Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Παιδια!!!!

Παιδια!!!! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16795

• FANIZA71
  • Το Άβαταρ του/της FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Θελω να πω για ενα θεμα που δεν νομιζω να απασχολει πολλους γιατι οι περισσοτεροι εισαστε μικροι, αλα για μενα ειναι βασικο! Εχω μια μικρουλα που ειναι 8 κιλα βαρητερη απο το κανονικο, δεν με απασχολει αυτο αλα το μελλον δηλαδη η κληρονομικοτητα κτλ , σκεφτομουν οτι καλα θα ηταν να μαθει απο τωρα σωστα.Δεν θα τις κοψω ολους τους υδατανθρακες αλα θα προσπαθησω να μειωσω αρκετους. Καταφερα στον 1 μηνα να της αρεσει το Ρουλοψωμο (μπραβο στην Ρουλα και τη ευχαριστω!!!) οι μους με ζαχαρινη, και το κεικ με ταχινη, εκοψα (οχι τελειως) τα μακαρονια το ρυζι και τις πατατες.Σε γιορτες τρωει κανονικα παιδι ειναι και εχασε 2 κιλα.Θα ηθελα (Ρουλα ςος) να μου προτηνετε συνταγες για παιδια και να μου πειτε την γνωμη σας γιαυτο που κανω.Μην ξεχασω ο γιατρος της το βρηκε καλη ιδεα με μετρο γιατι εχει αυξημενη ταση παχυσαρκιας.Τα κιλα τα εχει ενω αθλητε συνολικα 9 ωρες την εβδομαδα (κολυμβηση ρυθμικη και steet dance ενεργεια φουλ!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16800

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
νομιζω με αυτα τα δυο τρια πραγματακια που αλλαξες στη διατροφη της μικρης σου θα δεις γρηγορη αλλαγη στο σωματακι της.παιδακι ειναι και κανει πολλες καυσεις,αφου αθλειται και αρκετα ,μια χαρα!προσεξε μονο κατα τη γνωμη μου τις γλυκαντικες ουσιες γιατι θεωρω οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο ,ειδικα στα παιδια.να μου πεις κι η ζαχαρη τα ιδια χαλια ειναι...τελος παντων οσο γινεται λιγοτερο.εχω και γω δυο πιτσιρικες και η μικρη μου εχει τρελη ταση για παχος οποτε την προσεχω οσο μπορω στους υδ.ομως το σχολειο μας εχει καταστρεψει !ολη την ωρα γενεθλια και δωστου τα γλυκα κι οι σοκολατες κι οι τουρτες!και οταν παει και στους παπουδες...παλι τα ιδια!δεν καταλαβαινουν με τιποτα οτι δινοντας γλυκα μονο κακο κανουν...αντε καλη συνεχεια!

Απ: Re: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16801

• FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Πραγματικα ποιο δυσκολο ειναι να καταλαβουν οι παππουδες εγω τους φερνω εμενα παραδειγμα τους τα εδωσα και πισω (εβαλα τη μικρη να τους τα δωσει και ετσι αυτο τελειωσε. Η μικρη μου ειναι 9 ετων εσενα? αυτο που ηταν εκπληξη ειναι οτι το κεικ με ταχινι και κακαο τους αρεσε βαζω και ελαχιστη μαρμελαδα στη μεση και καθε μερα δινει στο σχολειο και σε αλα παιδια, οποτε αντι να την κοροιδευουν οπως περιμενα της τρωνε το φαγητο. Ισως μια low carb εκπεδευση στα σχολεια να ελυνε το προβλημα της παχυσαρκιας στα παιδια! Παντος εγω θα το παλεψω δεν θελω το παιδι μου να περασει οτι εγω και η εκπεδευση αρχηζει απο μικρα, τελος στο συστημα light και υδατανθρακες μας εκαψε!

Απ: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16803

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Μπράβο σου που προσέχεις τη διατροφή της κορούλας σου, είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις. Εχω μια ένσταση μόνο για τις ζαχαρίνες και τον αποκλισμό των υδατανθράκων σε αυτή την ηλικία. Τους έχουν ανάγκη σε αυτή την ηλικία, μπορείς να της δώσεις μακαρόνια ολικής άλεσης, λίγο ψωμί ολικής, καστανό ρύζι και καμιά γλυκοπατάτα που εχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Ρώτα και τον γιατρό σου βέβαια, αλλά νομίζω ότι ο αποκλισμός υδατανθράκων ίσως να είναι επικίνδυνο για αυτές τις ηλικίες.

Μακάρι όλοι να προσέχαν τη διατροφή των παιδιών τους, εγώ μπορεί να έχω 30 κιλά παραπάνω αλλά στα παιδιά μου είμαι πολύ αυστηρή.
making small changes to see big results...

Απ: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16804

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
επίσης το ξέρω από τον ανηψιό μου, που ήταν υπέρβαρος, σε αυτή την ηλικία δεν πρέπει να χάνουν βάρος, πρέπει να παραμένουν σταθεροί
με πολύ καλό διαιτολόγιο και καθώς ψηλώνουν θα λεπταίνουν ... ο ανηψιός από μπάλα που ήταν στα 8 στα 18 ήταν κορμάρα, αλλά μέσα σε 10 χρόνια,
τα παιδιά δεν μπορούν να αλλάξουν μέσα σε ένα χρόνο γιατί πρέπει να ψηλώσουν και να τρώνε σωστά και αρκετά
making small changes to see big results...

Απ: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 3 Μήνες πριν #16805

• FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μαλον δεν το ειπα καλα! Δεν εχω κανει αποκλησμο εκανα μειωση ετρωγε καθε μερα μακαρονια ,πατατες, ρυζι, και παρα πολλα γλυκα κρουασαν σοκολατες κτλ απο τοτε που τις τα εξηγησα και ειδε εμενα να το κανω εβαλε και τις φιλες της να τα μειωσουν ΟΧΙ αποκλεισμο ειναι παιδι και εχει μεγαλητερες αναγκες σε υδατανθρακα το ξερω απλα λιγο λιγο να μαθαινει...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication