Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: το ημερολογιο του μαυρου προβατου.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3827

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
meta έγραψε:
Πραγματικα μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω τι θα τρωω για πρωινο και μεσημεριανο γιατι ειμαι ολη μερα στο γραφειο και τα ταπερακια δεν ειναι του στιλ μου..

Τα αλλαντικά και τα κασέρια είναι πολύ πολύ καλά αλλά όταν είσαι σπίτι,εκτός αν στη δουλειά υπάρχει ψυγείο! αν υπάρχει ψυγείο παίρνεις φυσικά ό,τι θες από αυτά +γιαούρτι. Για έξω, αφού δεν θες ταπεράκι, θα πάρεις πολυμπαγκ! πλαστικό σακουλάκι! Θα φτιάχνεις τα τυροπιτάκια δίχως αλεύρι της Ρούλας, τα κουλουράκια κανέλας της Νατάσας και δεν θυμάμαι τι άλλο κουβαλιέται από τις συνταγές μας-ψάξτες καλά- θα βάζεις όσα θες στο σακουλάκι κ τσουπ, στην τσάντα! Στον Βασιλόπουλο υπάρχουν φρυγανιές scandinavian crisp με 2,9 η μία, μπορείς το πρωί να φας μία τέτοια κ τυρί, είναι χορταστική. Εκτός αυτών, το πρωί πίνουμε καφέ. Προτίμησε καφέδες ντεκαφεινέ, ντεκαφεινέ, ντεκαφεινέ, ντεκαφεινέ (είπαμε την καφείνη την προσέχουμε) ελαφρείς ανάμεσα στα γεύματα, κόβουν κ την όρεξη! Και αν πεινάσεις παααρα πολύ τσίμπα καλαμάκια ή γύρο από κανένα ψητάδικο! Η καλύτερη επιλογή!

Αυτά κάνω εγώ, meta ελπίζω να βοήθησα.

Εσείς όταν λείπετε πολλές ώρες απτο σπίτι τι κάνετε?? εκτός από υπομονή;; ;)
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3828

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nanage έγραψε:
meta έγραψε:
Πραγματικα μου ειναι πολυ δυσκολο να βρω τι θα τρωω για πρωινο και μεσημεριανο γιατι ειμαι ολη μερα στο γραφειο και τα ταπερακια δεν ειναι του στιλ μου..

Τα αλλαντικά και τα κασέρια είναι πολύ πολύ καλά αλλά όταν είσαι σπίτι,εκτός αν στη δουλειά υπάρχει ψυγείο! αν υπάρχει ψυγείο παίρνεις φυσικά ό,τι θες από αυτά +γιαούρτι. Για έξω, αφού δεν θες ταπεράκι, θα πάρεις πολυμπαγκ! πλαστικό σακουλάκι! Θα φτιάχνεις τα τυροπιτάκια δίχως αλεύρι της Ρούλας, τα κουλουράκια κανέλας της Νατάσας και δεν θυμάμαι τι άλλο κουβαλιέται από τις συνταγές μας-ψάξτες καλά- θα βάζεις όσα θες στο σακουλάκι κ τσουπ, στην τσάντα! Στον Βασιλόπουλο υπάρχουν φρυγανιές scandinavian crisp με 2,9 η μία, μπορείς το πρωί να φας μία τέτοια κ τυρί, είναι χορταστική. Εκτός αυτών, το πρωί πίνουμε καφέ. Προτίμησε καφέδες ντεκαφεινέ, ντεκαφεινέ, ντεκαφεινέ, ντεκαφεινέ (είπαμε την καφείνη την προσέχουμε) ελαφρείς ανάμεσα στα γεύματα, κόβουν κ την όρεξη! Και αν πεινάσεις παααρα πολύ τσίμπα καλαμάκια ή γύρο από κανένα ψητάδικο! Η καλύτερη επιλογή!

Αυτά κάνω εγώ, meta ελπίζω να βοήθησα.

Εσείς όταν λείπετε πολλές ώρες απτο σπίτι τι κάνετε?? εκτός από υπομονή;; ;)

Προσευχη να γυρισουμε νωρις σπίτι!!!!!!!!!!! :D D D D D

Σ'ευχαριστω πολυ

και κατι ακομα εσυ τι τυρια και τι αλλαντικα τρως?

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3837

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
καλημερα κ απο δω!! να σου πω κ εγω τι τρωγω απο τυρια κ αλλαντικα μηπως δωσω κ εγω τα φωτα μου!!! χι!! χι!! χι!! εγω απο τετοια παντως προτιμαω Lidl κ παλι Lidl!! εχει μεγαλη ποικιλια τυριων κ αλαντικων κ συσκευασμενα γτ εγω τα προτιμω περισσοτερο απο τα ελευθερα! ασε που τα ελευθερα χαλανε κ πολυ πιο ευκολα! ετσι κανω μια βολτα κ περνω διαφορα τυρια με γευσεις η σκεττα! μαρεσει πολυ το emental που εχει σε ενα κοκκινο σακουλακι σε λεπτες φετες! απο αλλαντικα προτιμω κατι φετες γαλοπουλας βραστης που εχει σε ενα κουτακι 400γρ σε πολυ λεπτες φετες η κ λουκανικα η κα ενα σαλαμακι που εχει σκορδατο με 1 υδατ στα 100 εχει κ παριζακι αλλα εχε 3 στα 100 κ δεν το εχω ακομα παρει... αργοτερα.. bravo avo

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3854

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
katerina27 έγραψε:
καλημερα κ απο δω!! να σου πω κ εγω τι τρωγω απο τυρια κ αλλαντικα μηπως δωσω κ εγω τα φωτα μου!!! χι!! χι!! χι!! εγω απο τετοια παντως προτιμαω Lidl κ παλι Lidl!! εχει μεγαλη ποικιλια τυριων κ αλαντικων κ συσκευασμενα γτ εγω τα προτιμω περισσοτερο απο τα ελευθερα! ασε που τα ελευθερα χαλανε κ πολυ πιο ευκολα! ετσι κανω μια βολτα κ περνω διαφορα τυρια με γευσεις η σκεττα! μαρεσει πολυ το emental που εχει σε ενα κοκκινο σακουλακι σε λεπτες φετες! απο αλλαντικα προτιμω κατι φετες γαλοπουλας βραστης που εχει σε ενα κουτακι 400γρ σε πολυ λεπτες φετες η κ λουκανικα η κα ενα σαλαμακι που εχει σκορδατο με 1 υδατ στα 100 εχει κ παριζακι αλλα εχε 3 στα 100 κ δεν το εχω ακομα παρει... αργοτερα.. bravo avo

πηγα χθες στο super market και πηρα παρα πολλα αλλαντικα και τυροκομικα τα πηγα σπιτι και οι γονεις μου επαθαν γιατι αλλαντικα δεν ετρωγα ποτε (ανεξαρτητα με τα κιλα μου προσεχα να μη τρωω ζωικα λιπαρα) και οταν τους ειπα οτι ειναι για την διαιτα μου εκει νε δεις τι εγινε....Νομιζουν οτι τους κοροιδευω....αντε τωρα να τους εξηγησεις.... fryingpan yingpan fryingpan yingpan

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3982

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ξεκινησα 1 Σεπτεμβριου 87.5 σημερα 84.3!!!!!!!!!!
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx wordthanx rdthanx

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3983

• nanage
  • Το Άβαταρ του/της nanage
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Είδες τι καλά?? Συνεχισε!
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.137 δευτερόλεπτα

Syndication