Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Την έκανα τη πατάτα!

Την έκανα τη πατάτα! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2225

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
...μή πω οτι είμαι για κλάμματα.
Τι αδυναμία είναι αυτή? Πίστευα οτι είμαι πιό δυνατός χαρακτήρας. Έγραψα και πρίν τρείς μέρες ένα κατεβατό με όοοολα όσα.."κατέβασα" από γλυκά και υδατάνθρακες αλλά λόγω "ανακαίνησης" του site σβήστηκαν θαρρώ.
Και είμαι τώρα εγώ κι ο πόνος μου...
Μού πατε φάε philadelphia ΕΛΕΥΘΕΡΑ και έφαγα 500γρ. με SPLENDA και κακάο παυλίδης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αλλά δεν είχα δει η άμοιρη οτι το splenda δίνουν 97,7υ/α ανά100γρ. ΤΗ ΠΑΤΗΣΑ ΕΚΕΙ. (η μόνη από σουκραλόζη όπως λέει το βιβλίο) :?
Αλλά είμαι και της υπερβολής 500γραμμάρια??? :o
Συνεχίζω με κρέμα γάλακτος(άκουσα ΕΛΕΥΘΕΡΑ)...ξετίναξα 3 κουτάκια Νουνου (και δε λέει πόσους υ/α έχει).Και κεί splenda και κακάο. Μή σας τα λέω ένα ένα (φυστικοβουτυρα,αλεύρια σόγιας,ζύμη για κουλουράκια...)...έτρωγα όλη μέρα από ανοία... ΑΥΤΟ ΕΠΙ 4 ΜΕΡΕΣ....
ναι ω ναι!!! και μετά λεω> Ε!το παράκανα ας το ξεκάνω.Πήγα για κλάμπ σάντουιτς,ΜΕ πατάτες τηγανιτές εννοείτε και 2 κρέπες γλυκές σοκ-κρεμα-ζαχ-φραουλ-μπισκοτ και πολλά ακόμη (ΑΚΟΜΑ θα με θυμούνται στο μαγαζί)

και έρχομαι να ξαναρχίσω απ'την αρχή.Λεωνί προσπάθησε λέω.
Και θυμάμαι το κανόνα> ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΟΣΑ ΘΕΣ και έφαγα καλαμάρι (θράψαλο) και μύδια.Χαρωπή η δικιά σου που έφαγα σωστά!!!
Ε! Είδα σήμερα οτι καλαμάρια> 7 υ/α
και μύδια 8,4 υ/α και ήρθα και απογοητεύτηκα.Ζυγίστηκα κιόλας και είμαι 3κιλά πάνω με όλες αυτές τις κρεπάλες...(Βαριέμαι να μετράω υ/α,δε νομίζω οτι τους μετράω καλά)
γμτ...Είχα φτάσει για πρώτη φορά τα 56,4 και όταν το είδα στη ζυγαριά χάρηκα ΤΟΟΟΣΟ πολύ!! Άσε που και η μαμά μου ΚΑΙ ο μπαμπάς μου μέσα σε 2 βδομάδες έχουν χάσει από 8 και 10 κιλά αντίστοιχα. Από τη στεναχόρια όμως.Δε τρώνε. Ο αδερφός μου είναι σαν μοντέλο ότι και να φάει και τελικά είμαι η μόνη που έχω το φαγητό και το αδυνάτισμα συνέχεια στο μυαλό μου. Και το αγόρι μου αρχισε ν'αδυνατίζει κι αυτός (ο οποίος όμως είχε αρκετά παραπανίσια κιλά)
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΤΕΕΕΕΛΟΟΟΟ!!! ΓΓΚΚΡΡΡΡ!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟ!!! ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! αυτο που είχα πριν τ'αντισυλληπτικα και τις χαζοκυστες!! :evil: :evil:
:( και δε μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το φαί.Δεν έχω τί να κάνω σκέφτομαι τι θα φάω.Ξυπνάω, σκέφτομαι τι θα φάω.Οδηγάω σκέφτομαι τι να φάω.ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΟΧΕΣ!!!!
τι να κάνω? φφφφ

