γεια σας κοριτσαρεσ.ειμαι πολυ στεναχωρημενη,ειμαι στην 10η μερα ατκινσ,ενω ωσ τωρα ολα σωστα υδατ κατω απο 20.χθεσ με επιασε μια μουρλα κ κατα το βραδακι ξεφυγα..βοηθειααααα εφαγα απο δυο μπισκοτα μονο την γεμησι σοκολατασ(δεν ηθελα κ καλα να φαω αμυλο κ λεω ασ φαω μονο ζαχαρι)απο ενα γλυκακι σαν φερρερο ροσε μεγαλο μονο το μεσα που ηταν σοκολατα κ φουντουκι.μια κουταλια μερεντα κ ενα γκοφρετακι πολυ ψυλο κ μικρο οσο μισο δαχτυλο.κ 1 φετα μηλο..αυτα τα ολιγα...

ολη μερα δεν ειχα φαει υδατα μονο λιγο κρεμα γαλακτοσ με κοτοπουλο κ λιγο βουτυρο-κακαο-ζαχαρινη.για να αναιβαζω τα λιποι,κ δεν ειναι αυτο μετα το μετανιωνα ολο το βραδυ....κ η χαζη σημερα που σηκωθηκα ειπα τελοσ την αρχιζω κανονικα κ πιο λαιτ γιατι δεν εχω χασει τιποτα ουτε ποντο,κ δεν αργω πολυ παω στην κουζινα κ με πιανει παλι τρελα..κ τρωω 2 φετεσ γαλοπ-κασερ (που τα ειχα για την διαιτα)κ παω να φυγω απο την κουζινα κ ξαναγυρναω κ τρωω μισο μπωλ κολυβα με ζαχαρι κ καρυδια κ ριχνω κ μελι πανω,,,για τρελα σασ μιλαω...κ μισο μπισκοτακι σοκολατασ με γεμιση αλλα τωρα δεν αφαιρεσα τιποτα....κ πηρα μαζι μου για το δωματιο να φαω 1 σοκοφρετα κ αλλο ενα μπωλ σιταρι με ζαχαριιιιι...αλλα δεν τα εχω αγγιξει ακομα γιατι στεναχωρεθηκα τι κανω??τα χαλασα ολα κ τωρα διαβαζω που λεται οτι συνεχιζεται ολοι καλα κ εχω φρικαρει..αυτα δεν τα τρωω τα πηγα πισω,απλα το κακο με μενα ειναι οτι λεω αφου την χαλασα που την χαλασα...δωστου κιαλο .γλυκα..κ αν παρατηρησατε ειναι ολα σοκολατοηδη κ γλυκα..γιατι μεριμενω εδω κ ποσο καιρο περιοδο(εχω πολυκυστικεσ,μου ηρθε λιγο κατα την εξαιταση τησ γυναικολογου χθεσ κ απο τοτεε σχεδον τιποτα..δγαζω κ σπυρακια περιοδου,,ειμαι να σκασω..κ μου χει δωσει κ αντιβιωση να πιω,δεν ξερω οταν τυην αρχισω αν κανει καπια κατακρατηση,κ μια κορτιζονουχα αλοιφη η οποια ξερεται ανα κανει κατακρατηση ειναι σαν τα χαπια??τωρα τι επιπτωσεισ θα εχω στην ατκινσ μαυτα πυ καταβροχθησααααααααα??συγνωμη που σασ κουρασα sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2