Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: ωραριο γευμάτων

Απ: ωραριο γευμάτων 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17931

• john
  • Το Άβαταρ του/της john
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 3
Θα ήθελα αν μου επιτρέπετε να καταθέσω και την δική μου άποψη/εμπειρία. με αφορμή τις απορίες της βικτώριας, και το σχόλιο απο την Σοκολατένια.
Εγώ καθώς σήμερα βρίσκομαι στην 30η ημέρα, και έχοντας μια απώλεια 8,1 κιλών έκανα τα εξής στην πράξη.
Τρώω μία φορά την ημέρα, κατά τις 4 και μισή το απόγευμα, και τρώω τις προβλεπόμενες τροφές σε επαρκή ποσότητα. όχι να σκάσω, αλλά όχι και να πεινάω. μετά απο την πρώτη βδομάδα πάνω κάτω το αίσθημα πείνας έχει εξαλειφθεί σχεδόν ολοκληρωτικά. Ναι, αντιλαμβάνομαι πως το ορθολογιστικό είναι το 3 γέυματα την ημέρα, όπως και το αρκετή ποσότητα ωστε να υπάρχουν κάυσεις, όμως εγώ είδα την διαφορά με το πρόγραμμα που ακολουθώ. Επισημαίνω πως σαφώς και με έχουν βοηθήσει οι σόδες, καταναλώνω 2 ή 3 την ημέρα.
Δεν έχω κάνει καμιά ατασθαλεία βέβαια, όυτε στο ελάχιστο, όπως και υπολογίζω πως ο μέσος όρος υδατανθράκων που πέρνω καθημερινά είναι απο την αρχή κοντά ή κάτω απο τους 5.
Έτσι βλέπω σημαντικά και καλά αποτελέσματα. Όμως μην ξεχνάτε..... ο κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά !
Αφουγκραστείτε τον και πειραματιστείτε.
Ευχαριστώ και συγνώμη για την φλυαρία.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: ωραριο γευμάτων 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17932

• sokolatenia
  • Το Άβαταρ του/της sokolatenia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Δηλαδη τι ποσότητα τρως μια φορά την ημέρα? Σε θερμίδες πόσο θα το υπολόγιζες? Επίσης πως σε βοήθησαν οι σόδες?

Απ: ωραριο γευμάτων 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17933

• john
  • Το Άβαταρ του/της john
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
To τι ποσότητα τρώω είναι δύσκολο να στο περιγράψω. Τόσο ωστε να χορταίνω, χωρις να νοιάζομαι ιδιαίτερα για την ποσότητα. άλλωστε είμαι άντρας και σίγουρα έχουμε διαφορετικές ανάγκες. Και σε άλλο σημείο χορταίνω εγώ και σε άλλο εσύ.
Επίσης για θερμίδες, αν και δεν εχω κατσει να τις μετρήσω ποτέ, τώρα που ρώτησες μπορώ να τια υπολογίσω περίπου στις 1.500 ,ε 2.000. Ενδεχομένως να κάνω και λάθος, αλλά σου ξαναλέω ουδέποτε έβαλα στο μυαλό μου τις θερμίδες. Λειτούργησα και λειτουργώ με μόνο γνώμωνα τον υδατάνθρακα, και βλέπω σημαντικά αποτελέσματα.
Οι σόδες με εχουν βοηθήσει με 2 τρόπους. Πρώτον αν τυχόν πεινάσω, χτυπάω μία και κόβεται η πείνα μαχαίρι. Και δεύτερον με το που την πίνω, φουσκώνω και δεν μου κάνει καμιά αίσθηση για φαγητό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Απ: ωραριο γευμάτων 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17934

• john
  • Το Άβαταρ του/της john
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Και κάποια στατιστικά που ίσως είναι χρήσιμα σε κάποιους/κάποιες για συγκριτικά στοιχεία. Μην με αποπάρετε που είμαι τόσο αναλυτικός, αλλά όπως έχω εξηγήσει , σε μένα τουλάχιστον όλη αυτή η παρακολούθηση λειτουργεί ως κίνητρο να το πω? Κάπως έτσι. Αφιερώνω χρόνο σε κάτι που με ευχαριστεί και που αφήνει γκυκειά αίσθηση επιτυχίας. :

βρίσκομαι στην 31η ημέρα.

Απώλεια ανα εβδομάδα

1η εβδομάδα : 1,7
2η εβδομάδα : 3,3
3η εβδομάδα : 1,9
4η εβοδμάδα : 0,7
5η εβδομάδα έως τώρα : 0,7

Μ/Ο απώλειας ανα ημέρα : 0,280
Ημέρες που η ζυγαριά έγραψε παραπάνω και όχι μείωση : 4

Απ: ωραριο γευμάτων 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17935

• john
  • Το Άβαταρ του/της john
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Επίσης, σας υπόσχομαι οτι εάν, ή μάλλον καλύτερα, όταν επιτύχω τον στόχο μου, θα ποστάρω μια φώτο πριν και μετά :D , έτσι για να σπάσω και το ταμπού μου του κόμπλεξ κλπ κλπ. ( φαντάζομαι γνωρίζετε και εσείς εκ των έσω... ).
Ξεκίνησα 100,2 ( είχα υπάρξει και 117 ). Στόχος τα 82. βρίσκομαι στα 92. Half way through...

Απ: ωραριο γευμάτων 13 Χρόνια 11 Μήνες πριν #17936

• βικτωρια
  • Το Άβαταρ του/της βικτωρια
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
ΜΠΡΑΒΟΟΟ!! ειλικρινά θαυμάζω την υπομονή σου και ζηλεύω τα αποτελέσματά σου!! δυστυχως είχα κάποιες αρνητικές παρενέργειες και θα συνεχίσω διαφοροποιώντας κάπως τη διαιτα. Θα προσθέσω όσπρια και φρούτα και μικρά γεύματα . το έχω δοκιμάσει και σε μένα πιάνει καλύτερα.φυσικά πρωτεινες και οχι πατατα , μακαρονια , ρύζι. εχεις δικιο όταν λες ότι οι αναγκες του καθενός είναι διαφορετικές γιαυτό πρέπει να ακουμε το σώμα μας. ομως δεν νομίζεις ότι με το ύψος που έχεις είσαι ήδη πολύ καλα ?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.080 δευτερόλεπτα

Syndication