ΥΓ> όλες τις κρεπάλες τις έκανα κρυφά απ'τους δικούς μου.Μόλις άκουγα να έρχεται κάποιος τα έκρυβα....πόσο pathetic είν'αυτό? ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ(πολυκυστικές)

ευχαριστώ που το διαβάσατε...είναι μεγάλο ξέσπασμα.Έχω θυμώσει με τον εαυτό μου,για την έλλειψη θέλησης,υπομονής κι έπιμονής. :( cry: :cry: :cry:

Α! και κάτι άλλο...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΕΣΑΣ ΕΔΩ μάλλον γιατί βαρέθηκα να μιλάω σε άλλους για τα κιλά μου,νιώθω κουραστική,και οτι δε με καταλαβαίνουν.Ενώ εσείς εδώ είστε σαν ...σαν...ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...αδελφότητα...ΣΟΥΠΕΡΟΥΑΟΥ!!! γεια :D D D D
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Την έκανα τη πατάτα! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2226

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Mou, αμα σου πω ότι σήμερα σκεφτόμουν ότι έχεις καιρό να γράψεις, θα το πιστέψεις;;

Λοιπόν, αυτό επιβεβαιώνεται από το ποστ σου είναι αυτό που λένε "κάθε πράγμα στον καιρό του". Μήπως είσαι πιεσμένη από διάφορα, αγχωμένη, στεναχωρημένη, βαριεστημένη, ώστε δεν είσαι σε φάση να ξεκινήσεις δίαιτα; Δεν είναι κάθε περίοδος πρόσφορη για να κόψουμε τις συνήθειες με τις οποίες μεγαλώσαμε.

Εγώ όταν δεν θέλω να σκέφτομαι τι να φάω, πότε να το φάω, με τι να το συνοδεύσω,τί να ρίξω από πάνω, τι να φάω μετά κτλ κτλ, πιάνω κ διαβάζω κανένα βιβλίο, κάνω δουλειές στο σπίτι, ασχολούμαι με τη δουλειά μου-πώς να την εξελίξω, βάζω κ βγάζω ρούχα, κοιτιέμαι στον καθρέφτη..να σκέφτομαι άλλα πράγματα! Επίσης, μην κάθεσαι μέσα στο σπίτι!! Όσο πιο πολύ μέσα, τόσο πιο δύσκολο να μη φας.
Πριν ξεκινήσεις, δες τον πίνακα τροφίμων, χωρίς αυτόν δεν κάνουμε. Τον πρώτο καιρό μόνο θα σου χρειαστεί, γιατί μετά θα τα ξέρεις απέξω.
Πάρε μια απόφαση κ τήρησέ τη. Απόδειξε στον εαυτό σου ότι μπορείς να κάνεις ό,τι επιβάλλει το μυαλό κ όχι ό,τι επιθυμήσει η γλώσσα. Ίσως το όριο των 20 τη μέρα φαίνεται ακατόρθωτο. Ξεκίνα με 30 κ πέφτε 1 υδατάνθρακα κάθε μέρα μέχρι να φτάσεις στους 20.
Μια εκδρομούλα με το φίλο σου ίσως βοηθήσει να ξεφύγεις από τις δυσάρεστες σκέψεις κ τις τύψεις για αυτές τις μέρες υδατανθρακοφαγίας! Η εικόνα μιας ηλιοκαμένης mou στην παραλία με καμπύλες...βοηθάει πολύ!

Κάθε μέρα είναι μια καινούρια αρχή!

Re: Την έκανα τη πατάτα! 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #2227

• marinaki
  • Το Άβαταρ του/της marinaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αχ mou ποσο σε καταλαβαινω κ εγω παθαινω τετοιες κρισεις βουλιμιας συχνα και μπορει να φαω 4000 θερμιδες μεσα σε μια μερα!!! Δεν εχω καταφερει να κρατησω τη διαιτα συνεχομενα για πανω απο 2 βδομαδες!!! Και σκεψου οτι εγω ειμαι φοιτητρια και μενω μονη μου και δεν εχω να κρυφτω απο κανεναν!! Κι εγω εχω συνεχεια το μυαλο μου στο φαγητο!!! Κι εγω θελω να χασω τα κιλα που εβαλα περσυ λογω θυροειδη!!!
Να ξερεις οτι σε καταλαβαινω απολυτα!!!
Και επισης μην φρικαρεις δεν εβαλες 3 κιλα σε τοσες λιγες μερες!!! Τα περισσοτερα ειναι κατακρατηση αμα προσεξεις 3-4 μερες θα φυγουν αμεσως!!! Τωρα για τα υπολοιπα κιλα δεν ξερω τι να σου πω...κι εγω για αυτα παλευω!!!
Keep it real...

