Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ατκινς και Γυμναστική

Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11650

• ElenaP
  • Το Άβαταρ του/της ElenaP
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα! Είμαι καινούρια στο forum και έχω ξεκινήσει την ΑΤΚΙΝΣ με ενθουσιασμό και έχω ήδη χάσει, 2 κιλά μέσα σε 1 εβδομάδα. Είμαι 1.60 και 55 κιλά. Κανονικά πρέπει να χάσω άλλα 5 οπότε και το συνδυάζω με αερόβια (διάδρομο και Pace γύρω στις 3 φορές τη βδομάδα). Είναι καλός ο ρυθμός ή δεν πρέπει να γυμνάζομαι το πρώτο διάστημα; Επίσης, επειδή θέλω οπωσδήποτε να τρώω πρωινό, τι μου συστήνετε? Συγχαρητήρια για το site, είναι πολύ καλό.!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11651

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
καλησπερα και καλως ηρθες ,και εγω νεο μελος ειμαι , ειμαι 1,60 και ξεκινησα με 66κιλα στις 10/01/11 εχουν περασει 42ημερες γιατι ζυγιζομαι καθε σαββατο και μεχρι το σαββατο που περασε ημουν 60κιλα .(ασχετο με το ερωτημα σου )
παντως την γυμναστικη την συνεχιζεις , αν και στο βιβλιο καπου λεει οτι αν δεν γυμναζοταν καποιος πριν και εχει να χασει πολλα κιλα για αρχη ας κανει μονο περπατημα , εσυ ομως δεν εχει να χασεις πολλα απο οτι γραφεις , αρχισες με την ενεργοποιηση ? η απο την 2φαση ?
παντως η σελιδα ειναι πραγματι πολυ καλη και τα θεματα δινουν αρκετη βοηθεια .
σου ευχομαι καλη επιτυχια
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11652

• roadrunner
  • Το Άβαταρ του/της roadrunner
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
για πρωινο κανω η αυγο βραστο , η ομελετα και μπεικον και απο πανω το χυμο μισης φρεσκια ντοματας και ενω ειναι ακομη στο τηγανι τριβω ελαχιστη παρμεζανα , μπορεις να βαλεις μεσα αντι αυτα μαιντανο ,ριγανη κρεμμυδακι φρεσκο ,αναλογα τι σου αρεσει . επισης μαρουλοφυλλα πλυμμενα βαζεις μεσα ολυμπος ανθοτυρο 1κ.τσαγ.(ανα 100γρ.περιεχει 11πρ/3,8υδ/15λιπ)το αλοιφεις δηλαδη κοβεις λιγο προσουτο αν σου αρεσει ,μια φετα ντοματα η αγγουρι , το τυλιγεις και ειναι ετοιμο ,αντι προσουτο μπορεις να βαλεις ζαμπον κοτ/γαλοπ/-
επισης καποια πρωινα τρωω οτι εχω αφησει απο την προηγουμενη θα ειναι λιγο ψαρακι , κοτοπουλ,μπριζολα σε συνδυασμο παντα με πρασιναδα - βγαινω για κυνηγι και βοσκη το πρωι - :lol:

αυτα σιγουρα οι παλαιοτεροι και παλαιοτερες θα σε συμβουλεψουν με καποιο πλουσιοτερο εδεσμα ..
θέλω να γίνω αυτό που ονειρεύομαι .Με ένα στόχο κάθε μέρα .

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11655

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
ElenaP welcome2 lcome2 και από μένα! Καλή αρχή και καλή επιτυχία!

Είμαι και εγώ λάτρης του πρωινού. Κατ' αρχάς φροντίζω πάντα να έχω αβγά βραστά-σφικτά στο ψυγείο για τα πρωινά που με πιέζει ο χρόνος. Έτσι ένα τυπικό πρωινό μου μπορεί να περιλαμβάνει:

- 1ή δύο βραστά αβγά, 2 φέτες γαλοπούλα, 1 φέτα τυρί του τοστ και 1-2 κομματάκια σοκολάτα sweet N balance
- 1 αβγό ολόκληρο και ένα ασπράδι τηγανητά με 1 φέτα τυρί του τοστ και 2 φέτες γαλοπούλα
- τονοσαλάτα (ρόκα, τόνος σε νερό, τυρί του τοστ και λάδι) και 1-2 κομματάκια σοκολάτα

Ίσως το πρωινό μου να φαίνεται πολύ σε κάποιους, αλλά αργώ πολύ να φάω στη δουλειά, οπότε αυτό με κρατάει. Από τις τρεις επιλογές που παρέθεσα, προτιμώ τη δεύτερη. Δεν περίμενα ποτέ να τρώω τηγανητά αβγά το πρωί ενώ κάνω δίαιτα! :lol:

I did it once, I can do it again ...

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11658

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παιδια υπαρχει στο θεμα "χωρις υδατανθρακες" ποστ "ιδεες για πρωινο ή κολατσιο στη δουλεια" οπου υπαρχουν πολυ ωραιες ιδεες.κοιταχτε κ στις συνταγες ιδιως στις αλμυρες,που οι συναγωνιστες εχουν ανεβασει διαφορες συνταγες για ψωμακι!!σημερα θα φτιαξω κ γω!!
καλο πρωινοοοοοοοοοοοοο!!!!!

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11662

• ElenaP
  • Το Άβαταρ του/της ElenaP
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας ευχαριστώ πολύ! Είμαι στην πρώτη φάση, με ελάχιστους υδατάνθρακες αλλά 2 ημέρες την εβδομάδα τη σπάω λιγάκι γιατί "κολλάω". Έχω και θέμα υποθυροειδισμού.... Επίσης, είχα θέμα με την τουαλέτα και αναγκάστηκα να πάρω φύλλα Αιγύπτου. Παιδιά ήταν σούπερ αποτελεσματικά! Καταρχήν μόνο από αυτό το πρήξιμο, είμαι 1 κιλό μείον. Γνωρίζετε εάν έχουν παρενέργειε εάν κάποιος το λαμβάνει συχνά?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.170 δευτερόλεπτα

Syndication