Μια έξυπνη συνταγή που μπορεί να σε βοηθήσει στην έλλειψη γλυκού και σοκολάτας είναι η "έξυπνη" μους κακάο!!! Συνταγή από το ρουλάκι...
Εμένα με ΈΣΩΣΕ και γλύτωσα τις παρασπονδίες (22 μέρες στην Άτκινς, 3 μους κακάο και όλα καλά!!!!)
Μια κρέμα γάλακτος, 2 κ. κακάο και 2 κ.ζαχαρίνη. Αν θες βάλε 3 ζαχαρίνη. όπως σου αρέσει. Το χτυπάμε στο μίξερ ή για βιαστικούς και ταλαιπωρημένους στο μηχανάκι για φραπέ που όλοι έχουμε σπίτι.
Φάε δύο κουταλιές επιτόπου για τον πανικό (θέλει ούτε 2 λεπτά για να γίνει) και το υπόλοιπο βάλτο στο ψυγείο και φάτο με την ησυχία σου.
Σύνολο : 1 κρέμα γάλακτος (200 γρ, 3,6 Χ 2 = 7,2 υδ)
Κακάο (μέτρα στο περίπου άλλους 2 για να είσαι μέσα)
Ζαχαρίνη (ελάχιστους εώς 0)
άρα σύνολο παρασπονδίας βαριά βαριά 10 υδ. Κρεατάκι την υπόλοιπη μέρα, τυράκια, αυγουλάκια, όλα καλά!!!!!
Δοκίμαστο!!! Θα σε ξετρελάνει!!! Εμένα μου αρέσει τόσο πολύ που όταν βλέπω στην τηλεόραση διαφημήσεις για γλυκά, σκέφτομαι την μους!!!! Φαντάσου!!
Κουράγιο, όλα θα στρώσουν.
ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ μπεις στο τρυπάκι "τώρα τα χάλασα όλα, ας φάω".
Η Άτκινς δεν είναι χημική δίαιτα, να χαλάει τόσο εύκολα.
Κρατήσου κανα δυο μέρες τις επόμενες χαμηλά σε υδ και ξαναμπές με όρεξη για πρωτεϊνες. Α! Και κάτι άλλο που δουλεύει κάπως σε μένα είναι όταν με πιάνει ο πανικός της βουλιμίας (νομίζω όλοι ξέρουμε τι είναι αυτό!!!!) ξεσπάω σε ψητά και τυριά. Μπορεί να ξεφεύγω σε θερμίδες (αν και μπουκώνεις τελικά) αλλά έχω την ευχαρίστηση ότι και την δίαιτά μου δεν χαλάω και τρώω όλα τα "απαγορευμένα" τόσα χρόνια από τις ηλίθιες δίαιτες που έκανα. ΠΧ λουκάνικα, παντσέτες, μπριζόλες, πέτσες κοτόπουλου (το καλύτερό μου!!!!) και άλλα τέτοια!!!!
Δοκίμασε το!!!!
Φιλιά
Αθηνά