Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους...

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12265

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ πάλι διαφωνώ, το θεωρώ απόλαυση το φαγητό. Όχι απαραίτητα ως προς την ποσότητα αλλα και ως προς την ποιότητα, τη γεύση κτλ. Ειδικά σε μια στερητική δίαιτα όπως η Άτκινς λογικό είναι πιστεύω να μας λείπουν κάποια πράγματα.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12279

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
"Στερητική δίαιτα, όπως η Άτκινς ...................... ;;;;;;;;;;; "
Πρέπει να διαβάσεις καλύτερα helene... Kαι το forum και τη φιλοσοφία της διατροφής ...Είναι διατροφή. Το αν πρέπει να περιορίσεις τις θερμίδες σου, για να μπεις στη φούστα σου, είναι θέμα του μεταβολισμού σου, όχι της Άτκινς.
Καλή συνέχεια, ολόψυχα... sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12289

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ορίστε;;;;
Μπαίνω στη φούστα μου μια χαρά, δεν το κατάλαβα το σχόλιο. Όσο για το αν πρέπει να διαβάσω καλύτερα ευχαρίστως αλλά ένα χρόνο που κάνω Άτκινς και ένα χρόνο πριν ξεκινήσω που είχα ασχοληθεί, δεν ξέρω αν έχει μείνει τόσο βασικό να διαβάσω ωστε να κατανοήσω τη διατροφή. Όπως και να το κάνουμε απο τη στιγμή που κάποια πράγματα απαγορεύονται είναι απαγορευτική διατροφή, προσωπικά θα τη χαρακτήριζα και στερητική. Οι απόψεις απλώς διίστανται... Καλό Πάσχα!

Re: τα χω με τον εαυτο μου... και μ' ολους τους άλλους... 15 Χρόνια 4 Μήνες πριν #12292

• lamare
  • Το Άβαταρ του/της lamare
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 1
Αφενός, το σχόλιό μου δεν ήταν προσωπικό. Ο β' ενικός ήταν θέμα οικειότητας δε μιλάω για σένα προσωπικά.
Φυσικά, απόψεις είναι....

Στερητική δεν είναι σε καμιά περίπτωση, γιατί κάποιος που φτάνει στο τέλος της, στην 4η φάση δε νομίζω να στερείται κάτι. Πλήθος περιπτώσεων αναφέρουν εδώ μέσα την πορεία τους. Άλλοι συνεχίζουν και τρώνε γλυκά, μακαρόνια κλπ με μέτρο και δεν έχουν βάλει γραμμάριο !

Το νόημα της διατροφής, δεν είναι να κατανοήσεις απλά τα βασικά. Τα βασικά, είναι γι αυτούς που θέλουν να χάσουν κιλά.Και καλά κάνουν και θέλουν να τα χάσουν, με όποιο τρόπο θέλουν. Άλλοι, όπως εγώ, θέλουν και κάτι άλλο. Να καταλάβουν μερικά πράγματα από το χαώδες μεταβολικό παιχνίδι που παίζεται στο κύτταρο, τις εναλλακτικές καύσιμες μορφές ενέργειας στο κύτταρο κλπ. Δεν έπεται ότι όλοι θα έχουμε τις ίδιες βιοχημικές ανησυχίες.
Προσωπικά, δεν πιστεύω κάτι, σε κάποια διατροφή, αν δεν τη δοκιμάσω στον εαυτό μου. Έτσι λειτουργώ.
Σου στερεί, για να επανέλθω, στην αρχή τους υδατάνθρακες, ακόμα και τους καλούς, ενώ σου αποκλείει τους άσχημους.Για τη δική σου υγεία.
Άλλος το βλέπει στερητικά. Επειδή όμως , έχει αρνητική χροιά και παραπέμπει στο αναγκάζω τον εαυτό μου και τον πιέζω να μένει σε μια ΔΙΑΙΤΑ, με πειράζει να την αποκαλούν έτσι.

Πολύ απλά, γιατί και γω έχω ταλαιπωρηθεί με δίαιτες, 400 θερμίδων τη μέρα, να μετράω και την καραμέλα, αυτό θα πει στερητική δίαιτα. Το να φας ένα πιάτο μακαρόνια, από ένα σημείο και μετά, και όχι 2 κατσαρόλες μακαρόνια και μια σπανακοτυρόπιτα, για μένα δεν είναι στέρηση.
Φιλικά πάντα,
Μαρίνα
Καλό Πάσχα και σε σένα !
Male parta, male dilabuntur ~ Άσχημα χάνεται, ό,τι άσχημα αποκτάται.-
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.076 δευτερόλεπτα

Syndication