απογοήτευμένη.. 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2347

• mou
  • Το Άβαταρ του/της mou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Λοιπόν ΝΑΙ!! έχω την εξεταστική μου.
Και έχω καθυστερήσει τις εργασίες ...τόσο που θα μείνω. Ναί αγχώνομαι αλλά δε κάθομαι και να διαβάσω.Προτιμώ να πάω να φάω.ΟΟΟΧΙ να βγώ να φάω γιατί σκέφτομαι οτι θα χάσω χρόνο απ'το διάβασμα που ΔΕΝ κάνω. Έχω μπεί σ'ένα φάυλο κύκλο που ούτε είμαι χαλαρή ή πεισμωμένη να κάνω τη διατροφή, ούτε είμαι πεισμωμένη να κάτσω να διαβάσω.Και να φανταστείτε είμαι σούπερ πεισματάρα κανονικά.Οπότε ενώ σκέφτομαι διακοπούλες με το αγόρι μου, δε μπορώ κι απ'την άλλη γιατί έχω πάρει κιλά και γιατί δεν έχω χρόνο τώρα.Όοοοταν τελειώσει το μαρτύριο σε μία βδομάδα. Επίσης Μαρινάκι πολύ χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη αλλά και είναι κρίμα να υπάρχουν κι άλλοι,γιατί ξέρω οι είνι απογοητευτικό.Θεωρητικά είμαι πολύ αισιόδοξή αλλά με κουράζει αυτό το ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ κάθε τρείς και λίγο που κάνω πατάτα...και τρώω πατάτες...και καρυδόπιτες και παγωτά.Έχω νευριάσει με τον εαυτό μου. Τεσπά, ΕΛΠΙΙΙΙΖΩ ΚΑΙ ΕΕΕΥΥΥΧΟΜΑΙ να είναι οντως κατακράτηση τα 3 κιλά (αν και τα βλέπω τα ψωμάκια που επανήλθαν!!! :evil: ) και να χαθούν μόλις το ΞΑΝΑπάρω απόφαση να φάω σωστά. Άσχετο που ΚΑΘΕ πρωί το λέω αυτό και ΚΑΘΕ απόγευμα το χαλάω που πάω στη κουζίνα.
Κοριτσάρες σας ευχαριστώ! (και δε περίμενα να θεωρηθεί μακροχρόνια απουσία η..απουσία μου απ'το φόρουμ.Είστε όντως σαν οικογένεια,φίλοι...Μάλλον όμως κρυβόμουν απ'τη ντροπή :P )
κρίμα...απλά ήθελα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου για τη γιορτή μου...αλλά τώρα μένουν λιγότερο από 2 βδομάδες και δε με βλέπω διατεθημένη. Έχουν μπεί κι οι ζέστες, θα εχω τελειώσει και με τη σχολή ...θα ήταν ωραίο ένα μπανάκι χαλαρή με ωραίο σωματάκι.ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ σωματάκι. ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ KEEP UP THE GOOD WORK ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!! θα ξαναγραψω για νεότερα(ελπίζω θετικά)

ΦΙΛΑΑΑΚΙΑΑΑ και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. NANAGE είσαι "σκυλί" που λένε.Μπράβο. Με τη καλή έννοια...ξέρεις..."ΠΑΠΙ ΣΚΥΛΙ.." συνέχισε έτσι,και δυνατά εδώ.

Re: Την έκανα τη πατάτα! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2348

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
mou έγραψε:
NANAGE είσαι "σκυλί" που λένε.Μπράβο. Με τη καλή έννοια...ξέρεις..."ΠΑΠΙ ΣΚΥΛΙ.." συνέχισε έτσι,και δυνατά εδώ.

