Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

ΘΕΜΑ: back to black..

Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14249

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
roulaki καρντάσι μου σαλονικιό ευχαριστώ για την εμψύχωση..στις συνταγες δεν τολμω να μπω γιατι φοβαμαι τις θερμίδες και παραδεχομαι οτι αν δεν υπαρχει ακριβης αναλυση γραμμαρίων και υδατανθράκων δεν μπορω να το υπολογίσω μόνη μου καθότι φυσικη ξανθιά ..(με πολλες ενισχυμέχες ανταυγείες πλεον βεβαιώς)Ειμαι και λιχούδω και λόγο των υπερφαγικων τοσα χρονια με τη βουλιμια αποφευγω τους πειραματισμους για μην καταλήγωσε δραματα..μια φορα ειχα κανει τα μπισκοτακια της μαρινας και εφαγα όλο το ταψι και αλλή μια το γλυκο με το ζελε και το morfat creamy ( έσπασα μεσα και μιση sweet n' balance η αχόρταγη) και το έφαγα σε μιάμιση μέρα όοοοοοολο..όποτε καταλαβαίνεις πως δεν ειμαί για τέτοια..χάνω που χάνω αργα αμα εκτοξεύσω και τις θερμίδες με βλέπω σε κανα επεισοδιο της μισητης μου Στεφανίδου να με αναλαμβάνει κανένας χειρουργός δωρεαν για βαριατρικη επέμβασή.. και όχι τιποτά αλλό την Στεφανίδου να την καταπιώ, το χειρουργείο να το υποστώ αλλά ξέρεις οτι η κάμερα προσθέτει 5 κιλά κι αυτό δεν θα τ'αντέξω... άντε γιαβάς-γιαβάς που λέει και ο εζελ μπορεί και να συνελθώ..φιλιά
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14252

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Γιαβάς γιαβάς άμπλα μου (μόνο όσοι βλέπουν τον Εζελίκο καταλαβαίνουν!), δεν θα κάνεις τίποτα! Το "μπορεί" είναι άρνηση. Το "θα" είναι δέσμευση. Αν δεν το πιστέψεις, δεν θα το κάνεις. Κάτσε κάτω, φτιάξε μια φραπεδούμπα και διαλογίσου! Όχι να κάνεις γιόγκα και να γίνεις γκουρού! Σκέψου τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Σκέψου, ότι τίποτα δεν είναι πιο δυνατό, από τον εγκέφαλό σου. Τι να σου κάνει το στομάχι, αν πρυτανεύσει το μυαλό; Δεσμεύσου στον εαυτό σου, ότι δεν θα κάνεις πίσω αν δεν χάχεις τα Χ κιλά (Όπου Χ βάλε ένα δικό σου νούμερο). Μόλις φτάσεις στον στόχο σου, ανταμειψε το στομάχι σου, με κάτι (κατά προτίμηση χωρίς υδ/ες).
Όλα είναι στο μυαλό.Οτι θέλεις, μπορείς να το αποκτήσεις. (Και που ξέρεις, σκέψη-σκέψη, θέληση-θέληση, μπορεί και να δεις και τον Εζέλ μπροστά σου. Θέλεις να σε δει γεμάτη; Όοοοοχι βέβαια...)
love your self

Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14253

• hopa
  • Το Άβαταρ του/της hopa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 2
αμπλά λες και με έβλεπες σήμερα ..αυτό έκανα ξεκινησα με φραπέ διαλογισμό(όπως ειδες προφιλ φωτο στο facebook εχω τον γκάντι) και λέω πόσο με μιζεριάζει το θέμα? ΤΣΟΚ ΤΣΟΚ ήταν η απάντηση (με τη φωνή του θείου :-) ) τι τριγυρνας σαν το κιοπέκ και κλαίγεσαι? αντέ μπακαλουμ λέω να παρουμε τα πάνω μας..κυριακή ξεκινάω γιατι θα λειψω παρασκευή και σαββάτο.Λέω να το κάνω εντελως διαφορετικα τωρα για να μου φανεί σαν κατι καινούργιο.Σκεφτηκά να κάνω ενα κέικ απο τις συνταγες και να τρωω μια φετα καθε πρωι με τον καφε γιατι με το αυγό ακόμα ειναι σε κρίση η σχέση μας..Τζανέμ ρούλα σόιλε λες να μην κάνει για την ενεργοποιηση το κέικ?γιατι θα είμαι για πολύ καιρο κατω απο τους 20..Σε έπρηξα αλλά ειμαι τσοκ ζεβζέκ.
αν καταφέρω να το πιστέψω θα καταφέρω και να το ζήσω . .

Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14254

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ρε κοριτσια τι σας κανει ο ΕΖΕΛ?Μαθατε Τουρκικα...εγω 4 χρονια στα φροντιστηρια και δεν σας πιαννω.Φτου μη σας ματιασω.Καλες συνεχειες hopa.Iσσιαλλα κιλοβερεσιν.(μακαρι να χασεις τα κιλα σου)

Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14255

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
irena πας φροντιστ'ηριο για Τούρκικα; Γιατί καλή μου; Αμα κάτσεις και παρακολουθήσεις όλα τα σήριαλ. και αν πάρεις και τις λέξεις που ήδη χρησιμοποιούμε εμείς οι Ελληνες, τα έχεις μάθει φαρσί!
duydun? Anladın mı?
Hopa moy, με ένα κομμάτι κεικ την μέρα, είσαι τσοκ-τσοκ γκιουζέλ και ταμάμ. Αμα, μη φας παραπάνω για την περίοδο της ενεργοποίησης!
öpücük!
love your self

Απ: back to black.. 14 Χρόνια 11 Μήνες πριν #14256

• irena 68
  • Το Άβαταρ του/της irena  68
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 14
Ρουλακι εγω καλη μου ζω στην Κυπρο και δεν εχουμε Τουρκικα εργα .Και την αναγνωση μου την κανω στα κρυφα γιατι εκνευριζονται ολοι χαχα.Δε μου λες Ρουλλα γιατι τις συνταγες που γραφω αντι irena 68 γραφει ειρηνη?παραπονο τοχω χαχα
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.074 δευτερόλεπτα

Syndication