Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο...

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8074

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
σε φαρμακειο το ζηταμε marina;
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8075

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Σε φαρμακείο ναι. Αν είστε εξοικειωμένοι με το ίντερντετ ή το ebay, θα το βρείτε ακόμη φτηνότερα. Οι δικές μου που τις πήρα πριν κανένα εξάμηνο από το ebay, μου στοίχησαν 20 ευρώ οι 400 μέχρι εδώ, από αγγλία.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8641

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina, καταρχάς ευχαριστούμε για την πληροφορία! Έχω τουμπανιάσει με το να πηγαίνω ανα 4 ημέρες τουαλέτα!!! Γνωρίζεις μήπως κατά πόσο μας επηρεάζουν οι κάψουλες στους υδατάνθρακες;;; Σ'ευχαριστώ πολύ
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8643

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Μηδέν παιδί μου μηδέν. Εκτός και αν πάρεις όλο το κουτί με την μία.... :lol:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8660

• tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ρε Marina έχεις τον τρόπο να με κάνεις χαρούμενη!!! :D
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8703

• tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina έχω μία ακόμα ερώτηση..Πήρα απ'το internet Psyllium Husk των 700mg. Συστήνει ως ημερήσια πρόσληψη 2 κάψουλες 2 φορές την ημέρα. Πολλές μου φαίνονται! Εσύ που παίρνεις μόνο 2 την ημέρα των πόσων mg είναι;;

Σημειωτέον, για όποιον ενδιαφέρεται πήρα 2 κουτιά από αυτό [url:21kmti36]www.iherb.com/Now-Foods-Psyllium-Husk-Ca...80-Capsules/758?at=0[/url] (ελπίζω να μην πειράζει το link). Το site είναι αξιόπιστο, το έχω τιμήσει πολλάκις, έχει μεταφορικά μόνο $4 και αν κάνετε ένα search στο google θα βρείτε discount coupon (συνήθως των $5). Οπότε με 11,5 ευρουλάκια περίπου έχουμε 360 κάψουλες! dance nce
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.159 δευτερόλεπτα

Syndication