Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ευτυχισμένη με Ατκινς (Περίοδος και Απορία...)

Ευτυχισμένη με Ατκινς (Περίοδος και Απορία...) 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8265

• Nicolin
  • Το Άβαταρ του/της Nicolin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας φίλες και φίλοι!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να σας το δηλώσω και να σας ευχαριστήσω. Είμαι χαρούμενη που σας βρήκα (ευχαριστώ Συλβιούλι), που έγινα low carber, που βρήκα μια διατροφή που μου ταιριάζει! angel gel

Εγώ σας τα έχω ξαναπεί τα δικά μου, είμαι κάπου 1.62 και ξεκίνησα 59.8 κιλά. Δεν μπορώ να πω ότι είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα βάρους, απλά τα τελευταια 6 χρόνια είχα φορτωθεί 5-6 κιλά τα οποία δεν έφευγαν με τίποτα. Δυστυχώς έχω να γυμναστω απο το 2007 και όπως καταλαβαίνεται, η εικόνα μου έχει αλλάξει αρκετά.

Άρχισα την Άτκινς πριν 20 μέρες και είμαι τώρα 57 κιλά :P Επειδή δεν έχω πάρα πολλά κιλά να χάσω και επειδή είμαι και καλομαθημένη, είπα να το πάρω χαλαρά και το τελευταίο 10ήμερο τρώω ελίοψωμο ή τυροψωμο αλά Ρουλάκι για πρωινό και χτυπάω και 3-4 μικρά μπισκοτάκια Marinaς το βράδυ. Επίσης καμιά φορά χάνω λίγο το μέτρημα (κυρίως απο λαχανικα) και ίσως να φτάνω και τους 25 υ/α ημερισίως. Είμαι πολύ γουρούνα??? Χεχεχεχε! Δεν φταίω εγώ που έχω ερωτευτεί την Ατκινς και θα την κάνω δια βίου!!! Το μόνο που μου έχει έλειψε έντονα είναι το πορτοκάλι και χθές ένιωθα τόση αδύναμία που έστιψα ένα το πρωί... Anyway, θα κάνω λίγη υπομονή ακομά μέχρι να φάω φρουτάκια.

Το θέμα μου είναι ότι περιμένω περίοδο, και αυτό συνήθως σημαίνει μεγάλη αναστάτωση, πόνος, αδυναμία και αφάνταστο πρήξιμο. Επίσης τρελές υπογλυκαιμίες. Πως να το χειριστώ? Τι προτείνετε εσείς? Καθόλου ζύγισμα και αυστηρή τήρηση των κανόνων??? Ή να είμαι πιο χαλαρή? Δεν διατρέχω κανένα κίνδυνο να πέσω σε άσχημες κλασικες παγίδες (να φάω απογορευτικές τροφές) απλά το παρακάνω λιγο με το ταχίνι και τσακίζω τα υπέροχα φαγητά που έχουμε εδώ και στο βιβλίο Άτκινς. O γυναικολόγος μου κάποτε μου είχε πει ότι κατα την διάρκεια της περιόδου ο οργανισμός λειτουργει αλλιώς και μπορούμε να είμαστε πιο χσλαροί στη διατροφή μας. Εσείς τι λέτε? Αν έχετε χρόνο δώσ᾽τε καμιά ιδέα!

Και επίσης σας υπόσχομαι σύντομα να ανεβάσω τις παραλλαγές μου σε ήδη υπάρχουσες συνταγές αλλά και κάποιες καινούργιες καλοκαιρινές με τις οποίες πειραματιζομαι...

