Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ατκινς και Γυμναστική

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 5 Μήνες πριν #11664

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Για τα φύλλα Αιγύπτου δεν ξέρω, εγώ με το psyllium έχω βολευτεί για το συγκεκριμένο θέμα. Το παίρνω ή σε χαπάκι το βράδυ, ή προσθέτω psyllium husks στο αυγό με λίγη ζαχαρίνη και το κάνω τηγανητό σαν pancake!

I did it once, I can do it again ...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12123

• prepeinadynatisw
  • Το Άβαταρ του/της prepeinadynatisw
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καλημερα παιδια!!εχω μια ερωτηση σχετικα με την γυμναστικη στην ατκνισ. καταρχας να σας πω οτι ξεκινησα απο 106,8 πριν μια εβδομαδα και σημερα ειμαι 104.1. επισης να πω οτι με 2-3 μερες που ξεφυγα τελειως (((δεν μπορουσα να κανω αλλιως--γενε8λια,τραπεζια, κτλ.)))παλι που εχασα και τοσα. λοιπον, ειχα ξεκινησει με κατι βιντεακια με αεροβικη ασκηση και ασκησεισ ενδυναμωσης. αλλα δεν μπορεσα να συνεχισω. στο δωματιο μου εκανα την γυναστικη αλλα ολο και καποιος 8α εμπαινε καποιοσ 8α με ζητουσε. δεν ειχα ησυχια. εχ8εσ ξεκινησα περπατημα...περπατησα περιπου 30 λεπτα με γρηγορο βημα . στο γυρισμο μου ηρ8ε μια φλασια και ειπα ασ τρεξω να δω αν αντεχω! και ναι τα καταφερα!!! οχι τυπου κεντερης ενα τζογκινγκ ηταν. μου αρεσε μπορω να πω......
αλλα η8ελα να ρωτησω κανει με τοσα κιλα που εχω να τρεχω? η πρεπει με κατι πιο ηπιο να ξεκινησω..????οσον αφορα για το αν 8α χανω η οχι ρωταω....
{{{μην με βρισετεε}}}} fryingpan yingpan fryingpan yingpan fryingpan yingpan
[url=http://www.diaet-ticker.dye:13b6aefk]
[/url]

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12125

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Προς το παρον καλυτερα να εμενες στο βαδισμα, ισως με το τρεξιμο να επιβαρυνεις τις αρθρωσεις σου αλλα και τη μεση σου. Γρηγορο βαδισμα ειναι το καλυτερο χωρις διαλειμματα για μιση ωριτσα , σαν να βιαζεσαι να προλαβεις κατι.. running nning
Δοκιμασε το και δεν θα χασεις. Αν μενεις σε κεντρικο σημειο μπορεις να ξεκινησεις με βολτιτσες στην αγορα και τα μονα διαλειμματα που θα κανεις θα ειναι για να χαζεψεις καμια βιτρινα, να σταμπαρεις τα ρουχα που θα αγορασεις για το καινουργιο σου σωμα . Με γεια!
Και ο χορος ειναι πολυ καλη ασκηση για το σωματοτυπο σου. Ανοιξε το ραδιο και ριχτου!
if only mosquitoes sucked fat instead of blood

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12126

• prepeinadynatisw
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ναι αυτο με τισ αρθρωσεισ το σκεφτηκα κ εγω...!!δεν 8α εχανα πιο γρηγορα ομως και δεν 8α ειχα πιο εμφανη αποτελεσματα ομως με το τζογκινγκ?τι λετεε??

δεν μενω σε πολυ κεντρικο σημειο....ειμαι κοντα στο οακα και εχ8εσ που πηγα εκει για περπατημα μου αρεσε παρα πολυ!!!ασε που δν εχει και πολυ κοσμο!!!!! beach ach beach ach running nning running nning
[/url]

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12130

• ephoebe
  • Το Άβαταρ του/της ephoebe
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Δεν χρειάζεται να επιλέξεις μόνο ένα από τα δύο. Αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα λίγο και από τα δύο. Τι εννοώ;
Αρχικά για καμιά βδομάδα θα έκανα περπάτημα με σταθερό βήμα για να συνηθίσουν και οι αρθρώσεις και η μέση. Μετά θα ανέβαζα λίγο τους ρυθμούς και θα έκανα και τζόκινγκ ή γρήγορο βάδην, ανάλογα τις αντοχές σου και πως νιώθεις το σώμα σου. Ξεκίνα με 20 λεπτά περπάτημα και τελείωσε με 10 λεπά τρέξιμο, ή κάνε 10' περπάτημα, 10' τρέξιμο και πάλι 10' περπάτημα.
Το βασικό είναι να ακούσεις το σώμα σου και να κινηθείς ανάλογα. Μην το ζορίσεις από την αρχή. Επίσης πολύ σημαντικά είναι τα σωστά πατούμενα, να σου κάνουν καλά, να μην σε χτυπάνε και να κρατούν το πόδι σου σταθερό.

I did it once, I can do it again ...

Re: Ατκινς και Γυμναστική 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12131

• prepeinadynatisw
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
λεσ να το κανω σε συνδυασμο εε??κ εγω πιστευω πως αυτο 8α ηταν το καλυτερο...απλα ρωταω για το αν επηρεαζει την ατκινσ και για το αν 8α εχω καλα αποτελεσματα αν προσ8εσω το τρεξιμο.
αυτο το λεω γιατι παλιοτερα που πηγαινα σε διαιτολογο μου ελεγε να μην λαχανιαζω στο περπατημα ενω για το τρεξιμο ουτε λογοσ!!!μου απαγορευε απλα το τρεξιμο κ την εντονη γυμναστικη... :roll: character43 aracter43
[/url]
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.086 δευτερόλεπτα

Syndication