Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: να τα πω????

Re: να τα πω???? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #10922

• galadriel
  • Το Άβαταρ του/της galadriel
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
:roll: Αυτές οι γιορτές ήταν καταστροφικές απ' ό,τι βλέπω! Κι εγώ του έδωσα και κατάλαβε. Δεν άφησα τίποτα που να μη φάω. Να οι κότες οι γεμιστές, τα κατσικάκια με τις πατατούλες (λουκούμι), γλυκά όλων των ειδών μελομακάρονα, μπακλαβάδες, σοκολάτες, μιλφέιγ, προφιτερόλ, κρασάκι άφθονο. Όλα στο έπακρο. Ο απολογισμός μου: Πανδαισια γεύσεων, απόλαυση και 3 κιλά πάνω. Από τα 6 που έχασα ξαναπήρα τα μισά. Ας είναι όμως! Πάλι κέρδος το θεωρώ. Αν δεν είχα μπει στην Ατκινς θα είχα πάρει κι άλλα με τις γουρουνιές μου. Πιστεύω πως τώρα που θα ξαναρχίσω, θα έχω πάλι τα ίδια καλά αποτελέσματα. Αλλά θα καθυστερήσω την ενεργοποίηση καμιά βδομάδα. Και ξέρετε γιατί; Όχι για να συνεχίσω να τρώω λιχουδιές, απέχω από γλυκά και απαγορευμένα αυτή την εβδομάδα. Για να τελειώσω τα υπέροχα βιολογικά πορτοκάλια της γιαγιάς. Ζωή μη με μαλώσεις! Νέκταρ!
goodluck odluck σε όλες μας τις μετανοούσες Μαγδαληνές. Όπως διάβασα.. το καλοκαίρι αργεί. Θα προλάβουμε να είμαστε θεές.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: να τα πω???? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #10923

• agapi
  • Το Άβαταρ του/της agapi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
γεια σας κοριτσια...σας καταλαβαινω απολυτα γιατι και εγω εχω κανει τις αμετρητες διαιτες αλλα λογω του οτι ειμαι παθολογικα σοκολατομανιακ παντα τις σταματουσα..ειναι τωρα 4 μερες που ξεκινησα ατκινς παραλληλα με θερμιδικη(1200 θερμιδες τη μερα)εχω χασει ηδη τρια κιλα χωρις να πεινασω και μιλαω ειλικρινα -γιατι και εγω εχω κοινωνικες επαφες γιορτες με απαγορευμενα- (απαγορευμενα θεωρω τα γλυκα γιατι εκει εχω μανια)δεν μου ρχεται ορεξη να φαω καθολου γλυκο..καλυπτομαι απο την ατκινς..αν δεν αντεχω πινω κοκα κολα ζερο και με καλυπτει..και σημειωτεον εχω και πιτσιρικια που ολη μερα καταλαβαινεις και σοκολατιτσες θα φανε και κρουασανακια και σκατουλακια που τους φερνουν..εγω εκει...σαν να μου εκαναν εγχειρηση στο μυαλο..ξερεις τι σκεφτομαι?οκ καποια στιγμη θα φαω το γλυκο μου..μολις χασω τα κιλα μου...μπορουμε να τρωμε μια φορα την εβδομαδα οταν φτασουμε στο στοχο μας οτι θελουμε..φαι γλυκο,ειναι μια συμβουλη που μου εδωσε φιλος διαιτολογος..αν κανεις σωστη διατροφη και προσεχεις μπορεις καλλιστα μια φορα την εβδομαδα να τρως οτι απογορευμενο θες και ολα οκ...απο την επομενη κανονικα συνεχιζεις...παρε δυναμη σκεψου οτι ειμαστε και εμεις εδω και παλευουμε..εγω αυτο σκεφτομαι..σε στιγμη αδυναμιας μπαινω εδω και βλεπω τις προσπαθειες σας τα κιλα που φευγουν και παιρνω κουραγιο..ειναι δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο.."στο μυαλο ειναι ο στοχος..το νου σου ε?"(κ.γωγου)
σας γλυκοφιλω και καλη δυναμη...
[url=http://lilyslim.com:ni4n2g9y]
[/url]

Re: να τα πω???? 15 Χρόνια 6 Μήνες πριν #10927

• zwi
  • Το Άβαταρ του/της zwi
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
galadriel έγραψε:
:roll: Αυτές οι γιορτές ήταν καταστροφικές απ' ό,τι βλέπω! Κι εγώ του έδωσα και κατάλαβε. Δεν άφησα τίποτα που να μη φάω. Να οι κότες οι γεμιστές, τα κατσικάκια με τις πατατούλες (λουκούμι), γλυκά όλων των ειδών μελομακάρονα, μπακλαβάδες, σοκολάτες, μιλφέιγ, προφιτερόλ, κρασάκι άφθονο. Όλα στο έπακρο. Ο απολογισμός μου: Πανδαισια γεύσεων, απόλαυση και 3 κιλά πάνω. Από τα 6 που έχασα ξαναπήρα τα μισά. Ας είναι όμως! Πάλι κέρδος το θεωρώ. Αν δεν είχα μπει στην Ατκινς θα είχα πάρει κι άλλα με τις γουρουνιές μου. Πιστεύω πως τώρα που θα ξαναρχίσω, θα έχω πάλι τα ίδια καλά αποτελέσματα. Αλλά θα καθυστερήσω την ενεργοποίηση καμιά βδομάδα. Και ξέρετε γιατί; Όχι για να συνεχίσω να τρώω λιχουδιές, απέχω από γλυκά και απαγορευμένα αυτή την εβδομάδα. Για να τελειώσω τα υπέροχα βιολογικά πορτοκάλια της γιαγιάς. Ζωή μη με μαλώσεις! Νέκταρ!
goodluck odluck σε όλες μας τις μετανοούσες Μαγδαληνές. Όπως διάβασα.. το καλοκαίρι αργεί. Θα προλάβουμε να είμαστε θεές.
galadriel, δεν το γλυτώνεις το μάλωμα!!!!!!! Μ' αρέσει που απέχεις από γλυκά και απαγορευμένα, αλλά απ' την άλλη θές να τελειώσεις τα βιολογικά πορτοκάλια της γιαγιάς!!!!!!!!!!!!!!Και γιατί πρέπει να τα τελειώσεις οπωσδήποτε; Μη τα πετάξεις, δώστα κάπου να κάνεις και ψυχικό. Ρε κορίτσια, συγκεντρωθείτε και όσο για το καλοκαίρι έχουμε ακόμα να περάσουμε Απόκριες, Πάσχα και ελπίζω να μη λέτε τότε τα ίδια. Κάντε στην άκρη όλ' αυτά τα απαγορευμένα, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με πολλά απ' τα δικά μας νοστιμότατα και ωραιότατα και συνεχίστε τη προσπάθεια με δύναμη, κουράγιο και υπομονή. Μην έχετε στο μυαλό σας τη παλιά διατροφή και όταν έχετε μπροστά σας απαγορευμένα να απαξιείτε. Φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια και πάλι hug g .
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.238 δευτερόλεπτα

Syndication