Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: μου ρχεται να τα παρατησω ολα.

μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1225

• foteinoula
  • Το Άβαταρ του/της foteinoula
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σε όλους!εχω καιρό να σας γραψω, κλασικά λογω χρόνου.
για να κάνω μια περίληψη, κάνω την ατκινς εδώ και 3 μήνες.
έχω χάσει γύρω στα 6 κιλά και αρκετούς πόντους.
ειμαι 20 χρονών, 1.63 και 78 κιλά. θα ήθελα να χάσω άλλα 13-15 κιλά.
όμως υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα.
στα 6 μου έκατσα ένα καλοκαίρι στη γιαγιά μου, με τάισε και πήρα κάποια κιλά- όχι πολλά 4-5. μόλις με είδε ο πατέρας μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό.
από τότε, τα τελευταία 14 χρόνια δηλαδή η ψυχολογική πίεση να αδυνατίσω ήταν τεράστια και παρόλο που προσπαθούσα συνέχεια, όταν πήγαινα να καταφέρω κάτι
ο πατέρας μου μου φώναζε ότι δεν κάνω τίποτα και ότι τρώω κρυφα κλπ με
αποτέλεσμα να πεισμώνω και να σταματάω τη δίαιτα και να ξαναπαίρνω τα ίδια και
περισσότερα κιλα.Ας μην ξεχνάμε ότι ήμουν πιτσιρίκι και μετά έφηβη.
στην α λυκείου έφτασα να ζυγίζω 92 κιλά!! κάθε μέρα ξεκίναγα δίαιτα και μετά τα παρατούσα.είτε γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρω είτε γιατί ο πατέρας μου ενώ στην αρχη μου έλεγε μπράβο μετά έκανε τα γνωστά, μηδένιζε κάθε προσπάθεια.
είχα κάνει και ενδικρινολογικές εξετάσεις και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.
στα 16 μου με πήγε σε διαιτολόγο όπου έκανα μια διατροφή με βάση τη δυσανεξία τροφίμων.έχασα 12 κιλά σε 4-5 μήνες και θα συνέχιζα αν πάλι δεν άρχιζε τα ίδια:
δεν συνεχίζεις τη δίαιτα, δεν κάνεις αρκετή γυμναστική, τρως κρυφα κλπ.
έτσι τα παράτησα.
και κάπως έτσι συνέχιζε η ζωή μου μέχρι που άρχισα την άτκινς, τώρα τρωω σαν άνθρωπος χωρίς να λιμοκτονώ και χάνω - αργα βέβαια αφού ο μεταβολισμός μου έχει γίνει κουρέλι- κιλά και πόντους-εδώ και τρείς μήνες με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου μου και τη δική σας.. :D
και ενώ ως τώρα ο πατέρας μου μου έλεγε όλο μπράβο και μπράβο, ξαφνικά ξαναάρχισε τα ίδια και
χειρότερα: ο άνθρωπος αν είναι γουρούνι δεν αλλάζει, το έχω δει πολλές φορες το ίδιο έργο και άλλα χειρότερα.
τα νευρα μου είναι χάλια έχω κάνει τόση προσπάθεια
δεν θέλω να πάει πάλι τόσος κόπος χαμένος.
γι' αυτό σας γράφω πριν τα παρατήσω πάλι..
μόνο με τη βοήθεια του φίλου μου και τη δική σας θα τα καταφέρω και τα κατάφερα ως τώρα.

:(
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1226

• thomasskoy
  • Το Άβαταρ του/της thomasskoy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
λοιπον οτι κανεις να ξερεις οτι το κανεις για το καλο το δικο σου και δεν χρειαζετε να πεισμωνεις για τους αλους.και στην τελικη κακο κανεις στον εαυτο σου.κατα την γνωμη μου συνεχισε να κανεις την διαιτα σου και μην δινεις σημασια σε λογια.τουλαχιστον εχεις και την υποστιριξη του φιλου σου.

