισοφαρησεις με την τουρτα!!!

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18345

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τις λιγούρες τις έχεις γιατί δεν έχεις μειώσει δραστικά τους υδ/ες. Ολοι εδω μέσα ξέρουμε πως ο υδ/ας φέρνει υδ/α , δηλαδη οσο τρως αλλό τόσο τον αποζητάς. Αν θέλεις λοιπον να χάσεις κιλά σωστά και να μην έχεις αυτές τις διαταραχές και τα πάνω κάτω και στην ζυγαρια αλλά και ψυχολογικά :
μείωσε τους υδ/ες στους 20 καθημερινά. Χασε τα κιλά σου και μετα σταδιακά τους αυξάνεις. Μην στεναχωριέσαι θα τρως και τα γλυκάκια σου στο μέλλον και τη μακαρονάδα σου και θα τα απολαμβάνεις πολύ περισσότερο απ οτι τωρα γιατί θα είσαι αδύνατη αλλα θα ξέρεις πως έχεις και μέτρο στη ζωή σου.

Αυτο που θέλω λοιπον να σου πω είναι πως αν θέλεις να δεις πραγματικά αποτελεσματα αμεσα χωρις λιγουρες μια είναι η λύση : Ατκινς.

Πόσα θέλεις να χάσεις?

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 6 Μήνες πριν #18352

• brunaki
  • Το Άβαταρ του/της brunaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
σοκολατενια σε ευχαριστω για τις συμβουλες!θελω να χασω 30 κιλακια....το προβλημα μου ειναι το εξης οτι θελω να συνδιασω τη διαιτα με γυμναστικη γτ φοβαμαι μην κρεμασω.νομιζω ομως οτι περνω λιγοτερες θερμιδες απο οτι πρεπει με αποτελεσμα η ζυγαρια να μην ξεκολλαει εδω και μια εβδομαδα!!!!καπου κανω λαθος.με απασχολει πλ το θεμα γτ κουραστηκα.δν θελω αλλο να μαι ετσι.μια ζωη με διαιτες,μια ζωη σε διαιτολογους.χανω-περνω τα διπλασια.θελω να κανω μια διατροφη που να την ακολουθω μια ζωη.εχεις να μου προτεινεις καποια διαιτα γυρω στις 1700 θερμιδες με 20 υδατανθρακες μιας και κανω αρκετη γυμναστικη;ευχαριστω

οχι ατκινς μονο διαιτα με χαμηλους υδατανθρακες 13 Χρόνια 5 Μήνες πριν #18362

• mpann
  • Το Άβαταρ του/της mpann
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Το θέμα του να μη κρεμασεις νομιζω πως δεν πρεπει να σε απασχολει τοσο πολυ μιας κ με την Ατκινς χανεις πολυ λιπος κ οχι τοσο μυικο ιστο. Παντως πιστευω οτι αξιζει να δωσεις μια ευκαιρια στον εαυτο σου κ να την ακολουθησεις σωστα για εναν μηνα. Εξαλλου για να συνηθισει ο οργανισμος μας σε οποιαδηποτε αλλαγη χρειαζεται min 21 μερες. Αν την ακολουθησεις σωστα κ παρακαμψεις συμπτωματα προσαρμογης του οργανισμου σου σε εναν μηνα θα εχεις θεαματικα αποτελεσματα κ θα εχεις ακομα μεγαλυτερη θεληση να συνεχισεις.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.134 δευτερόλεπτα

Syndication