Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: μια αποτυχημενη και δυστυχισμενη στην παρεα σας

μια αποτυχημενη και δυστυχισμενη στην παρεα σας 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10776

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
θελω να κλαψω ,να ουρλιαξω απο τα νευρα μου.εχω βαλει τα 10 απο τα 13 κιλα που ειχα χασει με προσπαθεια 2 ετων μεσα σε 3 μηνες.βεβαια ολα ξεκινησαν απο τα μεσα σεπτεμβριου οταν εχασα την αγαπημενη μου μητερα.λιγο ξεφυγα στην διατροφη και λογικο ηταν αλλα δεν σταματησα ειχα φτασει σε σημειο να τρωω ολη μερα ταχινι με ασπαρταμη μεγαλες ποσοτητες τυριων και κασεριων βαζοντας ετσι τα πρωτα 5 κιλα.και αρχισε η κατρακυλα τρωω τα παντα .νοιωθω τυψεις αλλα μια δυναμη αορατη με σπρωχνει στο ψυγειο.δεν μπορω να συγκρατηθω.καθε μεραξυπνω και λεω σημερα αρχιζω ξανα αλλλλα δεεεεν!!τι θα κανω δεν μπορω να ελεγχω την ποσοτητα ολη την μερα τρωω.συγνωμη που τα λεω παραμονη χριστουγεννων αλλα με εχει πιασει μια καταθλιψη που δεν λεγεται.διαβαζω αυτα που ετρωγα τις πρωτες μερες της διατροφης μου και αναρωτιεμαι αν ημουν εγω αυτο το πειθαρχημενο ατομο ειμαι μια δυστυχισμενη και αποτυχημενη.διαβαζωκαι ξαναδιαβαζω τις ιστοριες μας και ζηλευω τα μελη που αμφισβητουσαν την διατροφη και τωρα κοντευουν τον στοχο τους.καλα χριστουγεννα hungry ngry hungry ngry hungry ngry hungry ngry
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: μια αποτυχημενη και δυστυχισμενη στην παρεα σας 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10777

• helene
  • Το Άβαταρ του/της helene
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλησπέρα aggy και χρόνια πολλά.
Κατ' αρχην να σε συλλυπηθω για τη μαμα σου και να σου πω οτι σε καταλαβαίνω. Δεν έχω χάσει κάποιον δικό μου για να ξέρω πως είναι αλλά έχω πείρα στο οτι ο ψυχολογικός παράγοντας είναι σημαντικός σε ό,τι κι αν κάνουμε, ακόμη και στη δίαιτα. Ίσως αφού δεν είσαι καλά ψυχολογικά δεν πρέπει να πιέζεσαι και με το να κάνεις δίαιτα γιατί όπως λες κι εσύ δεν καταφέρνεις και πολλά.
Το οτι πήρες τα 5 πρώτα κιλά με ταχίνι ζαχαρίνες και τυριά, μάλλον είναι λόγω θερμίδων και όχι λόγω υδατανθράκων οπότε ή πρέπει να περιορίσεις τις ποσότητες ή να αρχίσεις άσκηση. Το έχεις δοκιμάσει; Βοηθάει εγγυημένα και στα κιλά και στην ψυχολογική μας κατάσταση. Μη σε πιάνει πανικός πάνω απο όλα γιατί πέφτεις όλο και σε μεγαλύτερο τρυπάκι. Χαλάρωσε και θα επανέλθεις πιστεύω. Σου εύχομαι καλές γιορτές και καλή επιτυχία απο εδώ και πέρα. :)

Re: μια αποτυχημενη και δυστυχισμενη στην παρεα σας 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10778

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
helene μου τα 5 κιλα ηταν απο θερμιδες σιγουρα.γυμναστικη αρνειται το σωμα μου να κανει.τον διαδρομο με βλεπει και τον βλεπω .η ψυχολογια μου ειναι στο πατωμα.δεν εχω παλι ρουχα να φορεσω10 ολοκληρα κιλα το καταλαβαινεις;

Re: μια αποτυχημενη και δυστυχισμενη στην παρεα σας 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10779

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Να μαι και εγώ που δεν γιορτάζω χριστούγεννα άρα δεν έχω κανένα λόγο να είμαι χαρούμενη, αλλά είμαι γιατί η ζωή προχωρά και αποφάσισα να πάρω το τιμόνι.

