Κορίτσια και αγόρια καλημέρα.
Η πιο δύσκολη με το πρόγραμμά μου είμαι εγώ, δυστυχώς. Έχω αρκετές υποχρεώσεις και πάντα φροντίζω να μην κανονίζω μακροπρόσθεσμα γιατί πάντα κάτι θα προκύψει που δεν θα μπορεί να αναβληθεί...
Δυστυχώς μία η αγωνιστική που ξεκινά εκτάκτως το επόμενο Σάββατο και μία οι εκλογές που προκυρήχτηκαν χτες -δεν καταλαβαίνετε τι λέω το ξέρω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες- μου χάλασαν τα σχέδια.
Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να κανονίσετε μια συνάντηση χωρίς εμένα. Βλέπω ότι όλοι μπορείτε την Κυριακή. Οπότε βάλτε μια συνάντηση τότε. Κρίμα είναι να μην τα πείτε επειδή δεν θα είμαι εγώ. Ιδίως εφόσον υπάρχουν και παιδιά από επαρχία.
Επειδή ξέρω ότι κάποιοι θα σκέφτεστε ότι το αποφεύγω, δεν σας θέλω κλπ, κλπ, σας λέω ότι ευχαρίστως να βρεθούμε κάποια στιγμή. Θα μπορούσαμε και αύριο μεσημέρι πχ. Μόνο που πρέπει να τηλεφωνηθούμε αύριο το πρωί, για να το σιγουρέψουμε...
Όποιος μπορεί να κατέβει προς παραλιακή ένα μεσημεράκι πάντως και θέλει να βρεθούμε, ευχαρίστως να το κανονίσουμε. Απλά ένα τηλεφωνάκι να στείλει να συνενοηθούμε εκείνη την ημέρα.
Χίλια συγνώμη και πάλι παίδες...