Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους...

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12217

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Θα σου δώσω την ίδια συμβουλή, που δίνω σε όλους! Ναι στα λιπαρά, με προσοχη στις θερμίδες όμως! Σαλάτα, δεν βλέπω τον λόγο να μην φας, εφόσον είναι σε λογικά πλαίσια!
love your self
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12218

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ πάλι ξεκίνησα πέρισυ στα 82 κιλά. Μέχρι τα Χριστούγεννα έφτασα στα 73. Τα Χριστούγεννα έφαγα και υδατάνθρακες το παραδέχομαι αλλά απο τότε και μέτά, ενώ λέω οτι θα μπω στην πρώτη φάση, ξεφεύγω απο τους 20, είμαι κάπου 25-30 δηλαδή και ναι μεν δεν πήρα αλλά έχω χάσει μόνο ένα κιλό κι αυτό με αρκετή γυμναστική και μάλλον σε κάποιες μέρες που έμεινα χαμηλά σε υδατάνθρακες. :( Θέλω να φτάσω τα 67-68, στην αρχή έλεγα 65, αλλά τώρα αν δω τη ζυγαριά να πέφτει κάτω απο το 70 θα είμαι υπερευχαριστημένη. Το καλό είναι οτι έχω χάσει πόντους, κυρίως αυτό το στομάχι και τα πλαϊνά, το σωσήβιο που λέμε και όταν πάω να κάνω μεγάλη πατάτα με υδ σκέφτομαι πόσο ενοχλητικό ήταν όταν κούμπωνα το τζιν και συγκρατούμαι... Ελπίζω να μπορέσω να μπω στην α΄φάση γιατί όσο κι αν ακούγεται περίεργο μου είναι δύσκολο τώρα να τους κόψω αυτούς τους δέκα επιπλέον που παίρνω...
Καλή συνέχεια σε όλους goodluck odluck

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12223

• akentak
  • Το Άβαταρ του/της akentak
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
helene έγραψε:
...έχω χάσει μόνο ένα κιλό κι αυτό με αρκετή γυμναστική... Το καλό είναι οτι έχω χάσει πόντους...
Οι πόντοι είναι πιο σημαντικοί από τα κιλά, καθώς με την γυμναστική αυξάνεις την μυική μάζα, με την Άτκινς ίσως (το ίσως το λέω επειδή τρως παραπάνω υ/ες :) ) μειώνεις το ποσοστό λίπους, επειδή όμως οι μύες ζυγίζουν το διπλάσιο από το λίπος, η ζυγαριά δεν κατεβαίνει και τόσο. Tout vas bien!
Γιες δικέεεεε μου, πιιιιιιίτσαααααα!

[url:w5p3pyxb]www.TickerFactory.com/weight-loss/waeY537/[/url]

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12226

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
αχ σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους με την ανταπόκριση και την υποστήριξή σας. Την χρειάζομαι πάρα πολύ... Συνεχίζω Α φάση και κάνω το σταυρό μου. Δε θέλω να υποκύψω... Θα σκέφτομαι και εγώ το σωσίβιο που θα έχω όταν βάζω το στενό μου τζιν και θα λέω οχι στις πιέσεις και στις λιγούρες μου. Αυτή τη φορά θα έχω αποτέλεσμα!!! Από Δευτέρα θα γράφω και εγώ τι τρώω κάθε μερα να δεσμεύομαι έτσι και να συνεχίσω καλά και σωστά!!!! Ευχαριστώ παρα πολύ όλους!

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12232

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Akentak κι εγώ σε αυτό ελπίζω, οτι κάνω λίγη δουλειά στο γυμναστήριο και σφίγγω character43 aracter43 . Ελπίζω να μη διαψευσθώ και χλαπατσιάσω... :?
Olgatsi καλή συνέχεια, σου εύχομαι γρήγορα αποτελέσματα για να πάρεις κουράγιο και να συνεχίσεις running nning , καλό βράδυ!

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12245

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Παιδιά καλημέρα.

Παραθέτω μια παράγραφο από άλλο μου ποστ, μια και από ότι βλέπω εδώ, αυτό σας λείπει.

"Τα ψυχολογικά προβλήματα πάσης φύσεως είναι από τους βασικούς παράγοντες που οδηγούν στην αύξηση βάρους. Είναι αυτό που έχουμε πει πολλές φορές εδώ, τρώμε για να νοιώσουμε καλά. Εκεί όπως καταλαβαίνεις είναι η μεγάλη παγίδα.

Πρώτα από όλα λοιπόν βρίσκεις άλλους τρόπους για να νοιώσεις καλά. Δραστηριότες, έρωτες, εργασία. Οτιδήποτε σε ευχαριστεί. Πρέπει να σταματήσεις να βλέπεις το φαγητό ως απόλαυση. Το φαγητό είναι ανάγκη. Απόλαυση μπορείς να έχεις από πολλά άλλα πράγματα την ζωή. "

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τις ατασθαλίες κλπ. Βρείτε τον λόγο που τρώτε αυτά που δεν πρέπει να τρώτε και θα λύσετε το βασικότερο πρόβλημα που σας οδηγεί στο να ξεφεύγετε.
Να σε προσέχεις, Marina
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.190 δευτερόλεπτα

Syndication