Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Καλησπέρα σε όλο το Foroum!

Καλησπέρα σε όλο το Foroum! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8349

• bouklitsa
  • Το Άβαταρ του/της bouklitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Γεια σας και απο μένα!
Είμαι ένα καινούριο μέλος, μόλις σήμερα έκανα εγγραφή και χαίρομαι πολύ γι'αυτό.
Είμαι 31 ετών, χωρίς κανένα παθολογικό πρόβλημα υγείας (πιστεύω δηλαδή :D ), αλλα με 103 κιλά στην πλάτη.
Ξεκίνησα μια δίαιτα τέλος Φεβρουαρίου (113,5 κιλά) και έχασα 10,5 κιλά. Η δίαιτα που έκανα δεν ήταν κάποια συγκεκριμένη, το απλό μοτίβο ψητά, σαλάτες, νερόβραστο ρύζι, νερόβραστα θαλασσινά, πολύ περιορισμένο ελαιόλαδο κτλ. Το μόνο που δεν έκοψα απο την καθημερινότητά μου είναι οι δύο φραπέ την ημέρα και δυόμιση κουταλιές ζάχαρη και πολύ γάλα νουνού έκαστος.
Τελευταία όμως (τουλάχιστον 3 εβδομάδες) η ζυγαριά έχει κολλήσει στο νούμερο 103 και μου έχει σπάσει τα νεύρα...!
Ψάχνοντας λοιπόν στο ίντερνετ για δίαιτα και ξεμπλοκάρισμα, έπεσα πάνω στην σελίδα σας όπου και ξενύχτησα για να διαβάσω σχεδόν ΟΛΑ τα θέματα!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το τι ήταν η δίαιτα Ατκινς, απλά την γνώριζα σαν δίαιτα ονομαστικά.
Αφου διάβασα και διάβασα, εντόπισα και τεράστια λάθη που έκανα κάθε φορά που εφάρμοζα μια δίαιτα, όπως το να τρώω αρκετές ποσότητες ρυζιού νομίζοντας ότι δεν παχαίνει επειδή ήταν νερόβραστο. Όποτε πεινούσα πολύ έτρωγα 3 -3 τα κριτσίνια λέγοντας έλα μωρε δεν έχουν πολλές θερμίδες. Ύστερα όμως απο αυτά που διάβασα εδώ μέσα για τους υδατάνθρακες, είδα ότι είχα πλήρη μεσάνυχτα...
Αποφάσισα λοιπόν απο αύριο να ξεκινήσω αυτήν την δίαιτα και να δω πως θα λειτουργήσει στον δικό μου οργανισμό. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...
Ελπίζω να σας έχω κοντά μου σε αυτήν την προσπάθεια για τυχόν απορίες μου (που σίγουρα θα έχω) αλλα και για ΣΤΗΡΙΞΗ βρε παιδιά!!! Η στήριξη είναι το σημαντικότερο κομμάτι στην δίαιτα!!!
Ελπίζω λοιπόν να τα λέμε και φυσικά να αλληλοστηριζόμαστε!
Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!

ΥΓ Επειδή είμαι πρωτάρα, αν έχετε καμμιά καλή συμβουλή...ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ!!!
Φιλιά σε όλους! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Καλησπέρα σε όλο το Foroum! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8350

• rourou
  • Το Άβαταρ του/της rourou
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλή σου μέρα bouklitsa,
καλώς ήρθες λοιπόν στον lowcarb κόσμο μας και καλή επιτυχία!
Αφού κατάφερες με λάθος τρόπο να χάσεις πάνω από 10 κιλά,
φαντάσου τι θα καταφέρεις τώρα που θα εφαρμόσεις το σωστό
τρόπο, δηλαδή τη δίαιτα Atkins.
Η δική μου συμβουλή είναι να ενημερωθείς πρώτα πολύ καλά,
διαβάζοντας αν μπορείς και το βιβλίο. Η στήριξη από εμάς όλους
θα σου δοθεί απλόχερα όποτε το ζητήσεις. Πολύ σημαντικό θεωρώ
όμως και τη στήριξη από το περιβάλλον σου. Βάλε τους δικούς σου
ανθρώπους να συμμετέχουν στη διαδικασία. Να σε ρωτούν κάθε μέρα
πως τα πήγες, τι έφαγες, να σε βοηθούν στην προετοιμασία. Αυτό
προϋποθέτει βέβαια ότι θα τους ενημερώσεις για τη δίαιτά σου, τι
πρέπει να τρως και τι όχι. Αν βρεις και κάποιον άλλο που θα θέλει
να κάνει κι εκείνος τη δίαιτα, ακόμα καλλίτερα.
Όσο για ερωτήσεις, που θα προκύψουν πολλές, εδώ υπάρχει κόσμος
με γνώση και εμπειρία που θα σε ενημερώνει ευχαρίστως.
Καλή επιτυχία λοιπόν καλή μου. Βάλε στόχο τουλάχιστον 1 έτους στην
αρχική φάση και κατόπιν εφ’όρου ζωής διατήρηση και σκέψου ότι του
χρόνου θα είσαι μια καλλίγραμμη νέα κοπέλα!!!!
Αξίζει τον κόπο.....

