Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: χάνω πολυ δύσκολα

χάνω πολυ δύσκολα 17 Χρόνια 8 Μήνες πριν #422

• KATERINA
  • Το Άβαταρ του/της KATERINA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γειά σας και πάλι. επανέρχομαι στο γνωστό θέμα απώλειας κιλών. Πιστεύω οτι τηρώ κατα γράμμα την διαιτα, πίνω και εκείνα τα συμπληρώματα που προτείνει ο atkins για γρήγορη απώλεια και πάνω από ένα κιλό την εβδομάδα και αυτό μετά βίας δεν χάνω. σημιώνω οτι γενικά η ποσοτητα του φαγητού μου δεν είναι μεγάλη :( idea: ακουω κάτι για μισό κιλό την ημέρα και τρελαίνομαι. εγω ξεκίνησα atkins για ποιο γρήγορα αποτελέσματα αλλά τσιφος. εκλεισα τώρα ένα μήνα και έχασα 4.5 κιλά. έχω ακόμα 20-25 που κουράγια μαυτούς τους ρυθμούς. θέλω πολύ να ακουσω τι γινεται με σας μπας και κάνω κάτι λάθος εγώ.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: χάνω πολυ δύσκολα 17 Χρόνια 8 Μήνες πριν #423

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κατερινάκι για γράψε μου μία το πρόγραμμά σου για μια μέρα. Ας πούμε τι έφαγες χτες. Τους υπολογισμούς θα τους κάνω εγώ. :D
Να σε προσέχεις, Marina

Re: χάνω πολυ δύσκολα 17 Χρόνια 8 Μήνες πριν #428

• gianisf
  • Το Άβαταρ του/της gianisf
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
συγνωμη την ATKINS την κανουμε για να γινουμε τοπ μοντελ η λογω επιληψιας
οχι αγχος

Re: χάνω πολυ δύσκολα 17 Χρόνια 8 Μήνες πριν #431

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλησπερα! την ατκινς την κανουμε και για τα δυο! ειναι μια διατροφη που απευθυνεται και για να χασεις κιλα, και για να εχεις μια καλυτερη ποιοτητα ζωης, και για την επιλιψια! δεν βρισκονται στο site μονο παιδια με επιλιψια! βρισκονται και ατομα που τουσ αρεσει αυτη η διατροφη και θελουν να την ακολουθησουν πχ για να χασουν κιλα! κι εγω ετσι ξεκινησα ασχετα αν στην πορεια βλεπω οτι τελικα αξιζει να την ακολουθησεισ για μια ζωη! αυτο το γραφω απλα για να κατανοησουμε οτι ειμαστε μια μεγαλη παρεα, ο καθενας για το δικο του λογο, που μοιραζομαστε τις ερωτησεις μας και τις αποψεις μας!

Re: χάνω πολυ δύσκολα 17 Χρόνια 8 Μήνες πριν #432

• KATERINA
  • Το Άβαταρ του/της KATERINA
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
παιδιά συγνώμη :( δεν είχα καταλάβει οτι το σαιτ ειναι για ατομα με φωτοευαισθησία.εγώ το βρήκα σε αναζητηση ΄πληροφοριών που να μην βρίζουν την ατκινς. στην πορεία κατάλαβα παρακολουθόντας τις συζητήσεις των μελών οτι την ακολουθούν και ατομα με φωτοευαισθησία. Μαλιστα χθές το έδωσα και σε μία φίλη μου που το κοριτσάκι κάνει συχνά συμπτώματα. αν αποφασισει να απευθυνθεί δώστε και σαυτή καμμία βοήθεια.
νεμέρτης σε ευχαριστώ που θα ασχοληθείς με το φαγητό μου. χθές λοιπόν έφαγα

πρωινό ομελλετα με 1/4 πιπεριά 1/4 κρεμμυδι και 1 αυγό
μεσημέρι σαλάτα μαρούλι περίπου δύο κούπες με μία κονσέρβα τόνο :( (ο άνδρας μου ξέχασε να μου ψήσει ψάρι και λυσαγα της πείνας γυρνώντας από την δουλειά) με ΄μία κουταλιά της σούπας μαγονέζα
βραδινό δύο μπουτάκια κοτόπουλο ψητά με λεμόνι και μία ντομάτα ειπια και μία σόδα με λεμόνι :)

Re: χάνω πολυ δύσκολα 17 Χρόνια 8 Μήνες πριν #433

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
Kατερινα καλησπερα! Οπως εγραψα και παραπανω οχι το site δε απευθυνεται μονο σε παιδια με επιληψια! απευθυνεται γενικωσ σε οσους ενδιαφερονται να κανουν αυτη τη διατροφη για τουσ λογουσ του! Αν ειμαι λαθος ας με διορθωσει η Marina, κι εγω για να χασω κιλα την ξεκινησα και βρησκω οτι ειναι και καλη και σωστη διατροφη!Οποτε συνεχισε με υπομονη και επιμονη! Κι εγω 4 κιλα εχω χασει σε 1,5 μηνα. θα μπορουσα και καλυτερα ομως απλα ειμαι πιο χαλαρη.δε θελω να πιεστω πολυ απο θερμιδικης πλευρας οποτε χανω πιο αργα! καλο βραδυ!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.116 δευτερόλεπτα

Syndication