Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: back to black..

Re: Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14231

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
νομιζω λιγο πολυ οι περισσοτεροι κατα τη διαρκεια των διακοπων ξεφυγαν απο το προγραμμα τους οπως κι εγω αλλωστε και ενω ως τωρα ημουν τυπικοτατη και δεν ακουμπουσα υδ.τον αυγουστο δεν ξερω τι με επιασε αλλα το ξεφτιλισα...δεν ζυγιζομαι βεβαια αλλα αρχιζω παλι δυναμικα!σιγουρα τωρα που θα μαζευτουμε παλι σιγα σιγα,θα ακουσουμε πολλες ιστοριες παραστρατηματος οποτε βρε κοριτσια μη τα βαφετε και μαυρα εχουμε ολοκληρο χειμωνα μπροστα μας να επανελθουμε χα!χα!
ολα στο προγραμμα ειναι,και οι γουρουνιες και η απογοητευση καποιες φορες αλλα και εκεινο το υπεροχο συναισθημα οτι χαλαλι και η προσπαθεια φτανω στο στοχο μου οπου ναναι!!!αχχχχ!!!παμε παλι ενεργοποιηση και γερα!!!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: Re: Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14234

• sofiamar
  • Το Άβαταρ του/της sofiamar
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
sasa, μη μασας:) συνεχιζουμε ολοι μαζι:)

Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14242

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
Σας ευχαριστώ όλες την καθέ μια χωριστά για ότι σκέφτηκε να μου γράψει ..Μαρίνα μου.. αυτό ήθελα να κάνω με την ατκινς.. να τρέφομαι έτσι για πάντα..αλλά.. τα έκανα σκατά..περισσότερο με προβληματίζει το ότι ενώ μετα απο τόοοοοοοσα χρόνια μια διατροφη επιτελους έκανε όσα υποσχόταν για μένα εγω τι έκανα? σαμποτάρισα τον εαυτό μου πάνω που ετοιμαζόταν να αλλάξει δεκάδα και ξαναγύρισα πάλι πίσω στην αρχή..επίσης δεν είναι οτι δεν αντέχω χωρις υδατανθρακες αλλα το οτι πλεόν μου προκαλουν αναγουλά αυτα που τρωω..επειδη θέλω να διωξω τουλαχιστον 30+ κιλά έμενα κάτω απο 20 με αποτέλεσμα να τρώω κάθε μα κάθε μέρα τα ίδιά πράγματα..ε χθες δεν πρόλαβα να πάω στο μπάνιο και έβγαλα το καθιερωνο μου πρωινο (αυγουλακι με γαλοπουλα) στο πατωμα της κουζινας μου( με συγχωρειτε για τις αηδιαστικες λεπτομέρειες)δεν ξέρω τι παραλλαγες μπορω να κάνω θα το ψάξω.. εννοειτε φυσικά πως με την ισχυρή προσωπικότητα που έχω καταλάβατε ήδη τι έχω κάνει.. δεν συνεχισα.....διέκοψα και πάλι.. θα συνεχίσω να ξεμπροστιάζομαι μπρόστα σας να εκτιθομαί και να παραδεχόμαι οτί κάνω μέχρι σε αυτό το ποστ μετά πο αρκετές σελίδες να γράψω πόσο δυνατή νιώθω και να γράφω για τις απώλειες μου.. δεν εχείσημασια που είαμια κόμα στα πατώματα.. τα λόγια σας πραγματικα μα πραγματικα με παρηγορησαν σα να μιλουσα με δικους μου ανθρώπους..Σας ευχαριστω απο καρδιας όλες .θα τα λέμε grouphug grouphug grouphug grouphug
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Re: Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14243

