Καταρχήν να σας πω μπράβο. Σε όλους. Σας θαυμάζω πολύ!
Δεν καταλαβαίνω γιατί μου είναι τόσο δύσκολο να κάνω ό, τι κάνετε. Αρχίζω μια χαρά και την 5η μέρα η την 6η τρώω ό, τι γλυκό βρεθεί μπροστά μου. (και είναι πάντα αρκετά αυτά που βρίσκονται μπροστά μου, γιατί μου τα φέρνουν στο σπίτι??

)
Είμαι 55 κιλά με ύψος 1.63. Θέλω να χάσω 5 κιλά σίγουρα και δεν μπορώ να χάσω ούτε 1. Οκ το χάνω και το παίρνω συνέχεια. Νομίζω οτι 4 φορές έχει γίνει η ίδια ιστορία. Να αρχίζω κανονικά και την 5η να τρώω σαν τρελή.Και φυσικά τα καταστρέφω όλα.
Λέτε πολλοί οτί οι 2 πρώτες μέρες είναι δύσκολες και μετά δεν σου κάνει αίσθηση ό,τι και να σου βάλουν μπροστά. Μα γιατί να είμαι τόσο λαίμαργη με τα γλυκά? Δεν με αφήνουν αδιάφορη με τίποτα. Και πάλι μπράβο που τα καταφέρνετε.
Λοιπόν αυτή τη φορά, που ξαναρχίζω είπα να γράψω πόσο λαίμαργη είμαι, για να το διαβάζω και να μη παρασυρθώ, και να με ενθαρρύνετε λίγο, αφού κανείς γνωστός μου δεν το κάνει. Οσοι ξέρω μου λένε να αλλάξω διατροφή και είναι τόσο εχθρικοί που νομίζω ότι ίσως ο ίδιος ο Ατκινς κάτι κακό θα τους είχε κάνει...

lol: )
Συνεχίστε έτσι!