Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: Μερέντα με ζαχαρίνη

Re: Μερέντα με ζαχαρίνη 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5819

  • mary
  • Το Άβαταρ του/της mary
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 100
Μια φορά και έναν καιρό που έτρωγα ζάχαρη(που να ήξερα ο βλάκας τι έκανα) έφτιαχνα την εξής μερέντα την οποία χρησιμοποιούσα στις κρέπες, τουρτες ή άλλειμα στο ψωμί. Εάν αντικαταστήσουμε την ζάχαρη με ζαχαρίνη πιστεύω ότι θα έχουμε παρόμοιο αποτέλεσμα.
Υλικά:
2 κρόκοι αυγών
1 φλυτζάνι κακάο γιώτης
1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη
1 κεσεδάκι Βιτάμ σοφτ
Εκτέλεση: Χτυπάμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί.
[url][/url]www.diaet-ticker.de] [/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μερέντα με ζαχαρίνη 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5830

  • athina_elpida
  • Το Άβαταρ του/της athina_elpida
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 50
mary μου νομίζω ότι είναι τέλεια η συνταγή σου!!!!
θα την προωθήσω στην Ρουλίτσα (που είναι και ο σέφ), ελπίζω να πετύχει!
Και είναι και πανεύκολη!!!!
Ευχαριστώ!
Φιλιά
Αθηνά
________________________________________
...χαμογελάτε! Κάνει τους άλλους να ανησυχούν....
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μερέντα με ζαχαρίνη 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5832

  • mamamaria
  • Το Άβαταρ του/της mamamaria
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 317
sofia68 έγραψε:
mamamaria,στην προ Ατκινς εποχη εφτιαχνα την παρακατω μερεντα απο το http://www.sintagespareas.gr η οποια ηταν εξαιρετικη.
Λογω της μεγαλης εμπειριας σου απ οτι ειδα στην κουζινα, πιστευεις πως αν αντικαταστησουμε καποια υλικα μπορει να προσαρμοστει στην διατροφη μας?
Π.χ οπου ζαχαρουχο γαλα να μπει ταχινι?
οπου ζαχαρη να βαλουμε ζαχαρινη?
οπου κουβερτουρα το κακαο?
το φουντουκι ειναι προαιρετικο οπως και η ποσοστητα του

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
100γρ κουβερτούρα
150γρ βιτάμ
2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
1 κούπα τριμμένο φουντούκι

1.Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτηρο σε μπεν μαρί.
2.Ανακατέβουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα...
3.Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπωλ.
4.Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.
εχει κυκλοφορησει στο εμποριο ταχινομερεντα με ζαχαρη βεβαια, την οποια δοκιμασα και δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε ιδιαιτερα. ομως γουστα ειναι αυτα... οποτε, ναι, φανταζομαι οτι γινεται.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μερέντα με ζαχαρίνη 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5834

  • katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 705
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
ρε παιδια τι μου λετε κι εμενα τωρα!! αμα βρειτε συνταγη να φτιαχνετε κ μερεντα ε τοτε πολυ σας παραδεχομαι εσας τις νοικοκυρες!! καντε το ομως σχετικα γρηγορα γτ ειμαι ηδη στο<μηνα που θελω απεγνωσμενα γλυκο κ δεν ξερω πως να την παλεψω!! προβλεπω να γινομαι αστα να παει!! hungry ngry
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μερέντα με ζαχαρίνη 9 Χρόνια 10 Μήνες πριν #5839

  • eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 56
κάποτε ακόμη και ολόκληρο κουβά μερέντα να είχα, θα τον έτρωγα ολόκληρο με τη μία!
Τώρα κάνω εκείνη τη μους που είδα στο site, αλλά την κάνω πολύ παχύρευστη κι έτσι δεν χρειάζομαι ποσότητα για να ικανοποιήσω την επιθυμία για γλυκό! Απλά τέλειο...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Μερέντα με ζαχαρίνη 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #5976

  • manina
  • Το Άβαταρ του/της manina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Δημοσιεύσεις: 14
Βρε κορίτσια το intersport έχει σοκολάτες Ατκινς για όλα τα γούστα.Εχετε μερικές στο σπίτι και αφήστε τις μερέντες και τις αλχημείες.Είναι ψυχολογικό το θέμα.Αν έχετε καμμια 10ρια σοκολάτες στο σπίτι (ατκινς εννοώ)θα αισθάνεσθε ασφαλείς και δεν θα σας δημιουργούνται τέτοια σύνδρομα στέρησης.eva7 έγραψε:
κάποτε ακόμη και ολόκληρο κουβά μερέντα να είχα, θα τον έτρωγα ολόκληρο με τη μία!
Τώρα κάνω εκείνη τη μους που είδα στο site, αλλά την κάνω πολύ παχύρευστη κι έτσι δεν χρειάζομαι ποσότητα για να ικανοποιήσω την επιθυμία για γλυκό! Απλά τέλειο...
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.058 δευτερόλεπτα

Syndication