Γειά σας φίλες και φίλοι!!!!
Είμαι πολύ χαρούμενη και θέλω να σας το δηλώσω και να σας ευχαριστήσω. Είμαι χαρούμενη που σας βρήκα (ευχαριστώ Συλβιούλι), που έγινα low carber, που βρήκα μια διατροφή που μου ταιριάζει!

gel
Εγώ σας τα έχω ξαναπεί τα δικά μου, είμαι κάπου 1.62 και ξεκίνησα 59.8 κιλά. Δεν μπορώ να πω ότι είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα βάρους, απλά τα τελευταια 6 χρόνια είχα φορτωθεί 5-6 κιλά τα οποία δεν έφευγαν με τίποτα. Δυστυχώς έχω να γυμναστω απο το 2007 και όπως καταλαβαίνεται, η εικόνα μου έχει αλλάξει αρκετά.
Άρχισα την Άτκινς πριν 20 μέρες και είμαι τώρα 57 κιλά

Επειδή δεν έχω πάρα πολλά κιλά να χάσω και επειδή είμαι και καλομαθημένη, είπα να το πάρω χαλαρά και το τελευταίο 10ήμερο τρώω ελίοψωμο ή τυροψωμο αλά Ρουλάκι για πρωινό και χτυπάω και 3-4 μικρά μπισκοτάκια Marinaς το βράδυ. Επίσης καμιά φορά χάνω λίγο το μέτρημα (κυρίως απο λαχανικα) και ίσως να φτάνω και τους 25 υ/α ημερισίως. Είμαι πολύ γουρούνα??? Χεχεχεχε! Δεν φταίω εγώ που έχω ερωτευτεί την Ατκινς και θα την κάνω δια βίου!!! Το μόνο που μου έχει έλειψε έντονα είναι το πορτοκάλι και χθές ένιωθα τόση αδύναμία που έστιψα ένα το πρωί... Anyway, θα κάνω λίγη υπομονή ακομά μέχρι να φάω φρουτάκια.
Το θέμα μου είναι ότι περιμένω περίοδο, και αυτό συνήθως σημαίνει μεγάλη αναστάτωση, πόνος, αδυναμία και αφάνταστο πρήξιμο. Επίσης τρελές υπογλυκαιμίες. Πως να το χειριστώ? Τι προτείνετε εσείς? Καθόλου ζύγισμα και αυστηρή τήρηση των κανόνων??? Ή να είμαι πιο χαλαρή? Δεν διατρέχω κανένα κίνδυνο να πέσω σε άσχημες κλασικες παγίδες (να φάω απογορευτικές τροφές) απλά το παρακάνω λιγο με το ταχίνι και τσακίζω τα υπέροχα φαγητά που έχουμε εδώ και στο βιβλίο Άτκινς. O γυναικολόγος μου κάποτε μου είχε πει ότι κατα την διάρκεια της περιόδου ο οργανισμός λειτουργει αλλιώς και μπορούμε να είμαστε πιο χσλαροί στη διατροφή μας. Εσείς τι λέτε? Αν έχετε χρόνο δώσ᾽τε καμιά ιδέα!
Και επίσης σας υπόσχομαι σύντομα να ανεβάσω τις παραλλαγές μου σε ήδη υπάρχουσες συνταγές αλλά και κάποιες καινούργιες καλοκαιρινές με τις οποίες πειραματιζομαι...
Σας φιλώ και σας εύχομαι τα καλύτερα!!!

nce

nce

nce