Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους...

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12211

• akentak
  • Το Άβαταρ του/της akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα olgatsi21.
Το κάνω χρόνια όλο αυτό που περιγράφεις και καταλαβαίνω πόσο κουραστικό είναι. Η μόνη διαφορά είναι πως έχω να χάσω αρκετά παραπάνω κιλά, οπότε ξεκινάω χάνωντας 15-20 και μετά σχεδόν πάλι από την αρχή :)
Ο διατροφολόγος δεν πρόκειται παρά να σου επιβάλλει δίαιτα με κριτήριο τις θερμίδες, κάτι που σιγά σιγά καταστρέφει τον μεταβολισμό. Παράδειγμα είναι οι φίλοι και οι φίλες μας που μας λένε ότι έχουν φτάσει να τρώνε μόνο 1000 θερμίδες την ημέρα και πάλι δεν χάνουν.
Οι συγγενείς και φίλοι ανησυχούν, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν την μάχη που λαμβάνει χώρα μέσα σου, κάθε άλλο παρά εφυσηχασμός δηλαδή. Ίσως να προσπαθείς να τους ηρεμήσεις, καταναλώνοντας υδατάνθρακες για να τους δείξεις πως δεν την ακολουθείς 100%, δεν καταπονείς το σώμα σου -πολλά μπορεί να περάσει το υποσυνείδητο. Αντ' αυτού τώρα θα περάσεις στην φαστ-φατ, που είναι ακόμη πιό δύσκολο να τηρήσεις, για να πειστείς/πείσεις πως η Άτκινς λειτουργεί. Το πιό πιθανό είναι να λειτουργήσει αρνητικά, να σε κουράσει περισσότερο και η αντίδρασή σου μετά να είναι μεγαλύτερη από μία απλή ατασθαλία.
Ξεκίνησες την Α φάση. Μείνε σε αυτήν χωρίς ατασθαλίες μέχρι να φτάσεις στο επιθυμητό βάρος. Εάν και μόνο αν κολλήσεις για μεγάλο διάστημα, τότε κάνε την φαστ-φατ και μόνο για λίγες μέρες. goodluck odluck και κουράγιο!![url:25uv0ou8]www.lowcarblife.org/viewtopic.php?f=6&t=1261#p8807[/url]
Γιες δικέεεεε μου, πιιιιιιίτσαααααα!

[url:w5p3pyxb]www.TickerFactory.com/weight-loss/waeY537/[/url]
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12212

• kitty
  • Το Άβαταρ του/της kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
olgatsi μου ειμαι το alter ego σου..σε καταλαβαινω κ σε νιωθω α π ο λ υ τ α!!το ιδιο μου συμβαινει ακριβως..δε μπορω να ακουω εισαι σταθερος χαρακτηρας,αν θες κατι το καταφερνεις κτλ...το ξερω κ γω κ συ..εγω τουλαχιστον θελω πολυ να μπω σε μια σειρα κ να μη τη χαλαω καθε τοσο.ζηλευω ολους αυτους που την κανουν κανονικα ακομα κ με ατασθαλιες.εγω ειμαι στα ιδια συνεχεια.αντε να χασω 1-2 κιλα να τα ξαναπαρω κτλ.αμελητεα πραγματα..fast fat δε σου συστηνω.πρεπει να κολλησεις για να το κανεις.εσυ δεν εχεις κολλησει αλλα δεν την εχεις κανει κανονικα για μεγαλο διαστημα.
olgatsi αυτο το πορταλ ειναι πολυ καλο κ αλληλοστηριζομαστε.κουραγιο κ σκεψου κ την ερμη την kitty που προσπαθει κ ολο τζιφος.εγω ξερω την απαντηση της αναβλητικοτητας μας:τα κιλα που πρεπει να χασουμε ειναι λιγα κ δε μας ενοχλουν παρα πολυ κ ετσι υποκυπτουμε ευκολοτερα.εγω αυτο πιστευω.θελω 6-7 κιλα να χασω.αλλιως θα ειμασταν πιο αυστηρες με φιλους,σογια αλλα κ με τον εαυτο μας..αυτα..κ γω εχω απογοητευτει κυριως με τον εαυτο μου..
οταν πας να τη χαλασεις να μη το ξανακανεις.να μαθουμε να λεμε οχι οχι οχι στους πιεστικους.εξαλλου εγω που ημουν στα πατρια εδαφη το σαββατοκυριακο κ λυσσαξα στους υ\ες,ακομα εχω απειρο φουσκωμα κ ανακατεμα..κακοι υ\ες..δεν τους εχουμε αναγκη.μας χαλανε κ μας παχαινουν.αλλωστε τα χουμε χορτασει τοσα χρονια κ αμα χασουμε τα κιλα μας μπορουμε να τους βαλουμε σιγα σιγα στη διατροφη μας!!
αυτα απο μενα..αν θες μπορουμε να αλληλοστηριζομαστε κ να την κανουμε μαζι.απο σημερα κιολλας σοβαρα!αλλα αν θες να το κανουμε θα γραφουμε στο εβδομαδιαιο ζυγισμα καθε δευτερα για να δεσμευομαστε να μη κανουμε ματσωλιες!! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12213

• kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ξεχασα..καμια αλλη συμβουλη υπαρχει ωρε παιδια για εμας τα παλιοπαιδα;;καμια ιδεα;;θα μου πειτε τι να πεις;;απλα παρτο αποφαση κ μη σαβουριαζεις υ\ες αφου υπαρχουν τοσα που μπορουμε να φαμε ακομα κ γλυκα!!τεσπα,συγγνωμη για το πρηξιμο..

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12214

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Κι εγώ παλιόπαιδο!
Ολγάκι, εσύ ξεκινάς την Δευτέρα και την χαλάς Παρασκευή; Πάλι καλά, γιατί εγω τον τελευταίο καιρό, την ξεκινάω το πρωί και την χαλάω το βράδυ!
Πρώτα από όλα, να συμφωνήσω με τα υπόλοιπα παιδιά, ως προς το fast fat. Το ff είναι αυστηρά και μόνο για όταν κάνεις πολύ καιρό πλατώ. Δεν είναι η εισαγωγή στην διατροφή, γιατί είναι κουραστικό.
'Εχω βάλει δύο κιλά, από βλακεία μου και μόνο. Χωρίς να τρώω γλυκά, μακαρονάδες, πίτσες κλπ. Απλά άρχισα να τρώω κάτι τοστ με ολικής το βράδυ, κάτι ντάκος κοκ. Θα μου πεις, έβαλες με αυτά; Πιθανόν και να μην έβαζα, αν μοίραζα αυτούς τους υδ/ες σε τρία γεύματα μέσα στην μέρα. Αλλά εγώ η έξυπνη, μένω στους 5 το πολύ όλη την μέρα, και το βράδυ παίρνω μαζεμένους όλους τους υπόλοιπους (καμιά 50ριά). Και πέφτω για ύπνο! Τι να σου κάνει κι ο έρμος ο οργανισμός;
Ο λόγος που δεν μπαίνω/μπαίνουμε σε μιά σειρα, είναι ότι είναι λίγα τα κιλά που πρέπει να φύγουν, και δεύτερον, εκείνο το διαβολάκι μέσα μας, που λέει "έλα μωρέ, αφού ξέρεις τον τρόπο! Φάτο τώρα να το ευχαριστηθείς, και από αύριο/από βδομάδα ξεκινάς με δύναμη".
Εγώ πάντως σήμερα ορκίστηκα να μην ξανακούσω το διαβολάκι, γιατι 2 κιλά, είναι μισό νούμερο και αν βάζεις τοπικό, όπως εγώ, το παντελόνι διαμαρτύρεται!
Εσείς;
love your self

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12216

• kitty
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
αχ ρουλα μου το χω πει πολλες φορες πως θα συνετιστω κ δε θα ξανακουσω τον κακο εαυτο μου ουτε τους πιεστικους φιλους-συγγενεις..αλλα κατι μου λεει πως αυτη τη φορα θα το κανω..δε ξερω..μακαρι.ειναι πολυ χαλια το στομαχι μου 3 ημερες τωρα κ θα το βρω σαν ευκαιρια να μη τρωω βλακειες.α!εκανα κ το ρουλοψωμο κυριως για τον καλο μου αλλα ηταν τελειο..μου πεσε λιγο βαρυ βεβαια λογω στομαχιου αλλα θα το ελαφρυνω..πρεπει να τηρησω ομως την εισαγωγη κατα γραμμα.
να ρωτησω:1ον)να μειωσω μηπως τα τυρια κ τη σαλατα;εχω την εντυπωση πως αμα ειμαι λιγο σκληρη θα πεσουν πιο ευκολα τα παλιοκιλα..τα λιπαρα να εχω υψηλα ή να τα αποφευγω;;πχ μαγιονεζες,βουτυρα,ταχινι κτλ;;
2ον)να κανω συνταγες απο το πορταλ απο την αρχη ή να τρεφομαι για 2 εβδομαδες με κρεας-αυγο-σαλατα κ μετα να κανω συνταγες;;μα αμα τρωω μονο τετοιου ειδους τροφες κ μετα κανω απο τις συνταγες δε θα βαλω αμεσως;;οχι ε;;
αυτα κ ευχαριστωωωωωωω

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12217

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Θα σου δώσω την ίδια συμβουλή, που δίνω σε όλους! Ναι στα λιπαρά, με προσοχη στις θερμίδες όμως! Σαλάτα, δεν βλέπω τον λόγο να μην φας, εφόσον είναι σε λογικά πλαίσια!
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.223 δευτερόλεπτα

Syndication