Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: το ημερολογιο του μαυρου προβατου.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3605

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
για να ειμαι ειλικρινης εδω μεσα δε διακρινω αυτοκαταστροφικα ατομα που προσπαθουν να καταστρεψουν την υγεια τους...εγω θα κανω τη διατροφη και αν υπαρξει προβλημα εδω ειμαστε....σας ευχαριστω για την ανταποκριση
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3650

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σήμερα έκλεισα 22 κιλά
Απλά κρατάω τη φάση ενεργοποίησης μέχρι τώρα και δεν ξεπερνώ τους15 υδατάνθρακες τη μέρα.
Δεν πίνω καφέ, αλκοόλ και αναψυκτικά λάιτ καθόλου.
Και το πιο σημαντικό: Όπου πάω ακόμα και σε τραπέζια απλά κουβαλάω μαζί μου το μπωλάκι μου με το δικό μου φαγητό.
Για να είμαι σίγουρη.
Γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι βάζει κάθε νοικοκυρά στο φαγητό της.
Οπότε...........

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3666

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
μπραβο νατασα!! εσυ κ ο δημητρης εχετε πραγματικα χασει τοσα πολλα κιλα!! παραδειγμα προς μιμιση!! ειλικρινα μπραβο σας!! bravo avo

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3669

• Νατάσα
  • Το Άβαταρ του/της Νατάσα
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
wordthanx rdthanx
Και να ξέρετε για μένα καθόλου δεν ισχύει το "αγαθά κόποις κτώνται" γιατί δεν μου κανει καθόλου κόπο να τρώω τα κοψίδια μου, τις σαλάτες μου και τα συναφή.
Μου έκανε όμως κόπο να σέρνω τα κιλά μου, να μην μπορώ να ανέβω τις σκάλες του σπιτιού μου, να μην μπορώ να αγοράσω ποτέ τα ρούχα που ήθελα και τα υπόλοιπα γνωστά που σχεετίζονται με την παχυσαρκία.
Οπότε...........
Ζυγίζω , αποφασίζω, επεξεργάζομαι και προχωρώ.

Φιλιά
Νατάσα

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3676

• meta
  • Το Άβαταρ του/της meta
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Νατάσα έγραψε:
wordthanx
Και να ξέρετε για μένα καθόλου δεν ισχύει το "αγαθά κόποις κτώνται" γιατί δεν μου κανει καθόλου κόπο να τρώω τα κοψίδια μου, τις σαλάτες μου και τα συναφή.
Μου έκανε όμως κόπο να σέρνω τα κιλά μου, να μην μπορώ να ανέβω τις σκάλες του σπιτιού μου, να μην μπορώ να αγοράσω ποτέ τα ρούχα που ήθελα και τα υπόλοιπα γνωστά που σχεετίζονται με την παχυσαρκία.
Οπότε...........
Ζυγίζω , αποφασίζω, επεξεργάζομαι και προχωρώ.

Φιλιά
Νατάσα

bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo bravo avo
τι αλλο να πω....
οσο για εμενα σταματησα και σημερα ξανα απο την αρχή (ψυχολογια περιεργη)
και δεν ξερω τι να φαω το πρωι - μεσημερι και στα ενδιαμεσα.Ειμαι μονο το βραδυ σπιτι και ενω ετρωγα κασερακια και γαλοπουλα διαβασα οτι εχει υποθει εδω μεσα και εχω προβληματιστει.Ειδικα με την φετα που εχω εθισμο....Να μετραω τους υδατανθρακες τους και να τρωω οσο μου ειναι επιτρεπτο σε υδατανθρακες???
φιλακια σε ολες

Re: το ημερολογιο του μαυρου προβατου. 16 Χρόνια 11 Μήνες πριν #3709

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Meta και εγω χθες ξεκινησα, για μια ακομη φορα, την Atkins. Η αληθεια ειναι οτι δυσκολευομαι να ξεπερασω τον εθισμο μου στους υδατανθρακες ομως καθε φορα που την εφαρμοζω ανακαλυπτω τι ανεχεται οοργανισμος μου , τι τροφες μπορει να με παρασυρουν σε κρισεις υπερφαγιας η να με ριξουν ξανα στους υδατανθρακες. Αυητη τη φορα ελπιζω να μην μου εχει ξεφυγει κατι και , βασικο, να εχω την καταλληλη ψυχολογια. Που θα παει ομως θα τα καταφερουμε! goodluck odluck και στις δυο μας.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.166 δευτερόλεπτα

Syndication