Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Οοολα πίσω!!!

Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12221

• amelie.
  • Το Άβαταρ του/της amelie.
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας και παλι :) όπως ξαναεγραψα σε παλαιότερο post ξεκίνησα 79 κιλά με υψοσ 1.73 σήμερα ζυγιζω 53 με πολλεεες στερήσεις και λάθη (οχι μόνο μειωμενοι υδατανθρακες αλλα και θερμιδες) το μεγάλο μου πρόβλημα είναι ότι φοβάμαι μην πάρω πίσω κιλα!!! Την Παρασκευή θα πάω σε διατροφολογο να της πω ολη την ιστορία και να μου πει και αυτή τη γνώμη της, είμαι πλέον 20 κιλά κατω από το υψος μου, μερικοί λένε ότι είμαι ελιποβαρυς εγώ όμως είμαι ικανοποιημένη με το σώμα μου και δεν θέλω να πάρω κιλό παραπάνω, η low carb διατροφη μου ταιριάζει απόλυτα και δεν μου λείπουν πια οι υδατανθρακες. Φοβάμαι όμως ότι αν αυξησω τις θερμιδες μου σιγά σιγα θα αρχίσει να ανεβαίνει και η ζυγαριά!!! Έχω αγοράσει Natreen, ταχινι, κακαο και ένα σωρό πράγματα που χρησιμοποιητε όλοι σας αλλα φοβάμαι και να τα αγγιξω!!! Είναι στο ντουλάπι και με περιμένουν!!! Επίσης εχω παρατηρήσει ότι αν φάω παραπάνω τυρί παίρνω γραμμάρια!! Δεν θέλω!!! Τρώω πρωι και μεσημέρι και πραγματικά τρεμω στην ιδέα ότι θα πάρω κιλα! Θέλω να φάω λίγο γύρο και φοβάμαι! Πώς θα διατηρηθω!! Τι πρέπει να κάνω; Μπορείτε να με βοηθήσετε;;;;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12222

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
μηπως πρεπει να χαλαρωσεις λιγο?δεν μπορεις να ζεις μια ζωη στερημενη!αφου εφτασες στο στοχο σου και μπραβο γι αυτο, congratualtions ngratualtions ξεκινα σιγα σιγα να απολαμβανεις και κανενα γλυκακι απο τα επιτρεπτα χωρις να τρεμεις στην ιδεα οτι θα ξαναπαχυνεις.εχε το νου σου βεβαια αλλα οχι με τετοιο φοβερο αγχος!μπορει καποια στιγμη αν συνεχισεις ετσι να καταφερεις το αντιθετο κι απο την πολλη στερηση να πεσεις με τα μουτρα σε πιτσες και μακαροναδες και να μη μαζευεσαι με τιποτα μετα. fryingpan yingpan προσεξε το!εγω παντως ετσι παθαινω αν στερηθω τρελα για μεγαλο διαστημα!γι αυτο ενθουσιαστηκα με την ατκινς,γιατι δεν χρειαζεται να λοιμοκτονεις και να κανεις μεγαλες θυσιες!!μπορει να ειμαι νεουδι στην ατκινς [2 εβδομαδες]δεν ειμαι ομως στις διαιτες γενικα... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12224

• amelie.
  • Το Άβαταρ του/της amelie.
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ναι αλλα με τοσο καιρο στισ χαμηλές θερμιδες δεν θα πάρω κιλα αν τις αυξησω;;;

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12225

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
γι αυτο υπαρχει η φαση της συντηρησης!ξεαγχωσου και διαβασε την τεταρτη φαση goodluck odluck

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12227

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Αmelie και σε προηγούμενο ποστ που διάβασα την πορεία σου και μου έκανε εντύπωση. Είχα σκεφτεί και τότε να σου γράψω, αλλά δεν το τόλμησα. Sorry που θα σου το πω αλλά νομίζω ότι είσαι στα όρια (όρια ευτυχώς) νευρικής ανορεξίας. Δεδομένου και του νεαρού της ηλικίας σου πρόσεχε. Απαλλάξου από το φόβο που σε τσιτώνει. Χαλάρωσε όπως σε συμβούλεψαν κι άλλοι. Υιοθέτησε σιγά σιγά τη διατροφή ατκινς αφού την επέλεξες και είδες ότι σου κάνει. Πέρασε σταδιακά και στα υπόλοιπα στάδια (φαντάζομαι ότι έχεις μείνει στην πρώτη φάση). Δε θα πάρεις κίλά έτσι. Δε θα σχολιάσω ότι κι εμένα τα κιλά σου μου φαίνονται λίγα για το ύψος σου. Καταλαβαίνω ότι είναι θέμα προσωπικού γούστου. ακου όμως και τους γύρω σου. Συχνά συμβαίνει να έχουμε λάθος εντυπώσεις. Πχ την περίοδο που ήμουν 59 κιλά (με 1,75 ύψος) νόμιζα ότι ήμουν θεά. Δυστυχώς μόνο εγώ το νόμιζα. Ο άντρας μου φώναζε ότι έχω γίνει χάλια και όσοι με έβλεπαν έλεγαν ότι είχα όψη άρρωστης.

Καλή και υγιής συνέχεια. Για support εδώ είμαστε.

Re: Οοολα πίσω!!! 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12229

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
amelie μου εμείς έχουμε ξαναμιλήσει σχετικά. Μην φοβάσαι, πέρασε από φάση σε φάση σταδιακά και δεν θα έχεις πρόβλημα. Πρόσεξε να μην κάνεις τα λάθη που έκανα εγώ στο παρελθόν. Το άλλο το θεματάκι που λέγαμε το κοίταξες;

I did it once, I can do it again ...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.177 δευτερόλεπτα

Syndication