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1229

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Κοριτσάκι μου αγνόησε τον πατέρα σου ή ακόμα καλύτερα αν το αντέχεις αντιμετώπισέ τον.Είσαι 20 χρονών και σου εγκυώμαι ότι ποτέ στη ζωή σου δεν θα ξαναείσαι.Να χαίρεσαι τη ζωή κάθε μέρα.Αφου έχεις τη βοήθεια και την αποδοχή του φίλου σου μη σε νοιάζει τίποτα και προχώρα ακάθεκτη .Χάσε τα κιλά για να αρέσεις σε σένα και σε κανέναν άλλο. :D
Οπατέρας σου δεν ξέρω γιατί το κάνειαυτό αλλα λίγη σημασία έχει.Αυτό που μετράει είναι να αποδεχτείς εσύ τον εαυτό σου.Να θυμάσαι αν σου αρέσεις αδυνατη τότε να το κάνεις κια μη μετράς ταλαιπωρημένους μεταβολισμούς και τέτοια. :D
Κοριτσάκι είσαι 20 χρονων αυτό τα σβήνει όλα.Οοργανισμός σου είναι νεαρός και θα ανταποκριθει αμέσως.Αν θες τη γνώμη μου ταλαιπωρημένη ψυχη έχεις και όχι μεταβολισμο.Στο θέμα αδυνάτισμα το μεγάλο ρόλο δεν τον παιζειτο πόσο γρήγορα μπορεί να χάνεις αλλα το πόσο καιρό θα κρατήσεις τη διατροφή.Σκέψου μόνο ότι η Marina την κρατάει4 χρόνια.
Να μας γράφεις πως τα πας καινα σου λέμε κι'εμείς.Σκέψου τι θα κερδίσεις αν τα παρατήσεις?ΑΥΤΌ ΤΟ ΈΡΓΟ ΤΟ ΈΧΕΙς ΔΕΙ.ΔΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1230

• ef28
  • Το Άβαταρ του/της ef28
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Prepei na agapiseis ton eauto sou kai na sinexiseis tin prospatheia gia esena kai mono gia esena!
Min dineis simasia se KANENA!!!
Se katalavaino giati to exo perasei kai ego auto, oxi me to mpampa mou alla me ton filo mou. Gia na katalaveis, persi to kalokairi me evlepe me to magio k mou elege na pao na kano lippanarofisi, eleos 15 kila parapano eimai, oxi 50.
Auto me ekane na aisthanomai xalia alla den to afisa na me parei apo kato! Tora kano tin diaita mou, kano gym, niotho kala kai opote xano to kouragio mou kano kati gia na nioso kala gia emena, px pao ena kommotirio, ena spa, agorazo ena neo rouxo.
Krata gera kai min anisixeis, tha ta katafereis!
Love yourself...

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1233

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Μικρή μου...

Μην νομίζεις ότι οι γονείς τα ξέρουν όλα. Κυρίως αυτό που δεν ξέρουν είναι πώς να αντιμετωπίσουν ένα παιδί. Άλλοι το πάνε με το καλό, άλλοι με το κακό, άλλοι μπερδεύονται όπως ο δικός σου.

Όμως εμένα κάτι που δεν μου κολλάει. Δεν το λέω δημοσίως. Θα σου στείλω μήνυμα και αν θες απαντάς.

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πρέπει να τον αντιμετωπίσεις. Και ο καλύτερος τρόπος είναι να τον γράψεις.... κανονικά και με τον νόμο... :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: μου ρχεται να τα παρατησω ολα. 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1236

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
foteinola μην τα παρατας! μη σε παιρνει απο κατω! οποιο κι αν ειναι το προβλημα εσυ μεινε σταθερη! κ οποτε σε παιρνει απο κατω εδω θα ειμαστε να τα λεμε! εσυ κοιτα μπροστα με δυναμη κ κανε αυτο που θες για σενα! για να εισαι εσυ καλα! για να νιωθεις ομορφη κ περιποιημενη! κ πανω απο ολα υγειης! αποτι βλεπω τον πιανουν κρισεις κρισεις! οποτε μη δινεις σημασια1 συνεχισε ωστε να του μπεις στο ματι κ να του αποδειξεις οτι μπορεις να τα καταφερεις! φιλια!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.172 δευτερόλεπτα

Syndication