Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο...

Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8071

• Marina
  • Το Άβαταρ του/της Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 16
Πώς το γράφουν αυτό ευγενώς τώρα... Δεν το γράφουν ευγενώς, το γράφουν κανονικά.

Λοιπόν αγαπητοί, η λύση στις διαφωνίες σας με την τουαλέτα, ήρθε. Εδώ ήταν πάντα δηλαδή απλά έπρεπε να βεβαιωθώ ότι λειτουργεί.

Οκέι. Πρέπει να τρώμε φυτικές ίνες. Δυστυχώς για εμάς που τρώμε λίγους υδατάνθρακες ή κάνουμε άστατη ζωή δεν μπορούμε πάντα να τις βάλουμε στο πρόγραμμα. Ούτε βέβαια να είμαστε με το καθαρτικό στο χέρι, που ανάθεμα και αν ξέρουμε πότε θα του έρθει να λειτουργήσει και να μας κάνει και ρόμπα γενικώς και ειδικώς.

Η λύση είναι απλή, φτηνή και δοκιμασμένη. Δυο κάψουλες psyllium husk, οποιασδήποτε μάρκας. Μπορεί να χρειαστείτε και μία ή τρεις, αλλά με 2 είστε μια χαρά για αρχή. Δεν χρειάζεται καν να τις βάλετε σε πρόγραμμα. Πχ κάθε πρωί ή κάθε βράδυ. Αν κάποια μέρα δεν έχετε φάει αρκετές φυτικές ίνες, ή δεν σκοπεύετε να φάτε, απλά παίρνετε δυο καψουλίτσες και την επομένη δίνετε ραντεβού με την τουαλέτα. Και όταν λέω ραντεβού, εννοώ όταν θέλετε εσείς, όχι όταν θέλει η κάψουλα.

Ενδεικτικά αναφέρω ότι μια μέση τιμή είναι 10 ευρώ ανά 100 κάψουλες και δεν χρειάζεστε κάτι το ιδιαίτερο, πχ εμπλουτισμένο με το τάδε και το δείνα συστατικό. Απλές κάψουλες psyllium husk γενικης φύσεως...
Να σε προσέχεις, Marina
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8074

• aggy
  • Το Άβαταρ του/της aggy
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
  • Ληφθείσες Ευχαριστίες 12
σε φαρμακειο το ζηταμε marina;

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 3 Μήνες πριν #8075

• Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
Σε φαρμακείο ναι. Αν είστε εξοικειωμένοι με το ίντερντετ ή το ebay, θα το βρείτε ακόμη φτηνότερα. Οι δικές μου που τις πήρα πριν κανένα εξάμηνο από το ebay, μου στοίχησαν 20 ευρώ οι 400 μέχρι εδώ, από αγγλία.
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8641

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Marina, καταρχάς ευχαριστούμε για την πληροφορία! Έχω τουμπανιάσει με το να πηγαίνω ανα 4 ημέρες τουαλέτα!!! Γνωρίζεις μήπως κατά πόσο μας επηρεάζουν οι κάψουλες στους υδατάνθρακες;;; Σ'ευχαριστώ πολύ
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8643

• Marina
  • Αποσυνδεμένος
  • Administrator
Μηδέν παιδί μου μηδέν. Εκτός και αν πάρεις όλο το κουτί με την μία.... :lol:
Να σε προσέχεις, Marina

Re: Psyllium husk για χαρούμενη διαμονή στο μπάνιο... 16 Χρόνια 1 Μήνας πριν #8660

• tralalilalom
  • Το Άβαταρ του/της tralalilalom
  • Αποσυνδεμένος
  • Χρήστης
Ρε Marina έχεις τον τρόπο να με κάνεις χαρούμενη!!! :D
Μου είχες πει πως θα 'ρθει κάποια μέρα που ό,τι αντικρίζω θα το ερωτεύομαι..Τώρα αρχίζω και θυμάμαι..
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.075 δευτερόλεπτα

Syndication