Λοιπόν καλή μου aggy. Το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση της ζωής σου είναι η διατροφή. Κάνε αυτό που σε κάνε να νοιώσεις καλύτερα. Σαφώς αλλιώς είναι τα κιλά που βάζεις από υδατάνθρακες, αλλιώς αυτά που είναι απλές θερμίδες. Αλλά και πάλι ούτε αυτό μας απασχολεί τώρα.

Κάτι να σε τραβήξει να πας μπροστά έχεις; Κάποιον να σου κρατήσει το χέρι για να κλάψεις; Σε αυτό δώσε βάση τώρα. Στο κλάμα. Αν δεν κλάψεις, να το βγάλεις από μέσα σου, δεν πρόκειται να πας μπροστά. Μόλις ηρεμήσεις και το πάρεις απόφαση, τότε θα μπορέσεις να μπεις στους κανονικούς σου ρυθμούς.

Την αλήθεια θα στην πω εγώ που κάνω την Άτκινς χρόνια και για σαφώς διαφορετικούς λόγους. Αν τα καταφέρεις μια φορά, σίγουρα μπορείς και την επόμενη. Και μάλιστα θα είσαι πολύ σοφότερη και δυνατότερη αυτή την φορά.

Αναμένουμε νέα σου... :)
Να σε προσέχεις, Marina

Re: μια αποτυχημενη και δυστυχισμενη στην παρεα σας 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10780

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
nem ,εχεις δικιο ισως ξεσπασα σημερα,εκλαψα πολυ .δεν το κρυβω ε κλαψα και για τα κιλα που πηρα πολυ αδικα και γρηγορα,ολο αυτο το διαστημα εμπαινα στο σαιτ αλλα τι να γραψω; οτι ειμαι λαιμαργη γουρουνα μουλαρα .ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερω ξανα .απλα πρεπει να κανω ενα πλανο το τι θα τρωω καθε μερα.το ειχα ξεφτιλισε η αληθεια.θα τα καταφερω απλα την δυναμη θελω να βρω.νοιωθω ευαλωτη.το μονο καλο στην υποθεση που εμαθα απο την ατκινς ειναι οτι δεν εχω φαει ψωμι και γλυκα.θα μου πειτε τι ετρωγες; φυστικια σπορια ταχινι κρεμα γαλακτος 2-3 κουτια τηην μερα .σημερ αεφαγα μια σοκολατα μετα απο 2 χρονια.σας ευχαριστω που υπαρχετε στην ζωη μου

Re: μια αποτυχημενη και δυστυχισμενη στην παρεα σας 15 Χρόνια 7 Μήνες πριν #10781

• kallia
  • Το Άβαταρ του/της kallia
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Aggy μου καλα χριστουγεννα με πολλλη αγαπη και χαρα σου ευχομαι. Καταλαβαινω πως στη φαση αυτη της ζωης σου φαινονται ολα "μαυρα" και δυσκολα αλλα μην ξεχνας πως εχει ο καιρος γυρισματα εξαλλου η νεα χρονια που πλησιαζει ειναι παντα μια αφορμη για νεες προσπαθειες. Κρατα γερά!Κλαψε , ουρλιαξε, σπασε πραγματα και προσπαθησε να βγαλεις τη θλιψη απο μεσα σου μιλωντας σε φιλους. Δεν ξερω αν σε παρηγορει καθολου η ιδεα αλλα τα ιδια και χειροτερα κανω και εγω. Εχω ξεκινησει απειρεις φορες την atkins και την εχω χαλασει ισαριθμες φορες. Απο προχθες ξεκινησα παλι και ελπιζω ολα να πανε καλα. Τα ιδια συναισθηματα εχω και εγω. Πως ειναι αχρηστη, πως δεν μπορω να πειθαρχησω τον ευατό μου. Τελως παντων νομιζω πως το σημαντικο ειναι να μην εγκαταλειψουμε την προσπαθεια και που θα παει καποια στιγμη θα τα καταφερουμε. Χρονια πολλα ξανα σε ολους!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.160 δευτερόλεπτα

Syndication