γεια σε όλους!εχω καιρό να σας γραψω, κλασικά λογω χρόνου.
για να κάνω μια περίληψη, κάνω την ατκινς εδώ και 3 μήνες.
έχω χάσει γύρω στα 6 κιλά και αρκετούς πόντους.
ειμαι 20 χρονών, 1.63 και 78 κιλά. θα ήθελα να χάσω άλλα 13-15 κιλά.
όμως υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα.
στα 6 μου έκατσα ένα καλοκαίρι στη γιαγιά μου, με τάισε και πήρα κάποια κιλά- όχι πολλά 4-5. μόλις με είδε ο πατέρας μου κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό.
από τότε, τα τελευταία 14 χρόνια δηλαδή η ψυχολογική πίεση να αδυνατίσω ήταν τεράστια και παρόλο που προσπαθούσα συνέχεια, όταν πήγαινα να καταφέρω κάτι
ο πατέρας μου μου φώναζε ότι δεν κάνω τίποτα και ότι τρώω κρυφα κλπ με
αποτέλεσμα να πεισμώνω και να σταματάω τη δίαιτα και να ξαναπαίρνω τα ίδια και
περισσότερα κιλα.Ας μην ξεχνάμε ότι ήμουν πιτσιρίκι και μετά έφηβη.
στην α λυκείου έφτασα να ζυγίζω 92 κιλά!! κάθε μέρα ξεκίναγα δίαιτα και μετά τα παρατούσα.είτε γιατί ήμουν σίγουρη ότι δεν θα τα καταφέρω είτε γιατί ο πατέρας μου ενώ στην αρχη μου έλεγε μπράβο μετά έκανε τα γνωστά, μηδένιζε κάθε προσπάθεια.
είχα κάνει και ενδικρινολογικές εξετάσεις και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα.
στα 16 μου με πήγε σε διαιτολόγο όπου έκανα μια διατροφή με βάση τη δυσανεξία τροφίμων.έχασα 12 κιλά σε 4-5 μήνες και θα συνέχιζα αν πάλι δεν άρχιζε τα ίδια:
δεν συνεχίζεις τη δίαιτα, δεν κάνεις αρκετή γυμναστική, τρως κρυφα κλπ.
έτσι τα παράτησα.
και κάπως έτσι συνέχιζε η ζωή μου μέχρι που άρχισα την άτκινς, τώρα τρωω σαν άνθρωπος χωρίς να λιμοκτονώ και χάνω - αργα βέβαια αφού ο μεταβολισμός μου έχει γίνει κουρέλι- κιλά και πόντους-εδώ και τρείς μήνες με την πολύτιμη βοήθεια του φίλου μου και τη δική σας..

και ενώ ως τώρα ο πατέρας μου μου έλεγε όλο μπράβο και μπράβο, ξαφνικά ξαναάρχισε τα ίδια και
χειρότερα: ο άνθρωπος αν είναι γουρούνι δεν αλλάζει, το έχω δει πολλές φορες το ίδιο έργο και άλλα χειρότερα.
τα νευρα μου είναι χάλια έχω κάνει τόση προσπάθεια
δεν θέλω να πάει πάλι τόσος κόπος χαμένος.
γι' αυτό σας γράφω πριν τα παρατήσω πάλι..
μόνο με τη βοήθεια του φίλου μου και τη δική σας θα τα καταφέρω και τα κατάφερα ως τώρα.