Σας ευχαριστώ Marina και Κατερίνα για τις συμβουλές σας! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Ήταν και πολύ χρήσιμες και πολύ σωστές...
Να σας πως ότι γενικά δεν είχα πρόβλημα στην περίοδο, παρόλο που λόγω προβλήματος και παρακέντησης, πονάω πάντα πολύ. Αυτή τη φορά δεν ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα, απλά είχα τρομερούς πονοκεφάλους. Λέτε να βοήθησε ΚΑΙ σἀυτό η διατροφή???
Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο με έπιασε πάλι μια τρελή λαχτάρα για φρούτο, κάτι που γενικώς δεν μου συμβαίνει συχνά. Αποφάσισα για 2 μέρες και αυξησα τους υδατάνθρακες προσθέτοντας φράουλες τη μία μέρα και κεράσια την άλλη. Με τόνωσαν πολύ! Δεδομένου ότι είχα κλείσει περίπου 25 μέρες στην Άτκινς και έφτασα αισίως τα 56 κιλά (απο 60) μου ήρθε φυσικό να προσθέσω κανένα φρουτάκι!
Πρέπει να σας πω κάτι για να το διαβάσουν κι αυτοί που χάνουν την πίστη τους και απογοητεύονται. Εγώ, που δεν θέλω να χάσω πάρα πολλά κιλά και είμαι συχνά επιεικής με τον εαυτό μου όσον αφορά τα λαχανικά, εχω δει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στο σώμα μου. Τα συγκεντρωμένα κιλάκια φύρω απο την μέση και την κοιλιά μου έχουν πέσει αισθητά και μπαίνω σε παντελόνια που είχα ξεχάσει πως έχω! Τα παντελόνια κλειδιά στη γκαρνταρόμπα μου (το τζηνάκι, το κλασικό μαύρο κάπρι και μία λινή μαύρη παντελόνα) είναι όλα για μεταποίηση γιατί μου πέφτουν και παρόλο την οικονομική στενότητα της εποχής, χαίρομαι αφάνταστα

nce
Viva Atkins λοιπον, και καλό μας καλοκαίρι...