Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3

ΘΕΜΑ: καμία ιδεα για το τι μπορεί να συμβαίνει?

καμία ιδεα για το τι μπορεί να συμβαίνει? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16091

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
καλημέρα..ειμαι πολυ νευριασμένη απογοητευμενη κτλ κτλ, ειναι 6 μέρα ενεργοποιησης,δλδ αυριο κλεινω 1 εβδομάδα και δεν εχει χαθει γραμμαριο ..δεν μπορω να βρω το γιατί, κανώ οτι έκανα και πριν.Την προηγουμενη φορα την 1η εβδομάδα ειχα χάσει 3 κιλά εκ των οποιών το 1,5 τις τρεις πρώτες μέρες,Να σημειώσω οτι πεινάω σ ε σημειο που υποφέρω και δεν μπορω να κοιμηθω, ενω την αλλη φορα μετα τις 3 μέρες ξεχνουσα να φάω..Ούτε καν αισθάνομαι αυτό το ευεργετικό ξεφούσκωμα μετα την αποκλειση των υδατανθράκων.Ακόμα και σε θερμίδες να έχω ξεφύγει θα 'επρεπε να δω κάποια διαφορά γιατί πριν ξεκινήσω είχα οργιάσει στην κυριολέξία με σοκολάτες και τα συναφή.Τα Κetostix δείχνουν οτι είμαι σε κέτωση στη μεσαία ένδειξη αλλά σε ξένο σαιτ διάβασα οτι αυτο μπορεί να συμβει να εισαι αφυδατωμενος, κατι που συμβαίνει σε μένα, δεν περιπένω να αδιαθετήσω , δεν έχω πάρει κάποα φαρμακά και πραγματικά ειμαι πολυ στεναχώρημένη και ξαναλέω οτι η πείνα αυτη ειναι πρωτογνωρή για μένα.Ρουλα , Μαρίνά πέστε μου κάτι σας παρακαλώ..
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: καμία ιδεα για το τι μπορεί να συμβαίνει? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16094

• katarina
  • Το Άβαταρ του/της katarina
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 7
καλησπεραααααα
λοιπον θα σου απαντησω εγω με βαση οσα εχω διαβασει και απο προσωπικη πειρα....
λοιπον ο οργανισμος μας ειναι ενα τελειο εργοστασιο και δυστυχως με μνημη
τι θελω να πω...το οτι εκανες την διαιτα παλια και δουλεψε αμεσα το θυματαιαιαιαιαιαιι
οποτε κραταει αμυνααααααααα
και γω την εχω κανει πολλες φορες και καθε φορα ειχα διαφορετικα αποτελεσματα τις πρωτες μερες..καθε φορα ομως προς το χειροτερο εννοω τις απωλειες...ηταν μικροτερες
παιζουν ρολο και αλλα πραγματα ομως η ηλικια οι καυσεις που κανουμε...κρυφοι υδατανθρακες...και Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
ολα παιζουν ρολο σε οποιαδυποτε διαιτα
λοιπον δεν θελω ηττοπαθεις αφου μπηκες σε κετωση καποια στιγμη θα αρχισουν να πεφτουν και τα κιλα...δεν ειναι στο χερι του δηλαδη και το κολπακι ειναι να παιζεις με τους υδανθρακες αν μια μερα πηρες 20 την επομενη παρε 10 ετσι τον ξεγελαμε τον οργανισμο μας...τουλαχιστον σε εμενα πιανει..ειδικα τωρα που χανω παρα παρα πολυ δυσκολα και αργα.και νεροοοοοοο και περπατημαααααα
απο 10/1/2012

Απ: καμία ιδεα για το τι μπορεί να συμβαίνει? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16095

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
2 ειναι τα συστατικα της επιτυχιας(απο τη δικια μου εμπειρια)....
1)Το νεροοοοοοοο...προσπαθηστε ουτε και γω μπορω ευκολα να πιω αλλα δουλευει.
2)φατε το τελευταιο γευμα οσο πιο νωρις μπορειτε.Καποιες μερες μπορει να φαω αργα μεσημεριανο (4-5 )και βραδυ δε ξανα τρωω(μπορει να τσιμπησω λιγη σοκολατα ή ξηρους καρπούς),την αλλη μερα η ζυγαρια τσουπ κατω.Οταν εχω φαει αργα σιγουρα ανεβαινει ή δε κατεβαινει.

Απ: καμία ιδεα για το τι μπορεί να συμβαίνει? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16097

• Liana
  • Το Άβαταρ του/της Liana
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • είμαι εδώ για να τα καταφέρω,,,
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 22
πόσο νερό πρέπει να πίνουμε??? Καλά εμένα με έδειξε η ζυγαρια 400 γρ. πάνω σήμερα και απορώ γιατί εχθές απο υδατάνθρακες πάνω απο 10 γρ δεν πήρα. Ισως φταίει οτι έφαγα έξω εχθές και πήρα κοτοπουλο και τζατζικι και έφαγα..... το κοτόπουλο είχε πολύ αλάτι. Αντε τώρα να τα ξαναχάσω τα ρημάδια!!
Ξεκίνησα 12/12/2011

Απ: καμία ιδεα για το τι μπορεί να συμβαίνει? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16099

• christinaki1989
  • Το Άβαταρ του/της christinaki1989
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Κατακρατηση ειναι, αρα αν πιεις πολυ νερο σημερα και ελαχιστο αλατι αυριο θα εχει εξαφανιστει.Το καλο θα ηταν δυο λιτρα, εγω δε μπορω συνεχεια τοσο πολυ.Τουλαχιστον 1,5 ομως ναι.

Απ: καμία ιδεα για το τι μπορεί να συμβαίνει? 14 Χρόνια 5 Μήνες πριν #16100

• Alice6
  • Το Άβαταρ του/της Alice6
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
hopa μήπως παίρνεις πολλές θερμίδες? Νερό πίνεις? Λογικά μόνο και μόνο από το πολύ νερό, μία μικρή απώλεια θα έπρεπε να έχεις, όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ. Γιατί δεν γράφεις τι τρως μπας και βρεθεί καμιά άκρη? Βέβαια αν είσαι παλιά στο φόρουμ και γνωρίζεις την διατροφή πολύ καλά, τότε προφανώς δεν χρειάζεται. Πάντως σύμφωνα με τη λογική, ή παίρνεις πάρα πολλές θερμίδες ή μπορεί να έχεις κανέναν υποθυροειδισμό και να μην το ξέρεις?
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.083 δευτερόλεπτα

Syndication