Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: να τα πω????

να τα πω???? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10798

• olgatsi21
  • Το Άβαταρ του/της olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • http://swlm.lilyslim.com/vVZgp​2.png
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
όχι τα κάλαντα αλλά τις σκέψεις μου και τα συναισθηματα μου... κατ' αρχην χρονια πολλα σε ολους με υγεία, ευεξια και κορμαρες!!!εκεί λοιπον που εκανα τη διατροφη μου, να σου τα παρτυ, να σου οι επισκεψεις, να σου τα ρεβεγιον και φατε ματια ψαρια γλυκα, σιροπιαστα, πιτες, πιτακια και γενικα ολα τα απαγορευμενα... Απο την τεταρτη που ξεκινησε ολο αυτο εχω παρεκτραπει πληρως.... όχι τοσο σε ποσοτητες αλλα σε υδατανθρακες!!! και το ποτο?που το βαζεισ το ποτο? κονιακ, λικε, σφηνακια κτλ.... και για το στομαχι λαπας! τι κανω? έχουμε και πρωτοχρονια προ των πυλων....να απολαυσω και μετα το νεο ετος βουρ ξανα ατκινς?
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: να τα πω???? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10799

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Olgatsi χρόνια πολλά πάντα με υγεία... Χαίρομαι όταν ακούω άτομα να περνάνε καλά αυτές τις μέρες και ειλικρινά, ειδικά φέτος θα σου πω δεν πειράζει που παρέκλινες της διατροφής διότι πέρασες καλά, βρέθηκες με άτομα που αγαπάς και χάρηκες μέρες που είναι. Οι περισσότεροι που ξέρω όχι απλά δε βγήκαν αλλά δεν είχαν όρεξη ούτε να πουν χρόνια πολλά. Στενοχωρήθηκα φέτος, σοβαρα.
Να περάσεις καλά και την Πρωτοχρονιά σου εύχομαι. Προσπάθησε να το κρατήσεις τότε το θέμα των υδατανθράκων μιας και η βασιλόπιτα δεν είναι τόσο τραβιχτηκή όσο τα μελομακάρονα των Χριστουγέννων. Επίσης μάθε τι παίζει με το αλκοόλ, πχ ουίσκι και βότκα δεν έχουν πολλούς υδατάνθρακες. Κάνε μια βόλτα απο ένα σουπερ μάρκετ ή ψαξε στο google για τους υδατάνθρακές τους και πιές ανάλογα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Και του χρόνου με υγεία σου εύχομαι...

Re: να τα πω???? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10865

• olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
καιρός να τα ξαναπώ... λοιπόν, δεν ζυγίστηκα, δεν τολμώ... αλλά βλέπω οτι δεν μπαίνω στα ρούχα μου και έχω τρομοκρατηθεί... ξεκίνησα ενεργοποίηση τη δευτέρα και είδα αμέσως διαφορά, αλλά πάλι χθες χάλασα τη διατροφή γτ αδιαθέτησα και έπεσα με τα μούτρα σε κατι ελβετικές σοκολάτες που μου είχαν φέρει οι φίλες μου δωρο. Σήμερα το πρωι πάλι τουμπανο η κοιλιά μου... ξέρω τι πρέπει να κάνω αλλά θέλω κουραγιο ρε παιδιά... δε θέλω να τα ξαναπάρω τα κιλα εις διπλούν... Επίσης, κανεις καμια συμβουλη για το τι κάνεισ οταν τρως εξω και σου φέρνουν επιδόρπιο σουφλέ σοκολάτας? να κουβαλάω παντα τη σουιτ εν μπαλανς??? αχ.... είμαι απογοητευμενη...

Re: να τα πω???? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10867

• zwi
  • Το Άβαταρ του/της zwi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
olgatsi, κατ' αρχήν χρόνια πολλά, καλή χρονιά και λίγα κιλά θα σου ευχηθώ εγώ. Σκέφτηκα, να μην απαντήσω, αλλά μ' αυτά που διαβάζω όχι μόνο από σένα αλλά κι' από άλλους φίλους, μερικές φορές με κάνουν λίγο έξαλλη.Εγώ, λοιπόν δεν θα σε χαιδέψω, αλλά θα σε μαλώσω.Βλέπω ότι τον περασμένο Νοέμβριο άρχισες τη διατροφή και τώρα στις γιορτές, δλδ. σε σχεδόν ένα μήνα απ' το ξεκίνημα άρχισες τις ατασταλίες. Δεν θα συμφωνήσω με την helene στο ότι άν θες να περάσεις καλά λόγω ημερών, θα πρέπει να ξεσκιστείς( συγνώμη για την έκφραση), στο φαί. Καλά, δεν έχεις καθόλου επιβάλλον στον εαυτό σου; Και τί έγινε που ήσουν καλεσμένη με διάφορα φαγητά και γλυκά στο τραπέζι; Εσύ έπρεπε να φάς απ' όλα τα απαγορευμένα; Δεν μπορούσες να επιλέξεις κάποια ποιό επιτρεπτά; Εγώ έκανα 5 μήνες να φτάσω στο στόχο μου, ακολουθώντας τις φάσεις μία προς μία, προσέχοντας και μετρώντας τους υδ\ες καθημερινά, για μένα και για τον άντρα μου. Ειλικρινά, δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τρόπος της παλιάς μου διατροφής, είχα βάλει καλά στο μυαλό μου τα και νούργια δεδομένα και με τη προσπάθειά μου, περίμενα την ώρα για το τελικό αποτέλεσμα. Και μετά, ζητάς συμβουλή, για το άν θα φάς η όχι το σουφλέ σοκολάτας, που θα σου φέρουν σαν επιδόρπιο; Φυσικά και δεν θα το φάς, όχι μόνο αυτό αλλά και πολλά άλλα πράγματα , τα οποια δεν επιτρέπεται ενδεχομένως να μη φάς ακόμη. Άν συνηθίζεις το έξω φαγητό, θα τρώς ότι σου επιτρέπεται στη φάση που είσαι. Δεν ξέρω πόσα κιλά θες να χάσεις, κάνε λίγο υπομονή να φτάσεις το στόχο σου, βάζοντας σιγά-σιγά κι' άλλα φαγητά και ποσότητες στη διατροφή σου, άν θές να μπής ξανά στα ρούχα σου και να καμαρώνεις. Όταν φτάσεις στα κιλά σου, θα μπορείς να τρώς απ' όλα, ακόμα κι' απ' τα απαγορευμένα αλλά αραιά και σε μικρές ποσότητες. Δεν θα σου λείπει τίποτα. Λοιπόν, πάρτο πάλι απ' την αρχή, μην παρασύρεσαι, νομίζω δεν αξίζει το κόπο. Καλή συνέχεια και θετική σκέψη goodluck odluck :) hug g

