Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: lowcarb και lowcost

lowcarb και lowcost 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #19104

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
ανοίγω αυτό το τόπικ μιας και ότι παλιότερο υπάρχει, πιθανόν να μην ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (με τις κατοχικές τιμές των προιόντων που βιώνουμε). αφού η διατροφή μας κοστίζει αρκετούτσικα, ίσως μπορέσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον με τιπς οικονομίας. ένα σημαντικό πρόβλημα για μένα ας πούμε είναι το τι θα φάει η υπόλοιπη οικογένεια...χθες λοιπόν, έφτιαξα κοκκινιστό μοσχάρι. μου είπαν για ένα καταπληκτικό κομμάτι του μοσχαριού-ιδανικό για άτκινς, το χτένι. πιο φθηνό από το ποντίκι που έπαιρνα ως τώρα, πιο μαλακό, ασύγκριτο στη γεύση. οι υπόλοιποι το έφαγαν με μακαρόνια, εγώ με μισό φλ.αρακά κατεψυγμένο, που τον έβρασα όση ώρα έβρασα και τα μακαρόνια! έτοιμο φαί για όλους με τη μία και περίσσεψε και για σήμερα! καλημέρα εβρυμπόντυ!

Τελευταία διόρθωση: 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν από elsa.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

lowcarb και lowcost 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #19108

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Λοιπόν, ωραίο θέμα. Ας ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις καθώς και τιμές προϊόντων εδώ γιατί όντως η διατροφή μας, είναι λίγο "αλμιρούτσική" για την εποχή μας.
Εγώ σήμερα, για την οικογένεια, θα κάνω μακαρόνια με κιμά. Κι εγώ θα φάω μακαρόνια με κιμά, αλλά με κολοκυθάκι. Την γνωστή μέθοδο που τα κόβεις ζουλιέν, και τα μαγειρεύεις για 5-10 λεπτά με λαδάκι ή βουτυράκι μόνο.
organicconnectmag.com/project/zucchini-s...asy-lentil-marinara/
Για πείτε τίποτις lowcarb και φτηνό;
πχ την cologran την ζαχαρίνη από τα Lidl. Είναι το μόνο πράγμα βέβαια που αγοράζω από τα Lidl γιατί είναι ασύγκριτα φτηνή.
Συνημμένα:
love your self

lowcarb και lowcost 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #19113

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Καλό θέμα,να ανταλλάσουμε κ ιδέες του τι θα φάμε σμρ! Εγώ έκανα κοτόπουλο με μπάμιες! Κλασικό πιάτο, Όχι τόσο ακριβό κ ελεύθερο για όλους!!!

lowcarb και lowcost 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #19117

• elsa
  • Το Άβαταρ του/της elsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 32
εμεις ως οικογένεια, λατρεύουμε το ιταλικό φαγητό (απαγορευτικό στην πλειοψηφία του για ατκινς). χθες το βράδυ λοιπόν έκανα για τους υπόλοιπους μπρουσκέτες (είναι φρυγανισμένο ψωμί με σάλτσα και διάφορα από πάνω) με το ζυμωτό ψωμί που είχε περισσέψει. δεν ήθελα να μείνω παραπονεμένη όμως! τσάκωσα ένα κομμάτι φέτα, αλοιψα 1Κ σάλτσα και τρεις ελιές μαύρες και το ακούμπησα στη λαδόκολλα. καλά καταπληκτικό έγινε, υπέροχη μυρωδιά και δεν ζήλεψα κιόλας. τους τάισα όλους, έφαγα και γω (με 1.5γρ υδ/κα) απ'το τίποτα!!! καλημέρα!!!!

lowcarb και lowcost 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #19127

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Σμρ είχα χταποδακι!! Οι υπόλοιποι με τηγανιτές πατάτες, εγώ μα σαλάτα κ φέτα!! Όπως καταλαβαίνετε ψάχνω πιάτα που να μην μαγειρεύω δίπλα! Να μας ικανοποιούν όλους έστω τις περισσότερες φορες

lowcarb και lowcost 9 Χρόνια 9 Μήνες πριν #19128

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Δίκιο έχεις Κατερίνα! Γιατί να ζηλεύεις ένα φαί, από την στιγμή που τρως κάτι ανάλογο. Όπως εγώ με τα μακαρόνια! (τελικά τα έκανα σήμερα, γιατί νόμιζα πως 'εβγαλα τον κιμά να ξεπαγώσει χτες το πρωί, κι όταν γύρισα από την δουλειά, ο κιμάς ήταν....τηγανιά. Οπότε το μενού είχε τηγανιά χτες!)
Θέλετε να ανεβάζουμε φωτο τα φαγητά μας; Να παίρνει η μια/ο ένας ιδέες από τους άλλους;
Συνημμένα:
love your self
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.071 δευτερόλεπτα

Syndication