Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: sweet and balance

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 3 Μήνες πριν #12739

• Jubilee
  • Το Άβαταρ του/της Jubilee
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
Η αληθεια ειναι πως αυτη η σοκολατα με το που την τρως σε τρωει.
Παντως αμα καταφερεις να μεινεις στα 30 γρ και δεν την συνδιασεις με αναψυκτικο λαιτ δεν υπαρχει προβλημα. Προσωπικα τουλαχιστον εκει ειναι το οριο μου, αν το περασω ξερω πως θα την βγαλω στην τουαλετα ολο το βραδυ fryingpan yingpan
Μονο το καλο μου το ταχινακι ειναι οκ για την περισταση, προσφατα διαβασα οτι ειναι και το καλυτερο φαρμακο για το στομαχι.
if only mosquitoes sucked fat instead of blood
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12755

• drmast
  • Το Άβαταρ του/της drmast
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης

Αυτές οι photo από το σιρόπι. Το βρήκα Σκλαβενίτη.
Χρησιμοποιείται προς το παρόν για το chocolate cream frosty (κάτι σαν μιλκσεικ βγαίνει) από το σαιτ Ατκινς.
Μου φαίνεται αρκετά γλυκό από μόνο του......φυσικά μου το επιτρέπω μάξιμουμ 2 φορές την εβδομάδα ή όταν γουρουνιάζουν οι άλλοι παγωτό μπροστά μου και μου τρέχουν τα σάλια :lol:
Μέχρι στιγμής 2 φορές χωρίς πρόβλημα στην μείωση βάρους την επόμενη ημέρα beach ach

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12779

• MariaA
  • Το Άβαταρ του/της MariaA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Τελικα παιδια αυτη η σοκολατα η sweet n balance εχει 4 gr υ/δ στα 100;
Αφαιρουνται δλδ οι πολυολες;
Μπορει καποιος να μας πει σιγουρα;
Ευχαριστω

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12780

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
ναι αυτο ισχυει!μην ανησυχεις και φαε!με μετρο ομως γιατι θα τρεχεις τουαλετα...προσεξε ομως γιατι εθιζεσαι ευκολα και μετα δεν σταματας με τιποτα,και μπορει να σε κολλησει στα κιλα!

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12935

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
lamare έγραψε:
Και η γαλοπούλα έχει άμυλο...Και εγώ τα πρωϊνά αυτή του ΑΒ, ράτσα 365, της έδινα και καταλάβαινε !!!!
συναγωνίστρια lamare με φρικάρες τωρα.. κι γω την γαλοπουλα την τσακίζω , παίρνω τη φουαντρέ την καπνιστή του υφαντή, δεν θυμαμαί τωρα ανάλυση αλλά ειναι με λίγους υδατανθρακες και με ξελασπωνει συνεχεια σε πρωινα δεκατιανα και βραδυνα...νομιζω ειχα διαβασει παλια ενα ποστ με που απάντησε η μαρινα οτι δεν εχει σημασια τι περιεχει ενα προιον (γιατι φαντάζομαι μιλάμε για ελάχιστες ποσότητες του απαγορευμένου συστατικού)και οτι αυτό που το κανει κατάλληλο ή μη προς κατανάλωση ειναι ο αριθμός υδατανθράκων του..Παιδιά να κάνω λάθος διορθώστε με είμαι μόνιμα στην 1η φαση γιατι έχω να ξαποστείλω πράμα..lamare και κάτι ακόμα δεν νομιζώ οτι έχεις ανάγκη απο διαίτα εισαί κουκλί με ιδιαίτερο στυλ και τα λακάκια σου στο χαμογελό ειναι τέλεια..και για μην παρεξηγηθώ ειμαι γυναίκα και straight :lol:
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Re: sweet and balance 15 Χρόνια 2 Μήνες πριν #12936

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
χα χα χα ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τώρα, ή εσύ έχεις facebook.... Ή ήσουν κάπου στο Μεγάλο Πεύκο όταν έγινε η φωτογράφιση !!!!! :lol:
Θενξ hopa μου !!!!!! wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx
Κοίτα εγώ τί κάνω... Αν έχω λυσσάξει στην πείνα, επειδή είμαι λαίμαργη δεν υπάρχει περίπτωση να περιμένω να γίνει φαΐ ... Είτε μπριζόλα, είτε ψάρι, ακόμα και τα αυγά ! Οπότε..Ή θα πάρω μια cola light να μου κόψει την όρεξη μέχρι να γίνει το γεύμα μου hungry ngry ή θα πάρω γαλοπούλα να μου κόψει την όρεξη...
Αλλά εγώ θα τη φάω μονομιάς. 200γρ, 4 υδατάνθρακες τους έχω σχεδόν σε καθημερινή βάση, απλά γιατί με βολεύει σαν πρωϊνό ή βραδινό. Έχει και 160 θερμίδες. Σα να λέμε 2 αυγά...
Τη Sweet n balance έκοψα, γιατί την τρώω γρήγορα σχετικά και με τρώει ! Πρήξιμο, κράμπες στο έντερο και δε μπορώ να ανασάνω καλά καλά ... Αλλά και σ αυτήν έχω καταλήξει πολλές φορές άμα βιάζομαι να ανέβω στο εργαστήριο, είναι το 1ο που σκέφτομαι ότι μπορώ να κουβαλήσω... Λίγο λίγο, κομματάκι , κομματάκι μασουλάω όλη μέρα...
Αυτά που πρέπει να έχω κατά νου (τα λέω για να τα εμπεδώνω):
Να μην τρώω αργά το βράδυ
Να κόψω cola light,red bull
Να τρώω λίπος
Λαχανικά να μου κόβουν την όρεξη και όχι η cola light
Μπας και φτάσω τα 54 που θέλω....
Από κει και πέρα δοκιμάζω...
Σήμερα ας πούμε το πρωΐ η δικιά σου, έφαγε αυγά 5μιση η ώρα που ξύπνησε, και μετά μαγείρεψε 2 χοιρινές να τις κόψει κομματάκια για να τις πάρει μαζί.... Κατά τις 8..Ε ...Όσο πήρες εσύ χοιρινές σε ταπεράκι με ροζ καπάκι σήμερα στο εργαστήριο, άλλο τόσο πήρα και γω ! :lol: :lol: :lol: Έγιναν καπνός !!! Γιούχου !! Πεντανόστιμες τις έκανε ο ατμός !
goodluck odluck goodluck odluck goodluck odluck
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.101 δευτερόλεπτα

Syndication