Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: Help

Help 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15136

• kristi
  • Το Άβαταρ του/της kristi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Γεια σας παιδια!
Λοιπον θέλω τη βοηθεια σας, θα ηθελα μεχρι τα Χριστουγεννα να χασω όσα περισσοτερα κιλακια γινεται (οχι υπερβολικα πράγματα) και μετα να το παω πιοοοο χαλαρα! :) :)
Ποια είναι μια πιο αυστηρη εκδοχη της διατας Ατκινς?
Εχω καταλαβει οτι πιο αυστηρη θεωρείται εαν κοψω ξηρους καρπούς και τυρι!Με τα λαχανικα τι γινεται, πρεπει να ειναι σε ποσοτητα λιγοτερα απο το κρεας!Εσεις οταν θέλετε να την κανετε πιο αυστηρα τι κανετε?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Help 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15138

• Anna markou
  • Το Άβαταρ του/της Anna markou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
hi kristi! ρε συ λογικα η πιο αυστηρη εκδοχη ειναι καθολου υδατανθρακες.και οταν λεω καθολου εννοω αντε μεχρι 5gr ημερησιως λογω γαλοπουλας η τυριου.Δηλαδη να τρως μονο αυγα,τυρια με 0 υδατανθρακες,γαλοπουλα,ψαρια,κρες.αυτα!!!καθολου λαχανικα και τιποτα αλλο απαγορευμενο(ξερεις εσυ).το μονο μειονεκτημα ειναι οτι θα στουμπωσεις! tantrum αλλα τι να κανεις...πιες κανα πρασινο τσαγακι ολοσκετο και καλη τυχη...η μαλλον καλη λευτερια χοχοχο! :D
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kristi

Απ: Help 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15143

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Καλησπερα κοριτσια μου.
Κατα την προσωπικη μου παντα γνωμη και οχι την επιστημονικη, αποτομο χασιμο βαρους σημαινει και αποτομο χασιμο μυικης μαζας. Και χασιμο μυικης μαζας θα πει οτι η ζυγαρια λεει μικροτερο νουμερο ομως η μεζουρα σας οχι. Ο λογος ειναι γνωστος , ενα κιλο μυικης μαζας και ενα κιλο λιπους εχουν μεγαλη διαφορα ογκου.
Αξιζει τον κοπο?
Εφοσον εισαι στην διατροφη ατκινς , το μονο που μπορεις να κανεις για να επισπευσεις το αδυνατισμα ειναι να προσθεσεις ασκηση.
Καλο ειναι να κανεις και εναν ελεγχο ποσες θερμιδες καταναλωνεις .
Κανε ενα φαστ φατ για 2 -3 μερες ισα ισα να ξεκολησεις το μεταβολισμο σου και μετα συνεχιζεις οπως πριν.
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Απ: Help 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15145

• kristi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ κορίτσια μου!
Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω κατι υπερβολικο ,ουτε υστεριες ,απλα να ξερω την λιγο πιο αυστηρη εκδοχη τησ ατκινς!
δηλαδη σιγουρα πιο αυστηρη ειναι να κοψω τους ξηρους καρπους και το τυρι, ισως οπωσ λεει η αννα να περιορίσω και τις θερμίδες !αυτο μονο!! Καλα κανεις και μας προειδόποιείς jubilee μου!!Απλα υπαρχουν περιοδοι που θελεις να φας περισσοτερο (περιοδος) και αλλες που νιωθεις οτι εχεις αντοχες και για κατι παραπανω!!

Απ: Help 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15146

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλησπερα , νομιζω οτι αν κανεις την φαση 1 - ενεργοποιηση οπου τρως το πρωινο σου αυγουλακι , την σαλατουλα σου με λιγο ελαιολαδο και το κρεατακι σου και μενεις κατω απο τους 10υδατανθρακες σιγουρα θα δεις διαφορα ,απο τωρα εωσ και 22δεκεμβριου ειναι ενας μηνας ακριβως , και σιγουρα θα υπαρχει διαφορα ....εννοειτα οχι αναψυκτικα και διαολεμενα γλυκακια fryingpan -μιλαμε για 5-7κιλα κατω αν κανεις και λιγη γυμναστικουλα clap ......

μηπως να το κανω και εγω τωρα που τα λεμε γιατι απο την καλοκαιρινη μου ασωτεια ακομη δεν μπηκα στο προγραμμα μου κανονικα και σαν να φουσκωσα , ... :eek: :eek: :oops:
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Απ: Help 14 Χρόνια 8 Μήνες πριν #15147

• kristi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Eυχαριστώ πολυ roadrunner δικιο εχεις!
Μαλλον πρεπει να κοψω τα διαολεμενα γλυκακια οπως τα λες γιατι εχω ταράξει τα γλυκα του φορουμ!!
Ποιο να ειναι το πιο αθωο γλυκακι απο αυτα που ξέρουμε?μονο το ζελε?
Ουτε coca cola zero δεν μου προτείνεις?
Δυσκολα τα πράγματα αλλα 5-7 κιλακια ειναι αυτα!!!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.309 δευτερόλεπτα

Syndication