Θα ήθελα αν μου επιτρέπετε να καταθέσω και την δική μου άποψη/εμπειρία. με αφορμή τις απορίες της βικτώριας, και το σχόλιο απο την Σοκολατένια.
Εγώ καθώς σήμερα βρίσκομαι στην 30η ημέρα, και έχοντας μια απώλεια 8,1 κιλών έκανα τα εξής στην πράξη.
Τρώω μία φορά την ημέρα, κατά τις 4 και μισή το απόγευμα, και τρώω τις προβλεπόμενες τροφές σε επαρκή ποσότητα. όχι να σκάσω, αλλά όχι και να πεινάω. μετά απο την πρώτη βδομάδα πάνω κάτω το αίσθημα πείνας έχει εξαλειφθεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Ναι, αντιλαμβάνομαι πως το ορθολογιστικό είναι το 3 γέυματα την ημέρα, όπως και το αρκετή ποσότητα ωστε να υπάρχουν κάυσεις, όμως εγώ είδα την διαφορά με το πρόγραμμα που ακολουθώ. Επισημαίνω πως σαφώς και με έχουν βοηθήσει οι σόδες, καταναλώνω 2 ή 3 την ημέρα.
Δεν έχω κάνει καμιά ατασθαλεία βέβαια, όυτε στο ελάχιστο, όπως και υπολογίζω πως ο μέσος όρος υδατανθράκων που πέρνω καθημερινά είναι απο την αρχή κοντά ή κάτω απο τους 5.
Έτσι βλέπω σημαντικά και καλά αποτελέσματα. Όμως μην ξεχνάτε..... ο κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά !
Αφουγκραστείτε τον και πειραματιστείτε.
Ευχαριστώ και συγνώμη για την φλυαρία.