Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: και πάλι απο την αρχή! (Χωρίς γλυκά!!)

και πάλι απο την αρχή! (Χωρίς γλυκά!!) 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6218

• Faustina
  • Το Άβαταρ του/της Faustina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καταρχήν να σας πω μπράβο. Σε όλους. Σας θαυμάζω πολύ!
Δεν καταλαβαίνω γιατί μου είναι τόσο δύσκολο να κάνω ό, τι κάνετε. Αρχίζω μια χαρά και την 5η μέρα η την 6η τρώω ό, τι γλυκό βρεθεί μπροστά μου. (και είναι πάντα αρκετά αυτά που βρίσκονται μπροστά μου, γιατί μου τα φέρνουν στο σπίτι?? :evil: )
Είμαι 55 κιλά με ύψος 1.63. Θέλω να χάσω 5 κιλά σίγουρα και δεν μπορώ να χάσω ούτε 1. Οκ το χάνω και το παίρνω συνέχεια. Νομίζω οτι 4 φορές έχει γίνει η ίδια ιστορία. Να αρχίζω κανονικά και την 5η να τρώω σαν τρελή.Και φυσικά τα καταστρέφω όλα.
Λέτε πολλοί οτί οι 2 πρώτες μέρες είναι δύσκολες και μετά δεν σου κάνει αίσθηση ό,τι και να σου βάλουν μπροστά. Μα γιατί να είμαι τόσο λαίμαργη με τα γλυκά? Δεν με αφήνουν αδιάφορη με τίποτα. Και πάλι μπράβο που τα καταφέρνετε.
Λοιπόν αυτή τη φορά, που ξαναρχίζω είπα να γράψω πόσο λαίμαργη είμαι, για να το διαβάζω και να μη παρασυρθώ, και να με ενθαρρύνετε λίγο, αφού κανείς γνωστός μου δεν το κάνει. Οσοι ξέρω μου λένε να αλλάξω διατροφή και είναι τόσο εχθρικοί που νομίζω ότι ίσως ο ίδιος ο Ατκινς κάτι κακό θα τους είχε κάνει... :? lol: )
Συνεχίστε έτσι!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: και πάλι απο την αρχή! (Χωρίς γλυκά!!) 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6220

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
faustina γλυκεια μου, μαλλον πας να σπασεις τα νευρα αυτων που ειναι απο 70 κιλα και πανω!!!! :lol: :lol:
Με :lol: το θεμα των γλυκων, δεν νομιζω να μπορει να σε βοηθησει καποιος, παρα μονο ο εαυτος σου και το πεισμα σου. Πετα ολα τα γλυκα, και φτιαξε απο τα δικα μας.
Βεβαια να σου επισημανω, οτι οσο λιγοτερα κιλα εχεις να χασεις, τοσο ποιο δυσκολα θα φυγουν...
Καλη συνεχεια....
love your self

Re: και πάλι απο την αρχή! (Χωρίς γλυκά!!) 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6224

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σου Faustina. Αρχικά να σου πω ότι αυτά που κάνεις εσύ τα χουμε κάνει όλοι μας κάποια στιγμή και πιθανολογώ αν κρίνω από τον εαυτό μου ότι που και που την κάνουμε τη λοβιτούρα μας.
Δεν θα σου πω ότι τα 55 κιλά σου είναι οκ. για το ύψος σου γιατί είναι προσωπικό θέμα του καθένα μας το τι αποφασίζει για τονέαυτό του ή το πως θέλει να φαίνεται.
Για τα γλυκά θα σου πω ότι πράγματι η εξάρτση από τη ζάχαρη έχει χαρακτηρισθεί από πολλούς επιστήμονες ίσης δυναμικής με την εξάρτηση στην ηρωίνη.
Ωσρόσο, η διακοπή της απότομα δημιουργεί υπογλυκαιμικές τάσεις και σε σπρώχνει στην επανακατανάλωσή της.
Ο καλύτερος τρόπος για να την αποφύγεις είναι να έχεις πάντα στο ψυγείο σου έτοιμα γλυκά δικά μας. Όταν έρχεται αυτή σου η επιθυμία για γλυκό όρμα και φάε δυο.
Δικά μας όμως.
Σιγά σιγά το σήμα που θα δίνεται στον εγκέφαλό σου για γλυκό θα μειώνεται και η αποκατάσταση της ισορροπίας θα είναι βέβαιη.
Καλή προσπάθεια φίλη.
Κι εμείς εδώ είμαστε.

Re: και πάλι απο την αρχή! (Χωρίς γλυκά!!) 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6227

• Faustina
  • Το Άβαταρ του/της Faustina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Μα ντρέπομαι γιατί ξέρω οτι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρκετά κιλά να χάσουν και εγώ για 5 κιλά δεν μπορώ να κρατηθώ λιγάκι. :oops: ¨
Σας ευχαριστώ και τις δυο, με βοηθά πολύ αυτό!
Δεν θα υποκύψω, δεν θα υποκύψω!! 8)

Re: και πάλι απο την αρχή! (Χωρίς γλυκά!!) 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6228

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα κι απο μενα!!! το θεμα ειναι καθαρα δικο σου! οτι κ να σου πουμε εμεις δεν θα βοηθησουμε αν εσυ δε θες να βοηθησεις τον εαυτο σου! ολα ειναι στο μυαλο κι εσυ απλα δεν το εχεις βαλει τοσο καλα εκει αρα δεν το θελεις πραγματικα! δεν υπαρχει δεν μπορω αλλα δε θελω!!! σκεψου το κ αποφασισε κ θα τα καταφρεις!

Re: και πάλι απο την αρχή! (Χωρίς γλυκά!!) 16 Χρόνια 8 Μήνες πριν #6234

• eva7
  • Το Άβαταρ του/της eva7
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Faustina, γεια σου.
Ελπίζω να σε βοηθήσουν οι συμβουλές όλων.Εμένα με βοήθησαν πραγματικά. Κι εγώ δεν είχα να χάσω πολλά κιλά και μάλιστα ακολουθούσα τη δική σου τακτική, μόλις έβλεπα ότι πλησιάζω στο στόχο, έτρωγα ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Αφού τα έχασα όμως συνεχίζω την Ατκινς γιατί πολύ απλά εχω πειστεί και ότι μου ταιριάζει και ότι είναι η πιο σωστή διατροφική προσέγγιση.
Όταν κάποτε έπεφτα με τα μούτρα στις σοκολάτες, τώρα κάνω μια σοκολατομούς απ' το site και ξεχνάω τη λαχτάρα για γλυκό. Κάνω και καθημερινά γυμναστική οπότε και ο μεταβολισμός διατηρείται σε εγρήγορση.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.112 δευτερόλεπτα

Syndication