Re: Καλησπέρα σε όλο το Foroum! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8353

• roulaki
  • Το Άβαταρ του/της roulaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 57
Καλη αρχη bouklitsa, (καλε τι χαριτωμενο ψευδωνυμο!!)
Αφου εντοπισες τα μεχρι τωρα λαθη σου, μη φοβου!!!! Ολοι εδω μεσα, καπως ετσι πηραμε κιλα. Κανοντας διαιτα, και νομιζοντας οτι το τοστακι ολικης με μιλνερ, ειναι το ιδανικοτερο πραγμα για να χανεις κιλα. :lol: :lol:
Απο υποστηριξη, εδω θα εχεις, οση θες.
Μια συμβουλη!!! Ξεκινα τις ζαχαρινες, γιατι και τα κιλα σου ολα να χασεις, θα πρεπει να μη ξαναγυρισεις ποτε, στην "φτου, κακα" ζαχαρη.
love your self

Re: Καλησπέρα σε όλο το Foroum! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8354

• bouklitsa
  • Το Άβαταρ του/της bouklitsa
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλημέρα!!!

Καταρχήν σας ευχαριστώ πολύ πολύ για το καλοσώρισμα! :D
Σήμερα λοιπόν με το καλό ξεκίνησα. Μόλις γύρισα απο κάποια ψώνια και φυσικά αγόρασα και το βιβλίο του Atkins για να ξεκινήσω τάχιστα μελέτη. Παρόλο που διάβασα σχεδόν όλα τα threads, εξακολουθώ να έχω κάποιες απορίες... Αφού λοιπόν διαβάσω το βιβλίο και εξακολουθώ να έχω κενά, τότε σίγουρα θα σας συμβουλευτώ!
Όσον αφορά την ζάχαρη, roulaki αυτό που λες με τις ζαχαρίνες το σκέφτηκα κι εγώ, αλλα μια και δεν είχα το πρωί, αναγκαστικά τον ήπια σκέτο και ως εκ του θαύματος... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ!!!!! (βέβαια έβαλα λιγότερη ποσότητα καφέ και πολλά παγάκια για να μην είναι δηλητήριο). Παλιότερα που είχα δοκιμάσει ζαχαρίνες δεν μου άρεσε καθόλου.
Rourou, όσον αφορά την στήριξη και το ενδιαφέρον απο τους δικούς μου, ευτυχώς υπάρχει. Ο άντρας μου στηρίζει κάθε μου προσπάθεια πάνω στο βάρος μου χωρίς ποτέ να με πιέζει για τίποτα. Ευτυχώς όμως λόγω της δουλειάς του δεν μένει στο σπίτι (είναι ναυτικός) γιατί εκείνος τρέφεται ΚΥΡΙΩΣ με υδατάνθρακες και όσο να ναι ένα πρόβλημα θα το είχαμε!!!! Τουλάχιστον είμαι απερίσπαστη σε αυτό που θέλω να κάνω. Μόνο της κόρης μου μαγειρεύω ξεχωριστά φαγητά, αλλά αυτά δεν τα ζηλεύω καθόλου!!!!
Πάω λοιπόν να ξεκινήσω μελέτη!!!
Και πάλι σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Καλησπέρα σε όλο το Foroum! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8355

• anna9889
  • Το Άβαταρ του/της anna9889
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Καλώς μας ήρθες :D

Θεώρησε τα κιλά σου χαμένα και άρχισε να φαντάζεσαι την έκπληξη του άνδρα σου όταν θα γυρνάει από τα ταξίδια του και θα σε βλέπει όλο και πιο όμορφη!
(άσχετο) Πάντως σε ζηλεύω για το επάγγελμα του άνδρα σου, από μικρή ήθελα να παντρευτώ ναυτικό, μου φαίνεται ιδανικό να λαχταράς να τον δεις και να μην υπάρχει η καθημερινή φθορά... Μάλλον δεν είναι έτσι όμως εεε? Anyway...

Καλή αρχή! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2

Re: Καλησπέρα σε όλο το Foroum! 16 Χρόνια 2 Μήνες πριν #8356

• efaki
  • Το Άβαταρ του/της efaki
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
bouklitsa καλώς μας ήρθες!!!
Θα εντυπωσιαστείς από τα αποτελέσματα της διατροφής, αυτό είναι σίγουρο!!!
Συμβουλες? Διάβασε το βιβλίο να καταλάβεις τι γίνεται ώστε να μάθεις και τι πραγματικά συμβαίνει στο σώμα σου.
Τρώγε όσο πιο απλά μπορείς στην αρχή, τόσο όσο να νιώθεις χορτάτη και όχι σκασμένη!!!
Όλοι εδώ θα είμαστε, και για απορίες, και για υποστήριξη!!!
Όσο για τον καφέ σου, αν μπορείς να τον πίνεις εντελώς φαρμάκι... ακόμα καλύτερα!!! Εγώ έχω παρατηρήσει ότι κάποιες φορές μου αρέσει σκέτος, κάποιες όχι!!!(άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!!)

Anna 9889, θεωρητικά είναι τέλειος ο γάμος με ναυτικό. Ο πατέρας μου ήταν καπετάνιος και μόλις έφτασα δύο χρονών τα παράτησε! Μου έλειπε τόσο που μου έπεφταν τα μαλλιά και όποτε έβλεπα άντρα που να του μοιάζει έτρεχα και τον αγκάλιαζα και φώναζα "μπαμπά"!!!! ρεζίλι είχα κάνει τη μάνα μου!!! :lol: :lol:
Πάντως bouklitsa τοσίγουρο είναι πως μόλις επιστρέψει ο άντρας σου, δε θα πιστεύει στα μάτια του!!! :lol: :lol:
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.095 δευτερόλεπτα

Syndication