Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Παιδια!!!!

Απ: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16806

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ΟΚ τότε έκανες την καλύερη δουλειά.... δεν χρειάζεται να τρώνε πολλούς υδατάνθρακες, λίγους και καλούς, επίσης ο γιατρός στον ανηψιό μου του είχε δώσει κάθε απόγευμα ένα γλυκό, ή μία φέτα κείκ ή μία σοκοφρέτα ή μια κρέμα ή μια μικρή μαύρη σοκολάτα, για να μη νοιώσει στεριμένος και κατεβάσει το περίπτερο κάποια στιγμή
making small changes to see big results...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16807

• FANIZA71
  • Το Άβαταρ του/της FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
alalumaki μου ο γιατρος επεμενε για χασιμο βαρους και μαληστα στην αρχη πριν του πω την ιδεα μου μου ειπε να χρησιμοποιησω ακαμα και light προιοντα! Πραγμα που δεν μου αρεσε καθολου. Γνωστος γιατρος εβαλε την ανηψια μου (3 ετων) σε προγραμμα που ουτε εγω υπαρχει περιπτωση να τοεκανα. πραγματικα το θεμα αυτο ειναι δυσκολο και πολλες φορες δεν ξερεις πως να το λυσεις!! πιστευεις οτι μπορει να κανω λαθος? Πραγματικα ζηταω γνωμες γιατι και οι ιδικοι μονο ιδικοι δεν ειναι και αν κρινω σε πρωσοπικο επιπεδο πραγματικα με καψανε!!!

Απ: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16808

• FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τα γλυκα τα μικριναμε!! αν δεν φαει θα φαει εμενα!! Τις δινω καποια απλα και απ αυτα που ειναι με ζαχαρινη για εμενα και ικανοποιητε μεχρι στιγμης

Απ: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16809

• alalumaki
  • Το Άβαταρ του/της alalumaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
όχι απλώ δεν κάνεις λάθος, αλλά κάνεις πολύ καλά, και ο ανηψιός μου από 2 χρονών είναι με γάλα ligth, απλώς επειδή τον παρακολουθούσε γιατρός από πολύ μικρό
θυμάμαι ότι στόχος ήταν να ψηλώνει και να παραμένει το βάρος σταθερό, τώρα βέβαια έχει να κάνει σίγουρα και με πόσα κιλά παραπάνω έχει το κάθε παιδάκι.

Πάντως προσπάθησε πολύ και αυτός και η μαμά του και το αποτέλεσμα ήταν τώρα που τελειώσε το Λύκειο είναι ένας αδύνατος και όχι υπέρβαρος νέος.... γυμνάζεται
κιόλας και είναι κούκλος, απλώς στα παιδιά είναι μια προσπάθεια που πρέπει να κρατήσει χρόνια και θέλει πολύ υπομονή....
making small changes to see big results...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": FANIZA71

Re: Απ: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16851

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
κοριτσια καλημερα!!
οι μικρες μου ειναι 6 και 9 χρονων.η μεγαλη δεν εχει κανενα θεμα βαρους τρωει φυσιολογικα και ειναι πολυ λεπτουλα.η μικρη ομως μαλλον πηρε απο μενα...εχει μπουτακια ειναι πολυ λαιμαργη και λατρευει τα γλυκα!οτι χειροτερο δηλαδη.προσπαθω να της δινω γλυκο 2-3 φορες την εβδομαδα ,μικρο εννοειται ασχετα αν ζηταει συνεχεια.φυσικα της λεω οτι δεν εχω και οχι δεν σου δινω,και την ξεγελαω συχνα με λιγο χαλβα η΄ με ενα φρουτο.βεβαια το χειμωνα τα φρουτα δεν ειναι ιδιαιτερα δελεαστικα για ενα παιδι,αλλα τουλαχιστον το καλοκαιρι ειναι καλυτερα τα πραγματα.γενικα προσπαθω να μην τη κανω να νιωθει οτι στερειται κατι ενω οι υπολοιποι μπορουν να το χουν ανα πασα ωρα και στιγμη απλα να της περιορισω τουλαχιστον τη ποσοτητα αλλα επισης να την στρεψω σε κατι πιο υγιεινο οπως πχ ο χαλβας η' λιγο μελι με κακαο η΄ ενα γιαουρτακι με φρουτα παιδικο κλπ.αν της πω οχι και τελος αυριο μεθαυριο θα τρεχει κρυφα στα περιπτερα να αγοραζει σοκολατες και αηδιες.τουλάχιστον να καταλαβει μεγαλωνοντας οτι ναι θα φαει και γλυκο αλλα με μετρο και οχι συνεχεια.

Απ: Re: Απ: Παιδια!!!! 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16852

• FANIZA71
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σασα καλα κανεις γιατι και εμενα στα 6 αρχισε να βαζει το βαρος. Τα παιδικα γιαουρτια ο δικος μου γιατρος μου ειπε να μην τα πλησιαζουμε δυνουν πολυ βαρος στα παιδια δοκιμασε τα γιαουρτια με φρουτα τα κανονικα. Προσπαθησε να την ξεγελας και με λιγη μους απο την δικια μας, και γενικα αποφηγε οτι ειναι παιδικο γιατι το κανουν πιο γλυκο και εθειζοντε στην πιο γλυκια γευση αυτα κατα τον παιδιατρο μου.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.228 δευτερόλεπτα

Syndication