...μή πω οτι είμαι για κλάμματα.
Τι αδυναμία είναι αυτή? Πίστευα οτι είμαι πιό δυνατός χαρακτήρας. Έγραψα και πρίν τρείς μέρες ένα κατεβατό με όοοολα όσα.."κατέβασα" από γλυκά και υδατάνθρακες αλλά λόγω "ανακαίνησης" του site σβήστηκαν θαρρώ.
Και είμαι τώρα εγώ κι ο πόνος μου...
Μού πατε φάε philadelphia ΕΛΕΥΘΕΡΑ και έφαγα 500γρ. με SPLENDA και κακάο παυλίδης ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ αλλά δεν είχα δει η άμοιρη οτι το splenda δίνουν 97,7υ/α ανά100γρ. ΤΗ ΠΑΤΗΣΑ ΕΚΕΙ. (η μόνη από σουκραλόζη όπως λέει το βιβλίο)

Αλλά είμαι και της υπερβολής 500γραμμάρια???

Συνεχίζω με κρέμα γάλακτος(άκουσα ΕΛΕΥΘΕΡΑ)...ξετίναξα 3 κουτάκια Νουνου (και δε λέει πόσους υ/α έχει).Και κεί splenda και κακάο. Μή σας τα λέω ένα ένα (φυστικοβουτυρα,αλεύρια σόγιας,ζύμη για κουλουράκια...)...έτρωγα όλη μέρα από ανοία... ΑΥΤΟ ΕΠΙ 4 ΜΕΡΕΣ....
ναι ω ναι!!! και μετά λεω> Ε!το παράκανα ας το ξεκάνω.Πήγα για κλάμπ σάντουιτς,ΜΕ πατάτες τηγανιτές εννοείτε και 2 κρέπες γλυκές σοκ-κρεμα-ζαχ-φραουλ-μπισκοτ και πολλά ακόμη (ΑΚΟΜΑ θα με θυμούνται στο μαγαζί)
και έρχομαι να ξαναρχίσω απ'την αρχή.Λεωνί προσπάθησε λέω.
Και θυμάμαι το κανόνα> ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΟΣΑ ΘΕΣ και έφαγα καλαμάρι (θράψαλο) και μύδια.Χαρωπή η δικιά σου που έφαγα σωστά!!!
Ε! Είδα σήμερα οτι καλαμάρια> 7 υ/α
και μύδια 8,4 υ/α και ήρθα και απογοητεύτηκα.Ζυγίστηκα κιόλας και είμαι 3κιλά πάνω με όλες αυτές τις κρεπάλες...(Βαριέμαι να μετράω υ/α,δε νομίζω οτι τους μετράω καλά)
γμτ...Είχα φτάσει για πρώτη φορά τα 56,4 και όταν το είδα στη ζυγαριά χάρηκα ΤΟΟΟΣΟ πολύ!! Άσε που και η μαμά μου ΚΑΙ ο μπαμπάς μου μέσα σε 2 βδομάδες έχουν χάσει από 8 και 10 κιλά αντίστοιχα. Από τη στεναχόρια όμως.Δε τρώνε. Ο αδερφός μου είναι σαν μοντέλο ότι και να φάει και τελικά είμαι η μόνη που έχω το φαγητό και το αδυνάτισμα συνέχεια στο μυαλό μου. Και το αγόρι μου αρχισε ν'αδυνατίζει κι αυτός (ο οποίος όμως είχε αρκετά παραπανίσια κιλά)
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΤΕΕΕΕΛΟΟΟΟ!!! ΓΓΚΚΡΡΡΡ!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟ!!! ΘΕΛΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ! αυτο που είχα πριν τ'αντισυλληπτικα και τις χαζοκυστες!!

και δε μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι το φαί.Δεν έχω τί να κάνω σκέφτομαι τι θα φάω.Ξυπνάω, σκέφτομαι τι θα φάω.Οδηγάω σκέφτομαι τι να φάω.ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΕΤΡΩΓΑ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΕ ΕΝΟΧΕΣ!!!!
τι να κάνω? φφφφ
ΥΓ> όλες τις κρεπάλες τις έκανα κρυφά απ'τους δικούς μου.Μόλις άκουγα να έρχεται κάποιος τα έκρυβα....πόσο pathetic είν'αυτό? ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ(πολυκυστικές)
ευχαριστώ που το διαβάσατε...είναι μεγάλο ξέσπασμα.Έχω θυμώσει με τον εαυτό μου,για την έλλειψη θέλησης,υπομονής κι έπιμονής.

cry:
Α! και κάτι άλλο...ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΕΣΑΣ ΕΔΩ μάλλον γιατί βαρέθηκα να μιλάω σε άλλους για τα κιλά μου,νιώθω κουραστική,και οτι δε με καταλαβαίνουν.Ενώ εσείς εδώ είστε σαν ...σαν...ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ...αδελφότητα...ΣΟΥΠΕΡΟΥΑΟΥ!!! γεια

D D D