Anna και Efaki σας ευχαριστώ πολύ!
Η πρώτη ημέρα πέρασε σχεδόν και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.
Στα θετικά είναι ότι ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣΑ καθόλου ολόκληρη την ημέρα και ότι είναι θεικό το συναίσθημα να μην ζυγίζεις το κρέας σου και να μην τρελαίνεσαι να μετράς θερμίδες!!!!
Απο την άλλη αισθάνομαι πολύ περίεργα όταν ύστερα απο τόσα χρόνια και μετά απο τόσες δίαιτες, μπόρεσα επιτέλους να φάω χοιρινή μπριζόλα και να ξέρω ότι κάνω δίαιτα!!!!!(Μέχρι χτες απαγορευόταν δια ροπάλου!)
Αν αυτή η δίαιτα αποδειχθεί αποτελεσματική σε μένα ( που το εύχομαι όσο δεν φαντάζεστε!!!!) ΧΑΛΑΛΙ και τα ρύζια και τα ψωμιά και οι ζάχαρες!
Το καλό με μένα είναι ότι είμαι πολύ συνεπής σε ότι ξεκινήσω και μπορώ να πω ότι πειθαρχώ απόλυτα, αλλα δεν ξέρω αν θα αντιδρούσα το ίδιο αν μου έκοβε κάποιος το κρέας! Είναι το μόνο που δεν μπορώ να στερηθώ!!!
Φανταστείτε ότι 2 μήνες τώρα που ακολουθούσα άλλη δίαιτα, δεν την χάλασα ούτε μια μέρα αλλα ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΚΑΙ μου έλειπε το κρεατάκι και μάλιστα το νόστιμο κρεατάκι!!!!!!
*Αννα έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτο που είπες για τους ναυτικούς (τουλάχιστον για μένα)
Ο δικός μου δεν εργάζεται εξωτερικό αλλά Πειραιά και έρχεται μια φορά τον μήνα για 3 μερες και έναν μήνα μια φορά τον χρόνο. Είμαστε 6 χρόνια μαζί και κάθε φορά την ημέρα που είναι να έρθει ετοιμάζομαι και στολίζομαι σαν να πρόκειται να βγω πρώτο ραντεβού! Ρουτίνα δεν ξέρουμε τι θα πει!!!!! Βέβαια και το Efaki έχει δίκιο γιατί και μένα η κόρη μου αρνείται να συμβιβαστεί κάθε φορά που φεύγει ο μπαμπας, αλλα με το πες πες πες αρχίζει να συνηθίζει σιγά σιγα!!!!