XXAXAXAXA...το έχεις πιάσει το νόημα εσύ!

Κατά τα άλλα mou, δεν ξέρω αν οι συμβουλές είναι κατάλληλες στην περίπτωσή σου αυτή τη στιγμή. Έχεις ήδη αρκετή πίεση για την εξεταστική σου κ σίγουρα δεν χρειάζεσαι ακόμα έναν να σου λέει "διάβαζε" κ "μη τρως". Όλο το φόρουμ έχει συνταγές κ συμβουλές για να παραμείνει κανείς στο πρόγραμμα. Οπότε, όταν θα χαλαρώσεις με το καλό από τις έγνοιες κ την χαζοεξεταστική κ όταν με το καλό είσαι σε φάση να ξεκινήσεις, εδώ είμαστε με καλή διάθεση.

Καλό διάβασμα! Αληθεια, τι σπουδάζεις;

Re: Την έκανα τη πατάτα! 17 Χρόνια 1 Μήνας πριν #2349

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τι ωραία! Δεν βλέπω κανέναν να φωνάζει. Δεν βλέπω κανέναν να ουρλιάζει. Ε λοιπόν, ήρθε η σειρά μου να γίνω κακιά. Κάποιος πρέπει να γίνει κακός. Ας γίνω εγώ. Στην αρχή θα με μισήσεις. Μετά όμως θα με ευγνωμονείς...

Λοιπόν καλή μου...

Θες να σου δώσω μια φωτοευαισθησία; Μου περισσεύει! Θες να τρως το πολύ 20 υδατάνθρακες την ημέρα; Για μια ζωή; Θες κάθε φορά που ξεφεύγεις να παθαίνεις σύμπτωμα; Θες να σκέφτεσαι κάθε ώρα και στιγμή αν ο μαγαζότορας έβαλε κάτι που δεν πρέπει στο φαί ή ζάχαρη στον καφέ σου; Γιατί αν έβαλε θα πάθεις σύμπτωμα;

Άκου να δεις. Αν θες κάποιον να σε νταντεύει, θα βρεις πολλούς εδώ. Θα σε νταντέψω και εγώ αν θες. Τσάμπα είναι!

Μόνο που την επόμενη φορά που θα θες να βγεις στην παραλία, εγώ θα είμαι στυλάκι και εσύ θα ψάχνεις μαγιό για φάλαινες.
Την επόμενη φορά που θα θες να κάνεις σεξ με τον φίλο σου θα κλείνεις τα φώτα και θα κρύβεσαι κάτω από τις κουβέρτες.
Την επόμενη φορά που θα βγεις για καφέ με τον φίλο σου εκείνος θα κοιτάει κάθε κοπέλα που θα περνάει από δίπλα του και θα λέει τι χέλι έχω δίπλα μου.
Την επόμενη φορά που θα σε πιάσει η καρδιά σου που θα έχει φράξει από το λίπος θα είσαι τυχερή αν προλάβεις να πάρεις το 166.

Αυτά που λες εγώ τα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι.

Κάθε φορά που κάνεις πράγματα που δεν πρέπει να κάνεις, δεν καταστρέφεις εμένα. Εσένα καταστρέφεις. Την δική σου ζωή χαραμίζεις. Όχι την δική μου.

Μπορείς λοιπόν να συνεχίσεις ελεύθερα να γουρουνιάζεις και μετά να έρχεσαι εδώ και να απολογείσαι. Μπορούμε να σου δίνουμε 100 λύσεις και να μην ακολουθείς καμία. Μπορείς να τρως και 10000 θερμίδες την ημέρα. Σκασίλα μας!

Επιτέλους. Πάρε την ζωή σου στα σοβαρά. Είσαι πολύ τυχερή. Ζεις. Αναπνέεις. Έχεις όλη τη ζωή μπροστά μου. Να θυμάσαι. Κανείς δεν θα σου γυρίσει τα χρόνια που έχασες πίσω. Ελπίζω όταν το συνειδητοποιήσεις να μην είναι πολύ αργά...
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.085 δευτερόλεπτα

Syndication