Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Ποιό βιβλίο Ατκινς να αγοράσω?

Ποιό βιβλίο Ατκινς να αγοράσω? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8850

• christi80
  • Το Άβαταρ του/της christi80
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γειά σας,

Είμαι νέο μέλος και χθές αυτο το topic το ειχα εισαγει κανονικά και το ειχα τσεκάρει μετα απο 2 ωριτσες ηταν οκ.
Σήμερα μπηκα για να το ξανανοιξω και δεν υπηρχε ειχε διαγραφει, τι συμβαίνει? εκανα κατι λάθος?
Γιατι μου σβηστηκε? Αν εκανα κάτι λάθος πριν μου διαγραφει το θέμα θα πρεπε καποιος να μου εξηγησει γιατι!

Ηθελα απλως τα φωτα σας και την συμβουλή σας, θέλω να ξεκινησω και εγω την διαιτα Ατκινς, θελω να αγορασω λοιπον το σωστο βιβλίο.
Στο εμποριο κυκλοφορουν πολλα και μαλιστα υπαρχει η παλια και η νεοτερη ανανεομενη οπως την λένε με περισσοτερους υδατανθρακες.

Σας παρακαλώ συστηστε μου ενα βιβλίο να ξεκινησω σωστα.
Σας αναφέρω επίσης ότι θηλάζω το 2 μηνων μωρακι μου, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με τον θηλασμό.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Ποιό βιβλίο Ατκινς να αγοράσω? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8852

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Christi,κατ'αρχην να σου ζησει το μωρακι. Κι αλλη φρεσκια μανουλα. Για το θεμα του θηλασμου, ειναι καλυτερα να σου απαντησει η Κατερινα μας, που το εχει και φρεσκο.
Το ποστ σου, διαγραφηκε, γιατι ηταν ολο στα κεφαλαια. Και οπως βλεπεις στο κροουλ που περναει πανω στην οθονη σου, λεει οτι τα ποστς με καφαλαια, θα διαγραφονται.
Για το βιβλιο τωρα. Εγω εχω αυτο που λεει "Η νεα διαιτητικη επανασταση του δρα Ατκινς" Ειναι το καλυτεροτερο και το πιο σωστο. Η τιμη του ειναι γυρω στα 20 ευρω.
love your self

Re: Ποιό βιβλίο Ατκινς να αγοράσω? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8864

• christi80
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σευχαριστω πολύ roulaki,

Δεν ειχα προσεξει για τα κεφαλαια, ειμαι λιγο γκαβη :D
ελπιζω και η μαρινα να μου απαντησει οπως ειπες.

φιλια

Re: Ποιό βιβλίο Ατκινς να αγοράσω? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8866

• katerina27
  • Το Άβαταρ του/της katerina27
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 10
cristi80! καλως ηρθε ςστην παρεα μας!! να σου ζησει κ το μωρακι! κι εγω προσφατα γεννησα ειναι ενος μηνου τωρα η μπεμπα μου!! λοιπον για το θηλασμο που ρωτας! κι εγω θηλαζω! η αληθεια ειναι οτι 2 χρονια τωρα που κανω αυτη τη διατροφη δεν συναντησα προβλημα ποτε να χασω καποια παραπανισια κιλα οταν ηθελα! μολις γυριαζα στους 20 εχανα αμεσως! με το θηλασμο δεν σου κρυβω οτι ειναι ενα θεματακι!! :roll: αργεις λιγο να χασεις! εχω γραψει σε αλλο ποστ που λεω για την εγκυμοσυνη οτι ενω βρισκομαι σε πληρη κετωση οπως δειχνουν οι ταινιουλες μου, χανω με πολυ αργο ρυθμο σχεδων 1 κιλο ανα βδομαδα! οταν θηλαζεις αν διαβασεις κ πολλα βιβλια, θα δεις οτι λενε οτι δεν χανεις ευκολα οποια διαιατα κ αν χρησιμοποιησεις! οποτε ξεκινας αλλα εχεις πολυ υπομονη!!!!! φιλια κ καλη επιτυχια κ να χαιρεσαι το μωρο σου!! bravo avo

Re: Ποιό βιβλίο Ατκινς να αγοράσω? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8867

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Καλώς ήρθες cristi και να σου ζήσει το μπεμπέ. Τίποτα επί προσωπικού, απλά οι κανόνες είναι κανόνες και δεν κάνω εξαίρεση ακόμη και αν έχει γράψει κάποιος την ιστορία της ζωής του. Για αυτό και μένει πάντα το τρέιλερ πάνω που λέει για διαγραφή χωρίς προειδοποίηση.

Καλή συνέχεια και αναμένουμε νέα σου...
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Ποιό βιβλίο Ατκινς να αγοράσω? 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8870

• christi80
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Σευχαριστω Κατερινα επισης να σου ζήσει η μπεμπουλα!

κάπου πειρε το μάτι μου στο ιντερνετ σχετικα με τον θηλασμο Breast Feeding and ketosis ( http://www.lowcarbfriends.com/bbs/atkin ... fused.html )
ότι καλό θα ηταν οταν θηλάζουμε να ακολουθούμε την συντηρηση.
Ισως να χάνονται δυσκολα τα κιλά γιατι το σώμα κρατάει θρεπτικά συστατικά για το γαλα.
Εγω πάντως που δεν έκανα καθόλου διαιτα εδω και 2 μήνες, τρωω οτι ναναι, και αρκετη ζαχαρη την ημέρα (σε γλυκάκια) και μένω σταθερή στο βάρος μου.
Λένε οτι όταν θηλάζεις χάνεις 500 θερμίδες περισσοτερες την ημέρα γιατι ο μεταβολισμος δουλευει φουλ.

Καλα σαράντα κατερινακι και υπομονη με το βραδυνο ξυπνημα.

Όσο για το post που διαγραφηκε δεν ειδα το μηνυμα και την πατησα.

φιλια!
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.125 δευτερόλεπτα

Syndication