Re: να τα πω???? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10869

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νομίζω οτι παρεξηγήθηκα :? Σε καμιά περίπτωση δεν είπα οτι πρέπει να ξεσκιστούμε στο φαγητό για να περάσουμε καλά, αναφέρθηκα κυρίως στο κλίμα το γιορτινό που περιέγραψε το olgatsi λόγω γενικότερης μαυρίλας φέτος τα Χριστούγεννα. Απλά είπα οτι αφού πέρασε καλά και μέσα σε αυτό το καλά ήταν και το φαγητό, ας φροντίσει να το διορθώσει μετά και να μην πάρει υδατάνθρακες την Πρωτοχρονιά.
Εννοείται οτι αν τη μια μέρα ξεκινάμε και την άλλη το ρίχνουμε στα γλυκά δεν κάνουμε δουλειά. Τις σοκολάτες γιατί τις κράτησες βρε καλό μου; Με το που σου της έφεραν έπρεπε να της δώσεις στα παιδάκια στα φανάρια. Φτιάξε και την κρέμα γάλακτος με το ζελέ για τις υπογλυκαιμίες και θα είσαι οκ. Τώρα το σουφλέ σοκολάτας δεν είναι μόνο στην Άτκινς που απαγορεύεται. Καμία μα καμία διατροφή δεν θα σου το επέτρεπε. Και ειδικά αν είναι επιδόρπιο που έχουμε φάει κρέας ή μανιτάρια ή λουκάνικο πριν απο λίγο πιστεύω οτι είναι εύκολο να πεις όχι. Μήπως σκέφτεσαι συνεχώς το φαγητό και νιώθεις αμέσως οτι σου λείπει; Μήπως δεν είσαι ψυχολογικά καλά και δεν μπορείς να κρατήσεις τη δίαιτα;

Re: να τα πω???? 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10916

• olgatsi21
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
κατ' αρχην ευχαριστω για το κραξιμο!!! το χρειαζομουν να ερθω στα συγκαλα μου! Γενικώς είμαι πάρα πολύ λιχούδα ειδικα στα γλυκα δε λέω ποτε όχι. ξέρω πρέπει να το διορθώσω..... Ξεκίνησα πολύ δυναμικά το Νοέμβριο αλλά μέσα στις γιορτές το ......μπιπ μπιπ μπιιιιππππ!!!! Μέχρι και το γυμναστηριο σταματησα. Μέγα λάθος. Δεν ξέρω πόσα κιλά πήρα, δε θέλω να μάθω... έχω φοβία με τη ζυγαρια. το μόνο σίγουρο είναι οτι ξαναζορίζομαι να μπω στα ρουχα μου και αυτο ειναι που με κάνει δυστυχισμένη. Από την περασμένη Δευτερα ξαναξεκίνησα και αυτη τη φορά το χω πάρει απόφαση μια και καλή, μιας και το έρεισμα που έχω για την απώλεια των κιλών μου είναι ο γάμος της αδερφής μου τον Ιούλιο, όπου π΄ρεπει να είμαι εκθαμβωτική!! Δεν είναι οτι σκέφτομαι συνεχεια το φαγητό, είναι οτι συναναστρέφομαι με πολύ κόσμο κάθε μέρα, κοινωνικες υποχρεωσεις και πρέπει να κραταω χαρακτηρα συνεχεια και συνεχεια να λεω οχι σε όλα τα απαγορευμενα, που συνηθως πρωταγωνιστουν στα τραπεζια. Όντως δεν αξιζει τον κοπο να χαλαω τη διατροφη μου, απλά εχω κ εγω τις στιγμές αδυναμίας μου. Αφού λοιπόν δεν ξαναζυγίζομαι (προς το παρόν) μετρήθηκα με τη μεζούρα και ιδού τα αποτελέσμα:
μπρατσο= 32 εκ.
μέση=76 εκ.
κοιλιά= 92 εκ.
περιφέρεια= 101 εκ.
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.136 δευτερόλεπτα

Syndication