Ωραία! Τέλεια! Βρήκα τον άνθρωπό μου.
Άρχικά nanage σπουδάζω στυλίστρια και σχέδιο μόδας,οπότε αυτό,όπως καταλαβαίνεις,μου το κάνει δυσκολότερο,γιατί πρέπει να έχεις και μία αντίστοιχη εικόνα σ'αυτό το χώρο. Άρα...περισσότερη απογοήτευση. Αλλά και περισσότερα κίνητρα (θεωρητικά).
Νεμέρτης...φίλε...είσαι πολύ...αυτό-ακριβώς-που-χρειάζομαι. Και γενικά είσαι...leader. Ίσως να'σαι και κριαράκι. Λοιπόν, εγώ συνήθως έίμαι αυτή που..."τα χώνει" στούς ανθρώπους (like u τώρα). Αλλά και αυτή που συμπάσχει και "ζει" τα πρβλήματα τους περισσότερο. Αλλά με τη πάρτη μου...δε ξέρω. Σήμερα πήγα σ'ένα κέντρο για τη βουλιμία.Δε θέλω να το δεχτώ, αλλά η λογική μου, η μόρφωση μου και η παιδεία μου με βάζουν να το πώ,γιατί ίσως άν εκθέσω το εαυτό μου δημοσίως ίσως πάρω μπρός. Οχι! Μην αγχώνεσαι, η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Απλά αηδίασα με τις υπερφαγικές μου συμπτώματα και από το στομαχόπονο 3-4 φορές προκάλεσα εμετό. Και ΟΧΙ δεν είναι ΚΑΝ λόγος αυτός να γίνεις επιεικής μαζί μου.Γιατί έχω μάθει λίγο τον εαυτό μου και αυτό που χρειάζομαι για να λειτουργήσω είναι ένας Βελυγκέκας πάνω απ'το κεφάλι μου να με "στρώνει". Αλλά όπως ακριβώς έκανες εσύ...φέρνοντας με στα λογικά μου,με παραδείγματα,δείχνοντας μου τις συνέπειες (που δε τις σκέφτομαι ποτέ).Όχι κράζοντας με.
Στεναχωρίεμαι που το'χεις αυτό αλλά δε μασάς οπότε δέν αγχώνομαι κιόλας,την έχες βρεί τη λύση.Και άμα το καλοσκεφτώ κιόλας ο αδερφός μου έχει κάτι σάν φωτοευαισθησία.Φαντάσου...τάσεις αλλά όχι συμπτώματα. Τέσπα,και γω για λόγους υγείας το ξεκίνησα και.......
ναι απενοχοποιώ τον εαυτό μου με το να τρώω και μετά απλά να το παραδέχομαι. Βασικα...τι κάθομαι και γράφω...δώσε διεύθυνση και αριθμό να σε χρήσω my new life coacher. Το κακό είναι οτι ξέρω το πρόβλημα (ανοργανωσιά και έλλειψη θέλησης) δε μιλάω για κίνητρα γιατί θεωρητικά,
έχω πολλάαα, απλά δε κάνω τίποτα για να το αλλάξω. Ένα θα πώ> ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΩ (και με κεφαλαία γιατί το φωνάζω!!)
γιατί θέλω να φορέσω τα μαγιό μου και τα τέλεια ρούχα μου,θέλω να ξαναπάω για ψώνια στο νούμερο μου,δε θέλω να κλείνω το φώς και να νιώθω άβολα,θέλω να μήν έχω ακμή,τριχωφυία, θέλω να με θέλουν, θέλω να με θέλει αυτός, και γιατί βαρέθηκα να σκέφτομαι το φαί 24/7. Κουράστηκα και πονάει η κοιλιά μου,πονάει από το πολύ φαί,πονάει από τους υδατάνθρακες που μου προκαλούν σπαστ.κολίτιδα.Ενα ερείπιο είμαι!! (Άσε που όυτε η βουλιμία δε με πάει και να θελα.Δε μπορώ να κάνω εμετό μετά από μία δηλητιρίαση που είχα πάθει.Δε γίνεται.)
Αλλάααα....όχι που θα κάτσω να σκάσω! Θα προσπαθήσω Νεμέρτης. Γιατί αξίζει ε? και γιατι...δε πρέπει να δεχτώ να είναι οι άλλοι καλύτεροι από μένα.Να μή μπορώ εγώ ενώ οι άλλοι μπορούν. Γιατί είμαι και κριάρι στη τελική. Και τα κριάρια είναι τρομερά. Είναι αρχηγοί! Απλά πρέπει να προσπαθήσω,και κάθε φορά που το χαλάω να ξαναπροσπαθώ. Για να φορέσω τα τζίν μου και να πετάξω τις φόρμες.Γιατί είμαι γαμ...τη!!Απλά πρέπει αυτά που είπες να τα σκεφτώ εγώ με τον εαυτό μου και να τα συνειδητοποιήσω. Ναι αμε!!
Σόρρυ έγραψα πολύ.Επι τη ευκαιρία,χάρηκα για τη γνωριμία και ...ωραία μάτια.Και με τέτοια προσωπικότητα και τέτοια μάτια,ποιός κοιτάει τα κιλά σου?
Όταν γράφω παραλυρώ...είναι σάν να γράφω στο ημερολόγιο,οπότε...αν τα διαβάσετε,
χαρας στο κουράγιο σας αλλά και άν δε τα διαβάσετε...σας αγαπώ γιατί κι απ'αυτό έχω πολλά κιλά. Φιλάκια και υπόσχομαι να προσπαθήσω.Περισσότερο.
ΥΓ>(Marina...ευχαριστώ)
ΥΓ>(nanage...ευχαριστώ εννοείται γιατί είσαι γλύκα...και συνέχεια online,και αυτό μας αρέσει

)