olgatsi, κατ' αρχήν χρόνια πολλά, καλή χρονιά και λίγα κιλά θα σου ευχηθώ εγώ. Σκέφτηκα, να μην απαντήσω, αλλά μ' αυτά που διαβάζω όχι μόνο από σένα αλλά κι' από άλλους φίλους, μερικές φορές με κάνουν λίγο έξαλλη.Εγώ, λοιπόν δεν θα σε χαιδέψω, αλλά θα σε μαλώσω.Βλέπω ότι τον περασμένο Νοέμβριο άρχισες τη διατροφή και τώρα στις γιορτές, δλδ. σε σχεδόν ένα μήνα απ' το ξεκίνημα άρχισες τις ατασταλίες. Δεν θα συμφωνήσω με την helene στο ότι άν θες να περάσεις καλά λόγω ημερών, θα πρέπει να ξεσκιστείς( συγνώμη για την έκφραση), στο φαί. Καλά, δεν έχεις καθόλου επιβάλλον στον εαυτό σου; Και τί έγινε που ήσουν καλεσμένη με διάφορα φαγητά και γλυκά στο τραπέζι; Εσύ έπρεπε να φάς απ' όλα τα απαγορευμένα; Δεν μπορούσες να επιλέξεις κάποια ποιό επιτρεπτά; Εγώ έκανα 5 μήνες να φτάσω στο στόχο μου, ακολουθώντας τις φάσεις μία προς μία, προσέχοντας και μετρώντας τους υδ\ες καθημερινά, για μένα και για τον άντρα μου. Ειλικρινά, δεν με ενδιέφερε καθόλου ο τρόπος της παλιάς μου διατροφής, είχα βάλει καλά στο μυαλό μου τα και νούργια δεδομένα και με τη προσπάθειά μου, περίμενα την ώρα για το τελικό αποτέλεσμα. Και μετά, ζητάς συμβουλή, για το άν θα φάς η όχι το σουφλέ σοκολάτας, που θα σου φέρουν σαν επιδόρπιο; Φυσικά και δεν θα το φάς, όχι μόνο αυτό αλλά και πολλά άλλα πράγματα , τα οποια δεν επιτρέπεται ενδεχομένως να μη φάς ακόμη. Άν συνηθίζεις το έξω φαγητό, θα τρώς ότι σου επιτρέπεται στη φάση που είσαι. Δεν ξέρω πόσα κιλά θες να χάσεις, κάνε λίγο υπομονή να φτάσεις το στόχο σου, βάζοντας σιγά-σιγά κι' άλλα φαγητά και ποσότητες στη διατροφή σου, άν θές να μπής ξανά στα ρούχα σου και να καμαρώνεις. Όταν φτάσεις στα κιλά σου, θα μπορείς να τρώς απ' όλα, ακόμα κι' απ' τα απαγορευμένα αλλά αραιά και σε μικρές ποσότητες. Δεν θα σου λείπει τίποτα. Λοιπόν, πάρτο πάλι απ' την αρχή, μην παρασύρεσαι, νομίζω δεν αξίζει το κόπο. Καλή συνέχεια και θετική σκέψη

odluck

g