Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: έφαγα τον αγλέορα

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1390

• Hemma
  • Το Άβαταρ του/της Hemma
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημερα.
Το καλοκαιρι τι κανετε οι παλιες,με τα τοσα δροσερα φρουτα που υπαρχουν παντου?
Θελω να φαω φρουτα.!!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1391

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Αυτό που εμένα με τρελαίνει είναι η απαγόρευση. Όταν ξέρω ότι ένα φαγητό είναι απαγορευμένο (φαγητό που πριν μπορεί να μην το έδινα σημασία) γίνεται αμέσως επιθυμητό. Όμως για να εκτονώσω αυτή την επιθυμία μου αρκεί να φάω μια-δύο μπουκιές, έτσι απλά να νιώσω ότι δεν είμαι αποκλεισμένος.
Η γυναίκα μου δεν μπορεί να το κάνει αυτό, δεν ξέρω αν είναι ψυχολογικό ή θέμα γυναικείας φυσιολογίας αλλά δεν μπορεί να φάει μικρές ποσότητες, πρέπει να φάει ποσότητα για να της φύγει η επιθυμία. Π.χ. ενώ εγώ μπορώ να σβήσω μια παροδική επιθυμία σοκολάτας με 2-3 κομματάκια (20γρ.) εκείνη ή θα φάει μία ολόκληρη σοκολάτα ή προτιμάει να σφίξει τα δόντια και να μη φάει καθόλου.
Μιλάμε για τελείως διαφορετικές προσεγγίσεις.
Δεν ξέρω αν μπορεί να γενικευτεί σαν συμπεριφορές άνδρα-γυναίκας ή απλώς είναι οι δικοί μας χαρακτήρες.
Τι λέτε εσείς;

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1392

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
yiannis δεν ξέρω άν μπορεί να γενικευτεί η όχι[έτσι ή αλλιώς οι γενικεύσεις δεν είναι ποτε ο ασφαλής τρόπος για να βγάλει κανείς συμπεράσματα]εγώ πάντως είμαι σαν την γυναίκα σου.Προτιμώ να μη δοκιμάσω καθόλου γίατί δεν μπορώ να συγκρατηθώ μετά.Είχα μια σοκολάτα πάνω στο γραφείο μου μια βδομάδα ΄και χθές την άνοιξα για να δοκιμάσω λίγο,ε ,το λίγο ήταν να τη φάω ολόκληρη και να ψάχνω και για κάττι άλλο.Θέλω όμωςνα έχω τη γνώση του ότι τίποτα δεν είναι απαγορευμένο έτσι εξ'ορισμου και απλώς πρέπεινα διαλέξω άν θα φάω δυο μπουκιές απο το ένα η μισόκιλό απο το άλλο.Ηαπαγόρευση αυτη καθ'αυτη με τρελαίνει.Πάντα μου άρεσαν τα κρεατικά τα ψητά κτλπ.[κεμπάπια κοκορέτσια πα΄ι΄δάκια και άλλα παρόμοια αν με αντιλαμβάνεσαι.Οταν έμεινα έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου διαγνώστηκε ζαχαρώδης διαβήτης και άρχισα ενέσεις ινσουλίνης.Μόλις λοιπόν μου απαγορεύτηκε δια ροπάλου το γλυκό ,τότε εγώ άλλαξα προτιμήσεις και κυριλεκτικά λύσαξα για γλυκό ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έδινα καμοιά σημασία στα γλυκά.Θέλω να είμαι εγώ που θα πάρω την απόφαση του τι θα στερηθω.

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1394

• ef28
  • Το Άβαταρ του/της ef28
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
theli kai ligi prospatheia, den ginetai allios.
makari na mporousame na trome o,ti mas aresei, oso mas aresei kai na exoume kormares, alla...
isos pieses poli ton eauto sou.
an einai etsi, kalitera na tros ligo parapano kai na min exeis auta ta ksespasmata.
opos kai an exei, to ekanes?
ok, den egine tipota, apla to ksexnas kai proxoras!
to kalokairi einai konta, as valoume loipon stoxo!
Love yourself...

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1398

• yiannis
  • Το Άβαταρ του/της yiannis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Οχι, δεν είχα κάποιο ξέσπασμα (ακόμη), ef28. Γενικά δεν πιέζω τον εαυτό μου πολύ, την atkins την κάνω χαλαρά, με 30-50 γρ. υ/α την ημέρα. Νομίζω ότι δε θα μπορούσα ποτέ να είμαι στους 20 και κάτω.
Αυτό με τα φρούτα που λέει η hemma το έχω και εγώ. Ήδη τώρα τρώω μισό με ένα μήλο την ημέρα. Και δε μπορώ να φανταστώ να περάσει καλοκαίρι χωρίς να τρώω ροδάκινα. :) )

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 4 Μήνες πριν #1399

• ef28
  • Το Άβαταρ του/της ef28
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
i apantisi mou itan gia tin nanage... :D
Love yourself...
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.247 δευτερόλεπτα

Syndication