Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Συνάντηση Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα

Re: Συνάντηση Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3933

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Βρε κορίτσια Θησείο δε γίνεται;
Είναι πιο κοντά για μένα από το Άργος να ρθω Θησείο.
Παρκάρω και ευκολότερα.
Τέλος πάντων !
Αποφασίστε και πείτε μου.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Συνάντηση Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3944

• bluesmartoulis
  • Το Άβαταρ του/της bluesmartoulis
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Παιδιά, κι εγώ μέσα είμαι!
Στείλτε μήνυμα για το πού και πότε, αλλά κάπου που να μπορώ να το δώ (π.χ. στο bluesmartoulis@yahoo.gr ) γιατί ακόμα δεν έχω καταφέρει να περιφέρομαι με ευκολία εδώ, ώστε να βλέπω τα νέα πόστς κλπ...Το παλεύω όμως!

Φιλάκια

Re: Συνάντηση Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3952

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Κορίτσια και αγόρια καλημέρα.

Η πιο δύσκολη με το πρόγραμμά μου είμαι εγώ, δυστυχώς. Έχω αρκετές υποχρεώσεις και πάντα φροντίζω να μην κανονίζω μακροπρόσθεσμα γιατί πάντα κάτι θα προκύψει που δεν θα μπορεί να αναβληθεί...

Δυστυχώς μία η αγωνιστική που ξεκινά εκτάκτως το επόμενο Σάββατο και μία οι εκλογές που προκυρήχτηκαν χτες -δεν καταλαβαίνετε τι λέω το ξέρω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες- μου χάλασαν τα σχέδια.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση χωρίς εμένα. Βλέπω ότι όλοι μπορείτε την Κυριακή. Οπότε βάλτε μια συνάντηση τότε. Κρίμα είναι να μην τα πείτε επειδή δεν θα είμαι εγώ. Ιδίως εφόσον υπάρχουν και παιδιά από επαρχία.

Επειδή ξέρω ότι κάποιοι θα σκέφτεστε ότι το αποφεύγω, δεν σας θέλω κλπ, κλπ, σας λέω ότι ευχαρίστως να βρεθούμε κάποια στιγμή. Θα μπορούσαμε και αύριο μεσημέρι πχ. Μόνο που πρέπει να τηλεφωνηθούμε αύριο το πρωί, για να το σιγουρέψουμε... :roll:

Όποιος μπορεί να κατέβει προς παραλιακή ένα μεσημεράκι πάντως και θέλει να βρεθούμε, ευχαρίστως να το κανονίσουμε. Απλά ένα τηλεφωνάκι να στείλει να συνενοηθούμε εκείνη την ημέρα.

Χίλια συγνώμη και πάλι παίδες...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Συνάντηση Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3964

• ευθυμια
  • Το Άβαταρ του/της ευθυμια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Βρε μην είσαι χαζή και τρώγε τις συνταγές της Νατάσσας!!!Δεν θα καταλάβεις πώς θα χάσεις τα κιλά σου!Ούτε εσύ δε θα καταλάβεις ότι κάνεις δίαιτα!

Re: Συνάντηση Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3965

• tzair
  • Το Άβαταρ του/της tzair
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Συγχνώμη που παίρνω το θάρρος να επαναληφθώ αλλά εάν θέλετε όντως να κάνουμε μια αρχή ας μην το ακυρώσουμε... (Παρασκευή ήδη είναι εκτός συζήτησης αφού πέρασαν οι μέρες).....

οπότε επιτρέψτε μου ξανά να προτείνω Κυριακή 7 το απόγευμα Θησείο και για την γλυκιά Νατάσα που θα έρθει από το Άργος.... εγώ θα έρχομαι από το Βραχάτι.

Marina... περίμενα πολύ να είσαι και εσύ... αφού να φανταστείς είχα και λίστα με ερωτήσεις άλλες χαζές, άλλες πιο χαζές. Εύχομαι να τα πούμε σύντομα.

Αν όντως δεν έχει νόημα πια αυτή η συνάντηση απλά αγνοήστε το post αυτό.

Φιλιά,
Τόνια.
γιατί έτσι απλά μου ταιριάζει.

Re: Συνάντηση Κυριακή 6 Σεπτέμβρη στην Αθήνα 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3969

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Τόνια το είπα και στο ποστ που σας έγραψα μαζί με τις συγνώμες μου. Εσείς επιβάλλεται να συναντηθείτε.

Να σας πω την αλήθεια μου κάνει και λίγο άσχημο το να μην συναντηθείτε επειδή δεν θα έρθω. Σαν να περιμένατε τον μεσία και επειδή δεν θα κατέβει, αναβάλατε την συνάντηση. Εκτός αν με θεωρείτε σαν τον πάπυρο λαρούς και εφόσον δεν θα συμμετάσχω δεν έχει νόημα να βρεθείτε.

Κοιτάχτε κορίτσια και αγόρια. Για ερωτήσεις και απορίες έχουμε το φόρουμ. Εδώ που τα βλέπουν όλοι και βοηθάμε και άλλους ανθρώπους. Θυμάμαι κάποιοι από εσάς συνήθιζαν να μου στέλνουν πριβέ μηνύματα με ερωτήσεις. Σε όλους ανεξαιρέτως έχω πει να τα γράφουν δημοσίως. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να βοηθηθούμε αλλά και να βοηθήσουμε τους άλλους. Το να "σώσετε" τον εαυτό σας είναι καλό. Το να "σώσετε" τον διπλανό σας είναι ακόμη καλύτερο. :D

Το θέμα είναι λοιπόν να βγούμε να πιούμε έναν καφέ και να περάσουμε χαλαρά. Να διασκεδάσουμε. Αν είναι να βγούμε εκπαιδευτική εκδρομή, συγνώμη αλλά αφήστε με έξω. Είμαι εδώ πάντα για να σας βοηθάω με τις απορίες σας. Αλλά έξω από εδώ δεν έχω καμία όρεξη να λύνω απορίες. Εντάξει μία, δύο. Αλλά να βγω να πιω ένα καφεδάκι να χαλαρώσω θέλω, όχι να μου γίνει το κεφάλι καζάνι από τις ερωτήσεις.

Ελπίζω να καταλαβαίνετε το πνεύμα μου και να μην το πάρετε στραβά. Το κινητό μου είναι στην διάθεση οποιουδήποτε έχει όρεξη να πιει ένα καφεδάκι με ζαχαρίνη και να περάσει ένα χαλαρό μεσημέρι...
Να σε προσέχεις, Marina
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.132 δευτερόλεπτα

Syndication