• sasa
  • Το Άβαταρ του/της sasa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 6
ψαξε για εναλλακτικες στις συνταγες,κατι θα βρεις να σου κανει.καποιες ιδεες απο μενα μηπως σε βοηθησουν ειναι
γλυκια ομελετα με ζαχαρινη κανελα
γιαουρτι με φρουτο πχ βατομουρο 1-2,η΄και αμυγδαλα
ψωμι με κακαο ζαχαρινη αν θελεις και χωρις κροκους,το ανοιγεις στη μεση και βαζεις τυρι κρεμα και ζαχαρινη προαιρετικα,μοιαζει με κιντερ γαλακτοφετες!!!
εσχατη εναλλακτικη ειναι τα δημητριακα ατκινς με γαλα σογιας η΄με γιαουρτι[αλλα εχουν περιπου 6υδ.η μεριδα και ειναι και τσουχτερα στη τιμη...
γενικα ρουλοψωμο σε διαφορες παραλλαγες γλυκο αλμυρο με κακαο ,με λιναροσπορο με κροκο η' χωρις ,το οποιο συνδιαζεται με τυρι κασερι ζαμπον [σαν τοστ]η' βουτυρο ,ταχινι με κακαο[σαν μερεντα]κλπ
γενικα πειραματισου λιγο και βαλε φαντασια!!!οτι και να κανεις παντως ΜΗ τα παρατας!φιλακια...

Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14244

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
hopa καλη μου ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερεις....ισως η μονοτονια σε πηρε απο κατω.βαλε φαντασια και στο πρωινο σου ακομη μην τρως καθε μερα το ιδιο ουτε και τα ιδια λαχανικα συνεχως.Αντι των αυγων πρωι πρωι κανε την συνταγουλλα της marys για τοστ με 1 υδατανθρακα.Ειναι υπεροχη και με δθο φεττουλες και οτι θες μεσα μπορεις να εχεις ενα ωραιοτατο σαντουιτσ και διαφορετικο καθε φορα.Δεσ το και θα σου αρεσει πολυ.Επισης την ομελεττα σου μην την κανεις παντα την ιδια να την φτιαχνεις μια με πιπεριες και τσιλι αλλη φορα με προτιγανισμενες μελιτζανες και κρεμμυδακι και σκορδακι αλλες με μαιντανο αλλες με μπεικον αλλες φορες με κκαρυ ετσι θα ειναι διαφορετικη καθε φορα και δεν θα βαριεσε.Επισης μπορει να κανεις και κανενα κεικ και να περνεις μαζι σου.Μην τρως τα ιδια κ τα ιδια διοτι καποτε θα βαρεθεις...υπαρχουν τοσες κ τοσες συνταγες,Ακομα και πρωινο με φλεικς μπορεις να περνεις απο Ατκινς οσοι το τρωνε λενε ειναι υπεροχο αλλα σκεφτομαι οτι ειναι για τις επομενες φασεις.Φτιαχνε πιτσουλλες με φρυγανιες χαμηλων υδατανθρακων στο μυκροκυμματων.Ειναι τοσα που μπορεις να κανεις απλως τωρα ο εαυτος σου σε σαμποταρει...μην τον αφησεις ομως οκ?ειμαστε εμεις εδω να σε στηριζουμε σε οτι θες καλη μου.ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14245

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Hopa μου! Δεν είμαι 7 χρόνια στην διατροφή, όσο η Μαρίνα, αλλά 2,5. Έχω βάλει όμως σκοπό της ζωής μου, να είμαι για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου!
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, ως προς το θέμα της συνήθειας, ακόμα και για τα αποτελέσματα στο....πάτωμα της κουζίνας. Κόντεψα να το πάθω κι εγώ. Νόμιζα, ότι κάποια στιγμή, θα βγάλω φτερά και θα κακαρίζω.
Κάνε μια υπομονή για 15 μέρες, μέχρι να ολοκληρώσεις την ενεργοποίηση. Και μετά....φαντάσου! Φαντάσου, όλα αυτά που σου λείπουν, και κάνε παραλλαγές. Πως νομίζεις, ότι δημιουργήθηκε το περίφημο ρουλόψωμο; Από την έλλειψη του ψωμιού. Πάρε σαν βάση το ρουλόψωμο, και βάλε φανατσία. Στον φούρνο, στα μικροκύμματα, αλμυρό, γλυκό, ότι θες! Εγώ μέχρι μύδια τηγάνησα με τον χυλό αυτό.
Μετά ξεκίνα να κάνεις τις συνταγές μας. Έχουμε ένα σωρό πια.
Αν σου γίνει καθημερινότητα, θα σταματήσεις να βλέπεις τις άλλες συνταγές, γιατί απλά θα τις θεωρείς ανθυγιεινές. (Πως κάναμε κάποτε όταν βλέπαμε συνταγή με πολλά λιπαρά;)
Πίστεψε στον εαυτό σου, για να σε πιστέψει κι αυτός!
love your self
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.127 δευτερόλεπτα

Syndication