χα χα χα !

Τώρα, ή εσύ έχεις facebook.... Ή ήσουν κάπου στο Μεγάλο Πεύκο όταν έγινε η φωτογράφιση !!!!!

Θενξ hopa μου !!!!!!

rdthanx

rdthanx
Κοίτα εγώ τί κάνω... Αν έχω λυσσάξει στην πείνα, επειδή είμαι λαίμαργη δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω να γίνει φαΐ ... Είτε μπριζόλα, είτε ψάρι, ακόμα και τα αυγά ! Οπότε..Ή θα πάρω μια cola light να μου κόψει την όρεξη μέχρι να γίνει το γεύμα μου

ngry ή θα πάρω γαλοπούλα να μου κόψει την όρεξη...
Αλλά εγώ θα τη φάω μονομιάς. 200γρ, 4 υδατάνθρακες τους έχω σχεδόν σε καθημερινή βάση, απλά γιατί με βολεύει σαν πρωϊνό ή βραδινό. Έχει και 160 θερμίδες. Σα να λέμε 2 αυγά...
Τη Sweet n balance έκοψα, γιατί την τρώω γρήγορα σχετικά και με τρώει ! Πρήξιμο, κράμπες στο έντερο και δε μπορώ να ανασάνω καλά καλά ... Αλλά και σ αυτήν έχω καταλήξει πολλές φορές άμα βιάζομαι να ανέβω στο εργαστήριο, είναι το 1ο που σκέφτομαι ότι μπορώ να κουβαλήσω... Λίγο λίγο, κομματάκι , κομματάκι μασουλάω όλη μέρα...
Αυτά που πρέπει να έχω κατά νου (τα λέω για να τα εμπεδώνω):
Να μην τρώω αργά το βράδυ
Να κόψω cola light,red bull
Να τρώω λίπος
Λαχανικά να μου κόβουν την όρεξη και όχι η cola light
Μπας και φτάσω τα 54 που θέλω....
Από κει και πέρα δοκιμάζω...
Σήμερα ας πούμε το πρωΐ η δικιά σου, έφαγε αυγά 5μιση η ώρα που ξύπνησε, και μετά μαγείρεψε 2 χοιρινές να τις κόψει κομματάκια για να τις πάρει μαζί.... Κατά τις 8..Ε ...Όσο πήρες εσύ χοιρινές σε ταπεράκι με ροζ καπάκι σήμερα στο εργαστήριο, άλλο τόσο πήρα και γω !

Έγιναν καπνός !!! Γιούχου !! Πεντανόστιμες τις έκανε ο ατμός !

odluck

odluck

odluck