Κοριτσάκι μου αγνόησε τον πατέρα σου ή ακόμα καλύτερα αν το αντέχεις αντιμετώπισέ τον.Είσαι 20 χρονών και σου εγκυώμαι ότι ποτέ στη ζωή σου δεν θα ξαναείσαι.Να χαίρεσαι τη ζωή κάθε μέρα.Αφου έχεις τη βοήθεια και την αποδοχή του φίλου σου μη σε νοιάζει τίποτα και προχώρα ακάθεκτη .Χάσε τα κιλά για να αρέσεις σε σένα και σε κανέναν άλλο.

Οπατέρας σου δεν ξέρω γιατί το κάνειαυτό αλλα λίγη σημασία έχει.Αυτό που μετράει είναι να αποδεχτείς εσύ τον εαυτό σου.Να θυμάσαι αν σου αρέσεις αδυνατη τότε να το κάνεις κια μη μετράς ταλαιπωρημένους μεταβολισμούς και τέτοια.

Κοριτσάκι είσαι 20 χρονων αυτό τα σβήνει όλα.Οοργανισμός σου είναι νεαρός και θα ανταποκριθει αμέσως.Αν θες τη γνώμη μου ταλαιπωρημένη ψυχη έχεις και όχι μεταβολισμο.Στο θέμα αδυνάτισμα το μεγάλο ρόλο δεν τον παιζειτο πόσο γρήγορα μπορεί να χάνεις αλλα το πόσο καιρό θα κρατήσεις τη διατροφή.Σκέψου μόνο ότι η Marina την κρατάει4 χρόνια.
Να μας γράφεις πως τα πας καινα σου λέμε κι'εμείς.Σκέψου τι θα κερδίσεις αν τα παρατήσεις?ΑΥΤΌ ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟ ΈΧΕΙς ΔΕΙ.ΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