Σας φιλώ και σας εύχομαι τα καλύτερα!!! dance nce dance nce dance nce
Ευτυχισμένη με Ατκινς
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ευτυχισμένη με Ατκινς (Περίοδος και Απορία...) 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8268

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Nicolin μου, μεγαλυτερο παραμυθι απ'αυτο, της περιοδου, δεν υπαρχει. Οταν εχουμε περιοδο, δεν αλλαζει απολυτως τιποτα!!! Αντε να ανεβαινουν ελαχιστα οι καυσεις, λογω της αναστατωσης του οργανισμου. Ομως σκεψου τις ορμονες που κανουν βολτα στον οργανισμο σου, την κατακρατηση υγρων, τα αντιπηκτικα που κυκλοφορουν στο αιμα σου. Αρα, εισαι πολυ πιο επιρρεπης στο να βαλεις κιλα, απο οποιαδηποτε αλλη εβδομαδα του μηνα. Ασε που αυτη η αναγκη σου σε γλυκο σε οδηγει συνηθως στην καταναλωση απαγορευμενων. Στο λεω εγω, που ενω ολο τον μηνα ημουν σταθερη στο βαρος μου, μετα την περιοδο, εβαζα ενα κιλο. Μηνα με τον μηνα αυτο!!! :cry: :cry:
Κανε καποιο γλυκακι απο τα δικα μας, και θα εισαι μια χαρα.

Συμβουλη: Κανε την τιραμισου. Θα ξετρελαθεις!!!
love your self

Re: Ευτυχισμένη με Ατκινς (Περίοδος και Απορία...) 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8278

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Nicolin, εγώ σε συμβουλεύω να ακούς τον εαυτό σου. Όταν έχεις τρελές λιγούρες
για γλυκό, φτιάξε γλυκάκια από τα δικά μας τα επιτρεπτά και απόλαυσέ το.
Το πολύ-πολύ να καθυστερήσεις 1 εβδομάδα στο χάσιμο κιλών, και λοιπόν? Η στέρηση
καμιά φορά είναι χειρότερη. Κρατιέσαι για λίγο και μετά πέφτεις με τα μούτρα.

Re: Ευτυχισμένη με Ατκινς (Περίοδος και Απορία...) 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8281

• Nicolin
  • Το Άβαταρ του/της Nicolin
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ευχαριστώ Ρουλάκι και Rourou!
᾽Έφτιαξα κουλουράκια και ίσως κάνω και μια μους αλλά μέχρι σιγμής τα πάω σουπερ!
Απλά πονάω και κοιμάμαι σαν βουδας :mrgreen:
Όσο για την τιραμισού Ρουλάκι μου, είμαι σίγουρη ότι θα είναι θεϊκή και της αντισέκομαι για τώρα!
Άσε να κλείσει ο Μάης και βλέπουμε... Πάντως το ψωμάκι σου είτε σε ελίοψωμο είτε σε τυρόψωμο υπάρχει πάντα στο φουρνο μου!!!!
sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2 sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Ευτυχισμένη με Ατκινς

Re: Ευτυχισμένη με Ατκινς (Περίοδος και Απορία...) 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8291

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τελευταία κολπάκια για αυτές τις μέρες.

Ποτέ μα ποτέ μην περιμένεις να πεινάσεις πολύ για να φας. Πεινάς έστω λίγο; Φάε. Αν περιμένεις να πεινάσεις πολύ σίγουρα θα φας ότι βρεις μπροστά σου.

Επίσης, απέφυγε τους υδατάνθρακες όσο μπορείς, περισσότερο από ότι τις άλλες μέρες. Ο υδατάνθρακας φέρνει... υδατάνθρακα και θα ξεφύγεις, είναι σίγουρο...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Ευτυχισμένη με Ατκινς (Περίοδος και Απορία...) 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8323

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
κανε τα γλυκακια που λενε κ τα κοριτσια αφου μια ταση για γλυκλο εκεινες τις μερες την εχεις! πολυ νερο παραπανω απο αλλες μερες για να αποφυγεις την υπερβολικη κατακρατηση κ μην υποκυψεις σε γλυκα αλλου τυπου γτ εκτος του οτι θα ξεφυγεις χωρις λογο απο το προγραμμα κ αντε παλι απο την αρχη, μεταξυ μας δεν σε οφελει κ καθολου! ισα ισα που οι περιττοι υδατανθρακε ςκυριως απο γλυκα του εμποριου (σοκολατες κτλ) να ξερεις οτι επιφερουν κ εχτρα πονο ειδικα αν ειθσαι απο τις ατυχες που πονανε κατα την περιοδο!! :twisted:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.092 δευτερόλεπτα

Syndication