Γεια σας και απο μένα!
Είμαι ένα καινούριο μέλος, μόλις σήμερα έκανα εγγραφή και χαίρομαι πολύ γι'αυτό.
Είμαι 31 ετών, χωρίς κανένα παθολογικό πρόβλημα υγείας (πιστεύω δηλαδή

), αλλα με 103 κιλά στην πλάτη.
Ξεκίνησα μια δίαιτα τέλος Φεβρουαρίου (113,5 κιλά) και έχασα 10,5 κιλά. Η δίαιτα που έκανα δεν ήταν κάποια συγκεκριμένη, το απλό μοτίβο ψητά, σαλάτες, νερόβραστο ρύζι, νερόβραστα θαλασσινά, πολύ περιορισμένο ελαιόλαδο κτλ. Το μόνο που δεν έκοψα απο την καθημερινότητά μου είναι οι δύο φραπέ την ημέρα και δυόμιση κουταλιές ζάχαρη και πολύ γάλα νουνού έκαστος.
Τελευταία όμως (τουλάχιστον 3 εβδομάδες) η ζυγαριά έχει κολλήσει στο νούμερο 103 και μου έχει σπάσει τα νεύρα...!
Ψάχνοντας λοιπόν στο ίντερνετ για δίαιτα και ξεμπλοκάρισμα, έπεσα πάνω στην σελίδα σας όπου και ξενύχτησα για να διαβάσω σχεδόν ΟΛΑ τα θέματα!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το τι ήταν η δίαιτα Ατκινς, απλά την γνώριζα σαν δίαιτα ονομαστικά.
Αφου διάβασα και διάβασα, εντόπισα και τεράστια λάθη που έκανα κάθε φορά που εφάρμοζα μια δίαιτα, όπως το να τρώω αρκετές ποσότητες ρυζιού νομίζοντας ότι δεν παχαίνει επειδή ήταν νερόβραστο. Όποτε πεινούσα πολύ έτρωγα 3 -3 τα κριτσίνια λέγοντας έλα μωρε δεν έχουν πολλές θερμίδες. Ύστερα όμως απο αυτά που διάβασα εδώ μέσα για τους υδατάνθρακες, είδα ότι είχα πλήρη μεσάνυχτα...
Αποφάσισα λοιπόν απο αύριο να ξεκινήσω αυτήν την δίαιτα και να δω πως θα λειτουργήσει στον δικό μου οργανισμό. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...
Ελπίζω να σας έχω κοντά μου σε αυτήν την προσπάθεια για τυχόν απορίες μου (που σίγουρα θα έχω) αλλα και για ΣΤΗΡΙΞΗ βρε παιδιά!!! Η στήριξη είναι το σημαντικότερο κομμάτι στην δίαιτα!!!
Ελπίζω λοιπόν να τα λέμε και φυσικά να αλληλοστηριζόμαστε!
Καλή επιτυχία σε όλους μας!!!
ΥΓ Επειδή είμαι πρωτάρα, αν έχετε καμμιά καλή συμβουλή...ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ!!!
Φιλιά σε όλους! sitepoint_smilie_v1_2 tepoint_smilie_v1_2