galadriel έγραψε:

Αυτές οι γιορτές ήταν καταστροφικές απ' ό,τι βλέπω! Κι εγώ του έδωσα και κατάλαβε. Δεν άφησα τίποτα που να μη φάω. Να οι κότες οι γεμιστές, τα κατσικάκια με τις πατατούλες (λουκούμι), γλυκά όλων των ειδών μελομακάρονα, μπακλαβάδες, σοκολάτες, μιλφέιγ, προφιτερόλ, κρασάκι άφθονο. Όλα στο έπακρο. Ο απολογισμός μου: Πανδαισια γεύσεων, απόλαυση και 3 κιλά πάνω. Από τα 6 που έχασα ξαναπήρα τα μισά. Ας είναι όμως! Πάλι κέρδος το θεωρώ. Αν δεν είχα μπει στην Ατκινς θα είχα πάρει κι άλλα με τις γουρουνιές μου. Πιστεύω πως τώρα που θα ξαναρχίσω, θα έχω πάλι τα ίδια καλά αποτελέσματα. Αλλά θα καθυστερήσω την ενεργοποίηση καμιά βδομάδα. Και ξέρετε γιατί; Όχι για να συνεχίσω να τρώω λιχουδιές, απέχω από γλυκά και απαγορευμένα αυτή την εβδομάδα. Για να τελειώσω τα υπέροχα βιολογικά πορτοκάλια της γιαγιάς. Ζωή μη με μαλώσεις! Νέκταρ!

odluck σε όλες μας τις μετανοούσες Μαγδαληνές. Όπως διάβασα.. το καλοκαίρι αργεί. Θα προλάβουμε να είμαστε θεές.
galadriel, δεν το γλυτώνεις το μάλωμα!!!!!!! Μ' αρέσει που απέχεις από γλυκά και απαγορευμένα, αλλά απ' την άλλη θές να τελειώσεις τα βιολογικά πορτοκάλια της γιαγιάς!!!!!!!!!!!!!!Και γιατί πρέπει να τα τελειώσεις οπωσδήποτε; Μη τα πετάξεις, δώστα κάπου να κάνεις και ψυχικό. Ρε κορίτσια, συγκεντρωθείτε και όσο για το καλοκαίρι έχουμε ακόμα να περάσουμε Απόκριες, Πάσχα και ελπίζω να μη λέτε τότε τα ίδια. Κάντε στην άκρη όλ' αυτά τα απαγορευμένα, μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με πολλά απ' τα δικά μας νοστιμότατα και ωραιότατα και συνεχίστε τη προσπάθεια με δύναμη, κουράγιο και υπομονή. Μην έχετε στο μυαλό σας τη παλιά διατροφή και όταν έχετε μπροστά σας απαγορευμένα να απαξιείτε. Φιλιά σε όλες και καλή συνέχεια και πάλι

g .