Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Συνάντηση Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα

Συνάντηση Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3802

• tzair
  • Το Άβαταρ του/της tzair
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σας χαιρετώ και σας εύχομαι να έχετε μία καλή εβδομάδα και να μας έρθει ο Σεπτέμβριος βρίσκοντας μας με τη διάθεση στην υψηλότερη κλίμακα, με τα κουράγια μας για Atkinsοδιατροφή αστείρευτα και πάνω απ'όλα μια ζωή γεμάτη υγεία-αγάπη και γιατί όχι και λίγο χιουμοράκι.

Είναι κατά σειρά το δεύτερο post που γράφω σε αυτό εδώ το forum, όντας καινούρια στο χώρο σας αλλά έχω ξετρελαθεί από το γεγονός ότι στο πρώτο post έλαβα άμεσα τις απαντήσεις που ζήταγα αναφορικά με το ποια θα πρέπει να είναι τα πρώτα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος για την Atkins.

Ο λόγος αυτού εδώ του θέματος είναι, όπως φαίνεται και στην κατηγορία των post......η ιδέα της συνάντησης.
'Εχω την εντύπωση ότι μία συνάντηση-κουβεντούλα "face to face" :P θα έφαιρνε πιο κοντά τους Lowcarbites και Lowcarbitises με την ανταλλαγή ιδεών, κατάθεση εμπειριών.
Στο παρελθόν έχετε κανονίσει τέτοιου είδους συναντήσεις μεταξύ των μελών?

Να το προχωρήσω και ακόμα πιο πολύ, πως θα το βλέπατε να οριστεί μία συνάντηση συγκεκριμένης μέρας και ώρας σε συγκεκριμένο μέρος, π.χ. κάθε πρώτη παρασκευή απόγευμα του μήνα.
Είναι βέβαιο ότι όλοι δεν θα μπορέσουμε κάθε τέτοια Παρασκευή να βρισκόμαστε, αλλά αν όχι τον ένα μήνα... τότε τον επόμενο.........κάποιοι θα είναι κάποιοι θα μπορέσουν να καφεδίσουν στην επόμενη συνάντηση......

Και επειδή την πήγα μακρυά τη βαλίτσα...επανέρχομαι στο θέμα της συνάντησης...
που μπορεί να είναι ένας απλός καφές Παρασκευο-απογευματινός μετά τη δουλειά.
Τελευταία είχα επισκεφτεί το εμπορικό κέντρο AthensHeart (Πειραιώς & Χαμοστέρνας) το οποίο στον 3ο όροφο είχε πολύ συμπαθητικές καφετέριες όπου μπορείς και καπνίζεις (για τους καπνίζοντες) αφού είναι κάτι σαν κλειστός εξωτερικός χώρος ....
και επίσης για εμάς τις γυναίκες έχει και απέναντι και κομμωτήριο που σου φιάχνουν και καφεδάκι σε περίπτωση που θέλετε να είστε έτοιμες για την μεγάλη έξοδο του Σαββατοκύριακου :)
(Παρεπιπτόντως το έχω επισκεφτεί 2 φορές μετά τα ψώνια αφού τύχαινε να πρέπει να πάω εκείνη την ημέρα σε γιορτές).

Να σας πω για ακόμα μια φορά ότι θα περιμένω με ανυπομονησία τις απαντήσεις σας.

Φιλιά πολλά,
Τόνια.
γιατί έτσι απλά μου ταιριάζει.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλημέρα - Καλησπέρα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3805

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Εγώ είμαι μέσα αν και θα έρχομαι από Ναύπλιο.
Μπραβο Τόνια

Re: Καλημέρα - Καλησπέρα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3811

• AFRODITI
  • Το Άβαταρ του/της AFRODITI
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!Να υπολογίζετε κ εμένα!Αν συμφωνήσει και η Marina και κανονιστεί αν γίνεται να το βάλουμε απογευματάκι αλλα αργά για να προλλάβουμε κ εμείς που είμαστε λίγο μακριά!

Re: Καλημέρα - Καλησπέρα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3817

• tzair
  • Το Άβαταρ του/της tzair
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα-Καλησπέρα σας και πάλι.!

Αν και το έγραφα κάπως διστακτικά αυτό το post γιατί φαντάστηκα θα πάει στα αζήτητα, παρόλαυτα υπάρχουν ακόμα ελπίδες πραγματοποίησης της συνάντησης ? :)

Και μια και ανέφερα τις πρώτες Παρασκευές του μήνα...
αυτήν την Παρασκευή που είναι 4 Σεπτεμβρίου και η Ένη θα βρίσκεται κοντά μας...
κατά τις 8 αργά το απόγευμα ελπίζοντας να είναι καλά και για την Αφροδίτη...
και Νατάσα εσύ έρχεσαι από Ναύπλιο... εγώ θα οδηγήσω μετά μέχρι το Βραχάτι, το λέω μπας και "χρυσώσω" λίγο το χάπι της μακρινής σου διαδρομής :)
Στο AthensHeart στον όροφο με τις καφετέριες.

Marina που είσαι? Marina ακούω αλλά Marina δε βλέπω.

Φιλιά,
Τόνια.
γιατί έτσι απλά μου ταιριάζει.

Re: Καλημέρα - Καλησπέρα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3848

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλέ πότε προλάβατε και μαζευτήκατε τόσοι στο Αθήνα-Πειραιάς; Εγώ και εγώ ήμουν!

Λοιπόν επειδή το γοργόν και χάρην έχει, να την βάλουμε Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 6 το απόγευμα την συνάντηση; Και να είναι κάπου να βολεύει τους πάντες. Αυτό στην Πειραιώς δεν έχει συγκοινωνία...

Ακούω ιδέες...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Καλημέρα - Καλησπέρα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3856

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Να μας το ανακοινώσετε σύντομα γιατί εγώ πρέπει να προγραμματίσω την ανάβαση μου εις Αθήνας.
Αν γίνεται μέχρι Τετάρτη!!!!!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.125 δευτερόλεπτα

Syndication