Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: έφαγα τον αγλέορα

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1451

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Το καλό είναι πως το παραδεχόμαστε. Έχουμε συναίσθηση βρε παιδί μου.

Εγώ, εκ πείρας, δεν βάζω γλυκά στο σπίτι ούτε στο γραφείο. Όταν δε φέρνουν ή τα πασάρω σε κάποιον, ή τα πετάω. Έχω πετάξει τόσο μπισκότο και σοκολάτα που νοιώθω τύψεις. Αλλά αν ξεκινήσεις με το γλυκό... δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσεις. Αν δε είναι και δύσκολες μέρες... αστα να παν.... :D

Αν και νομίζω πως είμαι από αυτούς που πλέον ξεφεύγουν ελάχιστα -υπομονή θα το καταφέρετε σιγά σιγά- μου έχει σκάσει να φάω κάτι που δεν έπρεπε, συνήθως από μπιπ άλλων. Ακούστε και φρίξτε...

Προχτές παρήγγειλα τον κλασικό καφέ μου με τις 5 ζαχαρίνες σε μια καφετιέρα :P . Μάσαγα και μια τσίχλα, οπότε δεν το έπιασα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Κάποια στιγμή όπως έπαιζα με το καλαμάκι, αντιλαμβάνομαι ένα χριτς χριτς. Ώπα λέω, η ζαχαρίνη δεν κάνει χριτς χριτς. Σηκώνω το ποτήρι, το κοιτάω και τι να δω! Ζάχαρη! Φωνάζω την γκαρσόνα, της λέω, είπα ζαχαρίνη και έχει ζάχαρη. Ναι μου λέει δεν είχαμε και έβαλα μαύρη ζάχαρη. Το τι ακολούθησε δεν περιγράφεται. Τον καφέ τον είχα πιει όλο σχεδόν, οπότε δεν είχε νόημα να μου φέρουν άλλο. Ούτε να μου τον κεράσουν δέχτηκα. Τουλάχιστον μάθανε το μάθημά τους. Όταν λέμε ζαχαρίνη, εννοούμε ζαχαρίνη!
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1466

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα!!! τι κανετε σημερα??εγω καλα παρολο που πεφτει πολυ τρεξιμο!! ε! κι εγω προχθες ειχα το μπαρτσελορ του γαμου κ τα κοριτσια μου ειχαν ετοιμασει διαφορα! φαγητο τουρτες ποτο μετα, ε οποως καταλαβαινεται δε γινοταν να αρνηθω αυτη τη φορα!! μια φορα γινεται τι μπαρτσελορ! οποτε βγηκα εκτος.. για καλη μου τυχη βεβαια εριξα τοσο χορο εκεινο το βραδυ, ειχα κ περιοδο ηταν η πρωτη μερα οποτε σημερα η ζυγαρια με διεχνει 500γρ πιο κατω!!!! :mrgreen: :D lol: αντε κ στα δικα σας!!!

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1484

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Katerina27 δεν πειράζει καθόλου!! Κοιτα να ευχαριστηθείς τον γάμο σου! Να είσαι πάντα τόσο χαρούμενη κ ευτυχισμένη με τον αντρούλη σου!

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1485

• xristina
  • Το Άβαταρ του/της xristina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Α, ρε Κατερίνα! Εγώ που δεν έφαγα τίποτα γιατί είμαι μισο κιλό πάνω :?: :(
Περιμένω και να αδιαθετήσω βέβαια σε 3 μέρες... Άσε θα ξαναζυγιστώ μετά την περίοδο...

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 3 Μήνες πριν #1488

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Κατερίνα27 σου εύχομαι να ζήσεις ευτυχισμένη με τον ΄αντρα σου !ΚΑΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑ!
Και κορίτσια μη ζυγίζεστε συνέχεια.Μια φορά την εβδομάδα αν είστε ανυπόμονες αρκεί.Ο ανθρώπινος οργανισμος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα βάρους κατα τη διάρκεια της μέρας για διάφορους λόγους.Σημασία έχει να συνεχίζουμε και θα φτάσουμε, άλλος λίγο πιο γρήγορα άλλος λίγο πιό αργά.Αλλωστε στερούμαστε και τίποτα?

Re: έφαγα τον αγλέορα 17 Χρόνια 2 Μήνες πριν #1934

• Δημητρης
  • Το Άβαταρ του/της Δημητρης
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙΣ ΠΙΑΤΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΜΑΙ
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.192 δευτερόλεπτα

Syndication