Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: μου ρχεται να τα παρατησω ολα.

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1238

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εχεις εμας να σου δινουμε κουραγιο.Οτι θες, οποια ωρα θες ,για οτιδηποτε,ειτε φανερα,ειτε με μήνυμα,να ξερεις οτι θα ειμαστε κοντα σου.
Δεν εισαι μονη σου.Οτι θες μη διστασεις να μας το πεις.
Δεν εισαι μονη σου.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1240

• foteinoula
  • Το Άβαταρ του/της foteinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο σας ευχαριστώ όλους!!!
είμαι πολύ καλύτερα τώρα που διάβασα τις απαντήσεις σας!!!
φιλάκια :D

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1243

• Maria5
  • Το Άβαταρ του/της Maria5
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
φωτεινουλα καλησπερα ,
αποτο ονομα που μας εχεις δωσει φωτεινουλα και οχι φωτεινη φαινεται ποσο ευαισθητο κοριτσι εισαι :!: ηθελα να σε ρωτησω αν εχεις την στηριξη της μητερας σου χωρις να γινομαι αδιακριτη ρωταω επειδη εχω γιο περ.στην ηλικια σου 17χρ δεν θα μπορουσα να μεινω σιωπηλη σε μια τετοια περιπτωση.πολυ σημαντικο επισης ειναι εκτος απο αυτα που σου ειπαν οι προγουμενοι και συμφωνω απολυτα να μην του λες οταν ξεκινας διαιτα :wink: :wink: προφανως δεν εχει κανει ποτε στην ζωη του διαιτα γιαυτο και δεν ξερει οτι με αυτη την τακτικη δεν βγαινει τιποτα :!: αγνοησε τον κοριτσακι μου και καθε φορα που σε προσβαλλει απλα πεςτου οτι δεν του το επιτρεπεις.στο κατω κατω εισαι 20
εγω στην ηλικια σου ειχα ειδη 1 παιδι και ειχα την δυναμη να κλεισω την πορτα στους γονεις μου για καποιους λογους.δειξε δυναμη εκεινη την ωρα και ας μην την εχεις .να καταλαβει οτι δεν του περναει πια :wink:

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1245

• foteinoula
  • Το Άβαταρ του/της foteinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
maria5 ξέρεις ποιά είναι η πλάκα; ότι δεν του είπα ότι κάνω δίαιτα απλά το κατάλβε μετά από κανα μήνα επειδή είχα εμφανώς αδυνατίσει...όσο για τη μητέρα μου όταν του αντιμιλάω του λεει ότι έχω δίκιο και να μην με ενοχλεί και να με αφήσει στην ησυχία μου να συνεχίσω...
απλά είναι πολύ ψυχοφθόρο να ακούω συνέχεια δεικτικά σχόλια και αστειάκια του τύπου"θές άλλο ένα κοτόπουλο ή χορτασες" κλπ

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1252

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Φωτεινούλα του έχεις μιλήσει ποτέ για το πώς σε κανει να νοιώθεις με αυτά τα σχόλια η θέλοντας να δείξεις ότι δεν σε πειράζει τα κάνεις κι εσύ εις βάρος σου σαν αυτοσαρκασσμό ας πουμε. Αυτότο έκανα εγώ και φυσικά ήταν καταστροφικό γιατι απο κει και πέρα άκουγα κι εγώ παρόμοια σχόλια και μάλιστα απο άσχετους που σε διαφορετικη περίπτωση δεν θα τους επέτρεπα να πουν λέξη.Μην φοβάσαι τίποτα και μίλα για το πώς σε κάνει να αισθάνεσαι.Μπορει να μην το καταλαβαίνει και να δείς νασου ζητάει συγνώμη.Αν πάλι το κάνει επίτηδες γράψτον κανονικα Στο λέω γιατι οι γονείς καμοια φορά άθελά τους κάνουν τα χειρότερα και όταν τους μολήσεις σου λένε εγώ το έκανα αυτό στο παιδί μου?

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1256

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Αχ γλυκεια μου, μη το κανεις αυτο στον εαυτο σου. Και στο λεω εγω, που το εκανα σχεδον σε ολη μου τη ζωη. Εμενα το "προβλημα" ηταν η μανα μου. τα 6-7 κιλακια που μια εβαζα, μια εχανα, εκεινη τα εκανε να φαινονται 50! Οταν δεν σε εγκρινουν οι γονεις σου, ο,τι και να λενε οι αλλοι, εσυ τα ακους βερεσε! Ε λοιπον, δεν ειναι ετσι! Αργησα πολυ, αλλα το καταλαβα. Δεν εχει κανεις το δικαιωμα, κρυμενος πισω απο τη μασκα της "δηθεν" αγαπης, να ριχνει την αυτοεκτιμηση σου στα πατωματα. Ξερεις τι μου ελεγε η μανα μου, οταν πια εβαζα τα κλαματα? "Οποιος μ'αγαπαει, με κανει και κλαιω. κι οποιος με μισει, με κανει και γελω." Μεγαλωσα μ'αυτο το ρητο, σφηνωμενο στο κεφαλι μου. Οταν εγεινα κι εγω μανα, τοτε μονο καταλαβα ποσο λαθος ηταν. Μην περιμενεις απ'τον πατερα σου να αλλαξει. ΑΛΛΑΞΕ ΕΣΥ!!! Η μανα μου, ενω ολοι μου λενε ποσο αδυνατησα, ξερεις τι λεει? Ε, ενταξει, δε φαινεται και τοσο.... Επελεξα λοιπον, να ακουω πρωτα απ'ολους εμενα, και μετα αυτους που με "κανουν και γελω".
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.176 δευτερόλεπτα

Syndication