Μαράκι καλημέρα και από μένα....
Αυτό που σε έπιασε το βραδάκι και ξέφυγες είναι απόλυτα φυσιολογικό...
νομίζω ότι όλοι έχουν περάσει τέτοια φάση και θα είναι παράλογο να βρεις κάποιον να πει ότι όχι εγώ δεν παραστράτησα ποτέ... οκ υπάρχουν οι εξαιρέσεις και στον κανόνα αλλά πίστεψε με εγώ δεν έχω συναντήσει ποτέ και κανέναν να μην τον έχει πιάσει η λαιμαργία του σε φάση δίαιατας-διατροφής.
Σε αυτήν την περίπτωση αυτό που έχει σημασία και το είπε και η athina_elpida είναι το εξής... το οποίο μου πήρε πολυυυυυύ καιρό να το χωνέψω αλλά τώρα πια είναι για μένα άλλος ένα κανόνας....
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΙΣ.... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ.
Από την επόμενη μέρα συνεχίζεις κανονικά... σαν να μην έγινε... και που ξέρεις... είναι και σωστό κάπου κάπου στις τόσες να παραστρατούμε... δίνουμε στον οργανισμό μας νέα ώθηση.!
Επίσης πρέπει να ξέρεις ότι όταν μου έχει χτυπήσει την πόρτα η δικιά μου λαιμαργία... όχι η γέμιση από το δύο μπισκοτάκια με σταμάτησε αλλά μόνο όταν έφαγα όλο το εργοστάσιο μπισκότα παπαδοπούλου ησύχασα
Επίσης... και πάλι θα συμφωνήσω με την athina_eplida στο θέμα της βουλιμίας...
έμαθα όταν με πιάνει.. να τσακίζω όπως και εκείνη περίπου τα:
αυγά με μπέικον-τυρί ομελέτα(με έναν κρόκο όσα και αυγά να βάλω), κοτοπουλάκι με μαγιονέζα, το milner γραβιέρα ή milner emental εξαφανίζεται από το ψυγείο, μπιφτέκια στο φούρνο με κολοκυθάκια...εδώ προσέχω βάζω 100γρ. φέτες κολοκυθάκια... αλλά τα μπιφτέκια τα ριμάζω (επί τη ευκαιρία θα ποστάρω στις συνταγές αυτήν την τελευταία που την έχω εφεύρει τώρα τελευταία)...-και άλλα πολλά όπως λουκανικάκια,πανσέτες.
Την ίδια στιγμή μετράω 18 κιλά χαμένα και συνεχίζω απτόητη με τις όποιες "βλακιούλες" έχω κάνει.
Γι'αυτό ξύπνα την επόμενη μέρα το πρωί... κάνε DELETE του προηγούμενου βραδινού και κοίτα μπροστά... ποτέ μη γυρίσεις πίσω...
Το μπροστά είναι εκεί και μας περιμένει και για να μη χάσουμε το δρόμο δεν κοιτάμε πίσω.. έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά να βλέπουμε το στόχο μας.
Καλημερούδια στην παρέα.